Poze Ford

Marti, 27 Octombrie 2015 | Modele noi

Cel mai tare Ford Mustang din lume are 727 CP și este produs în serie

Ford Mustang va fi oferit într-o variantă specială în SUA, numită GT King Edition. Aceasta poate fi comandată în versiuni care dezvoltă până la 727 CP.
Duminica, 11 Octombrie 2015 | Tehnologie

Viitorul farurilor Ford - Spot Light System: ce este și cum funcționează?

Știați că Ford vrea să pună pe mașinile sale tehnologii similare cu cele de la BMW și Audi, dar să fie în continuare acesibile? Nici noi. Am aflat la Centrul de Cercetare şi Dezvoltare Ford din Aachen.
Sambata, 10 Octombrie 2015 | Tehnologie

Camera video split-view de nouă generație de la Ford: ce este și cum funcționează?

Ford a lansat o nouă cameră video frontală, de tip split-view. Știați ce este și cum funcționează? Nici noi. Am aflat la Centrul de Cercetare şi Dezvoltare Ford din Aachen.
Joi, 08 Octombrie 2015 | Tehnologie

Robotul Ruth: cum testează Ford butoanele de pe bordul maşinilor

Ştiaţi că Ford testează butoanele de pe bordul maşinilor sale cu ajutorul unui robot al cărui singur scop este de a apăsa de milioane de ori un buton cu aceeaşi forţă? Nici noi. Am aflat la Centrul de Cercetare şi Dezvoltare Ford din Aachen.
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Ford Focus RS își anunță performanțele: 350 CP, 0-100 km/h în 4.7 secunde și 266 km/h viteză maximă

Ford a anunțat performanțele noii generații a lui Focus RS. Compacta cu tracțiune integrală are 350 CP, un timp 0-100 km/h de 4.7 secunde și poate să atingă o viteză maximă de 266 km/h.
Marti, 18 August 2015 | Tuning

Ford Focus ST primește 25 CP în plus în SUA printr-un pachet oferit cu sprijinul constructorului

Ford Focus ST a primit un pachet de tuning de motor de la Mountune, un tuner dedicat acestei mărci. Pentru moment, pachetul a fost anunțat doar pe piața din Statele Unite ale Americii.
Luni, 03 August 2015 | General

Ford Mustang Apollo Edition, un exemplar dedicat misiunilor selenare, a fost vândut pentru 230.000 de dolari

Ford anunță vânzarea unui exemplar Mustang GT personalizat în cinstea aniversării a 46 de ani de la prima aselenizare cu 230.000 de dolari. Suma va fi donată unei organizații caritabile.
Joi, 30 Iulie 2015 | Industrie

Ford Fiesta este cel mai bine vândut model din segment în prima jumătate a anului

Ford sărbătorește un nou rezultat de vânzări al lui Fiesta. Subcompacta americanilor este din nou cel mai bine vândut model al clasei la nivel european în prima jumătate a anului.
Vineri, 15 Mai 2015 | Modele noi

Ford Fiesta primeşte noi culori, motorizări şi dotări în ofertă

Ford a anunţat o actualizare a gamei Fiesta prin introducerea de noi culori, motorizări şi dotări în ofertă. Cea mai eficientă variantă a modelului, Fiesta ECOnetic, are acum un consum mixt de 3.2 litri la sută.
Joi, 29 Ianuarie 2015 | Modele noi

Ford Fiesta ar putea primi o variantă RS

Ford ar putea lansa o versiune RS a lui Fiesta în viitorul apropiat. Aceasta ar urma să fie dezvoltată de divizia Ford Performance şi este aşteptată să debuteze în 2017.
Vineri, 19 Decembrie 2014 | Intern

Preţuri Ford Mondeo în România: noua generaţie a modelului de clasă medie pleacă de la 24.300 de euro

Ford a anunţat astăzi preţurile noii generaţii Mondeo pe piaţa din România. Cea mai ieftină versiune disponibilă la momentul actual pleacă de la 24.300 de euro cu TVA inclus şi are un motor 1.5 EcoBoost de 160 CP.
Marti, 18 Noiembrie 2014 | Modele noi

Ford Shelby GT350 Mustang, un elogiu de 500 CP adus lui Carroll Shelby

Ford a prezentat noul Shelby GT350 Mustang, un model dedicat lui Carroll Shelby şi echipat cu cel mai puternic motor V8 aspirat oferit vreodată de marca americană.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Ford S-Max a ajuns la a doua generaţie: primele imagini ale noului monovolum european

Primele imagini ale noului Ford S-Max au fost publicate înainte de debutul oficial de la Salonul Auto de la Paris. Monovolumul adoptă noile tehnologii ale mărcii şi noua parte frontală a fraţilor săi de gamă.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Ford C-Max facelift primeşte actualizările aplicate lui Focus

Ford a pvenit la Paris cu noile C-Max şi Grand C-Max facelift. Gama de monovolume compacte a mărcii americane a preluat actualizările aplicate lui Focus odată cu restilizarea acestuia şi se mândreşte acum cu un nou aspect, tehnologii mai avansate şi motoare mai economice.
Luni, 15 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Ford C-Max: prima imagine teaser a facelift-ului care va debuta în octombrie

Ford va lansa la Salonul Auto de la Paris versiunea facelift a lui C-Max şi Grand C-Max. Cele două monovolume compacte vor fi prezentate alături de fratele lor mai mare, S-Max.
Marti, 09 Septembrie 2014 | Modele noi

Ford Focus facelift va fi echipat cu un sistem de siguranţă care va anticipa derapajele

Ford a anunţat un nou sistem de siguranţă pe care l-a integrat la bordul lui Focus facelift. Vorbim despre Enhanced Transitional Stability, o premieră în industria auto după spusele americanilor, care anticipează derapajele şi corectează stabilitatea maşinii înainte ca acestea să aibă loc.
Vineri, 05 Septembrie 2014 | Intern

Noul Ford Mondeo a fost prezentat în avanpremieră în România

Noul Ford Mondeo a fost prezentat în premieră în România cu ocazia Raliului Iaşiului, eveniment susţinut de către Ford România prin dealerul Ati Motors Holding.
Luni, 04 August 2014 | Modele noi

Ford Mondeo va fi primul model al mărcii oferit în Europa cu faruri full-LED

A patra generaţie a lui Ford Modeo va fi oferită cu blocuri optice full LED. Mondeo va fi primul model al americanilor oferit în Europa cu această dotare.
Joi, 26 Iunie 2014 | Tehnologie

Ford a făcut echipă cu Intel pentru a proiecta interiorul auto al viitorului

Ford şi Intel vor să construiască împreună un sistem informatic menit să echipeze maşinile viitorului. Project Mobii ar putea să îşi recunoască şoferul şi să activeze automat toate setările preferate de acesta.
Miercuri, 25 Iunie 2014 | Modele noi

Ford Edge, fratele mai mare al lui Kuga, va fi lansat în Europa în 2015

Ford a prezentat cea de-a doua generaţie a lui Edge în versiunea sa globală. SUV-ul americanilor va fi vândut şi în Europa începând cu anul 2015 şi este fratele mai mare al lui Kuga.

Tag-uri similare

Ford, Nurburgring, modele noi Ford, Fiesta, poze Ford, Ecoboost, Ford Fiesta ST, Fiesta ST, fotospion Nurburgring, fotospion Ford
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru