Salonul Auto de la Paris 2014

Ford C-Max: prima imagine teaser a facelift-ului care va debuta în octombrie

Publicat Luni, 15.09.2014
de Sebastian Toma
Comenteaza 0
Ford C-Max: prima imagine teaser a facelift-ului care va debuta în octombrie - Poza 1
Ford va lansa la Salonul Auto de la Paris versiunea facelift a lui C-Max şi Grand C-Max. Cele două monovolume compacte vor fi prezentate alături de fratele lor mai mare, S-Max.

Ford C-Max şi Grand C-Max, cele două monovolume compacte ale mărcii americane, vor primi un facelift în acest an. Versiunile de serie ale celor două modele vor fi prezentate la Salonul Auto de la Paris, alături de a doua generaţie a lui S-Max. Deloc întâmplător, prima imagine teaser a lui C-Max facelift a fost publicată în aceeaşi zi în care au fost prezentate primele fotografii ale următorului S-Max. Cei de la Ford au fost zgârciţi în detalii în privinţa noului C-Max, dar promit să ne furnizeze informaţii suplimentare în data de 17 septembrie.

Ford S-Max a ajuns la a doua generaţie: primele imagini ale noului monovolum european

Generaţia actuală a lui C-Max a debutat pe piaţă în 2009, fiind prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt din acel an. Modelul a fost expus alături de Grand C-Max, versiunea cu şapte locuri şi ampatament mărit a monovolumului compact de la Ford. În primul an de la lansarea oficială, cei de la Ford au vândut 135.000 de unităţi C-Max şi Grand C-Max, dublând cota de piaţă a mărcii în segmentul respectiv.

Versiunea cu şapte locuri a lui C-Max realiza o treime din vânzările totale ale gamei în primul an de comercializare a acestui model. În plus, divizia europeană a Ford se mândrea la vremea respectivă cu faptul că 60% dintre cumpărătorii acestui model erau clienţi noi pentru această marcă.

Grila frontală a lui Focus III facelift şi blocurile optice mai ascuţite ar trebui să-şi găsească locul şi pe restilizarea lui C-Max.

Urmareste Automarket
Noul C-Max facelift este aşteptat să primească partea frontală expusă de Fiesta facelift, Focus facelift şi de noile Mondeo şi S-Max.
În plus, versiunea actualizată a monovolumului va prezenta şi noutăţi tehnologice, alături de motorizări şi transmisii mai eficiente. Spre deosebire de Focus, remarcăm diferenţe la nivelul părţii frontale încă de la prima imagine teaser a noului C-Max. Acestea vin la nivelul blocurilor optice şi ale proiectoarelor de ceaţă, respectivele elemente de iluminare fiind mai mari şi cu alte forme pentru C-Max în raport cu cele de la Focus, lucru care era de aşteptat în vederea diferenţierii acestora de la distanţă.

Via Ford


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru