Prima imagine cu noua generație Ford Focus: compacta este testată sub camuflaj înaintea lansării din primăvară

de Daniel Popescu
Sambata, 23.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a publicat prima imagine cu noua generație Focus aflată sub camuflaj în timpul unor teste premergătoare lansării din primăvara anului viitor.

La 4 ani de la lansarea facelift-ului, Ford Focus se pregătește pentru o nouă generație, care va fi dezvăluită publicului în primăvara anului viitor. Constructorul american derulează în prezent o serie de teste cu modelul compact sub un camuflaj bogat în culori și a decis să publice pe rețelele de socializare și o primă imagine.

Fotografia nu reușește să scoată în evidență noutăți majore în privința designului, cel puțin în privința părților frontale și laterale. Imaginea arată că noul Focus va prelua practic o mare dintre dintre elementele caracteristice de design ale actualei generații, fără modificări majore, astfel că noutățile majore ar putea veni la interior.

De altfel, o serie de fotografii apărute anterior au evidențiat că interiorul va fi unul asemănător cu cel al noi generatii Fiesta, în special în privința ecranului touch. În plus, un clip video cu noul Focus surprins anterior în teste indică faptul că forma stopurilor este preluată de la noul Fiesta, care a intrat recent în producție și este disponibilă inclusiv în România.

La începutul lunii octombrie, oficialii Ford au dezvăluit și alte detalii tehnice despre noul Focus.

Astfel, noul Ford Focus va avea inclusiv o versiune Vignale cu elemente premium și una Active cu o gardă la sol mai ridicată, specifică SUV-urilor. Strategia este similară cu cea de la lansarea noului Ford Fiesta, iar un purtător de cuvânt al constructorului a confirmat că Ford se va concentra în special pe versiunile mai scumpe.

În contextul acestei strategii, nu este exclus ca nivelurile de echipare de bază să fie eliminate, mai ales că Ford susține că se așteaptă la o "scădere ușoară" a vânzărilor pentru noua generație comparativ cu actualul facelift (foto) disponibil pe piață.

Pentru moment nu este clar dacă noua generație Ford Focus va fi dezvăluită la Salonul Auto de la Geneva din lună martie sau în cadrul unui eveniment special.

Via Caradisiac

Comentarii (2)

  • e urata
    sigur e ford, nu e un Hyundai??? deloc nu seaman a focus..
    3 2
  • @ e urata . Pai de-aia e focus :)) Daca era Hyundai, nu se punea problema urateniei.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru