Ford Fiesta primeşte noi culori, motorizări şi dotări în ofertă

de Sebastian Toma
Vineri, 15.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a anunţat o actualizare a gamei Fiesta prin introducerea de noi culori, motorizări şi dotări în ofertă. Cea mai eficientă variantă a modelului, Fiesta ECOnetic, are acum un consum mixt de 3.2 litri la sută.

Ford Fiesta, cel mai bine vândut model din clasa mică, a primit câteva actualizări. Vorbim despre trei culor noi de caroserie, o gamă mai largă de motorizări şi dotări noi pentru anumite echipări. Noile culori din ofertă se numesc Magnetic, Candy Red şi Silver Silk, iar anumite nuanţe de caroserie pot fi comandate în compania unui plafon vopsit într-o culoare diferită, fiind disponibile în acest sens nuanţele Frozen White, Panther Black, Race Red şi Candy Blue, printre altele. Tot la nivel estetic, nivelul de echipare Titanium al lui Fiesta vine cu o nouă grilă inferioară frontală, noi modele de jante din aliaj de 16 inch, un nou model de tapiţerie pentru scaune, culoarea contrastantă a tapiţeriei fiind asortată cu nuanţa cusăturilor de pe volan, manşonul schimbătorului de viteze, levierul frânei de mână şi covoraşele interioare.

Test drive Ford Fiesta facelift

Gama de echipamente a lui Fiesta îmbogăţeşte echiparea Trend cu proiectoare de ceaţă şi lumini de zi cu LED-uri, precum şi cu un volan şi un levier al frânei de parcare îmbrăcate în piele.

Variantele Fiesta Red Edition şi Black Edition sunt oferite acum şi în compania motorizării 1.0 EcoBoost de 125 CP şi a motorizării 1.5 TDCi de 95 CP. Între timp, motorizarea 1.0 EcoBoost a versiunii antemenţionate este disponibilă pentru comandă şi în compania echipărilor Titanium şi Sport.

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost este "Maşina Anului 2013 pentru Femei"

Urmareste Automarket
Fiesta ECOnetic, cea mai eficientă variantă a modelului de clasă mică, este oferită acum cu un motor 1.5 TDCi de nouă generaţie.
Propulsorul îi asigură emisii de CO2 de numai 82 de grame pe kilometru, cu 16 grame pe kilometru mai puţin decât primul Fiesta ECOnetic lansat (2008). Consumul mixt declarat al acestei variante este de 3.2 litri la sută.

Unul din cinci modele Ford vândute în 2014 este echipat cu motorul 1.0 Ecoboost

Via Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru