Salonul Auto de la Paris 2014

Salonul Auto de la Paris rămâne cel mai popular eveniment de profil din lume, cu 1.2 milioane de vizitatori în 2014

Publicat Luni, 20.10.2014
de Bogdan Mirică
Comenteaza 2
Salonul Auto de la Paris rămâne cel mai popular eveniment de profil din lume, cu 1.2 milioane de vizitatori în 2014 - Poza 1
Ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Paris a adus în halele expozanţilor un total de 1.2 milioane de vizitatori. Evenimentul rămâne astfel cel mai popular la nivel mondial.

Salonul Auto de la Paris şi-a închis oficial porţile, după o ediţie 2014 de succes. Bilanţul organizatorilor anunţă încă o dată un record de vizitatori şi păstrarea titlului de cel mai popular eveniment auto din lume.

Dacă în 2012, pragul Salonului de la Paris era călcat de un număr total de 1.231.416 oameni, anul acesta evenimentul a atras un număr apropiat, mai exact 1.253.513. Creşterea, deşi minoră, a fost suficientă pentru a face din salonul francez cel mai vizitat din lume.

Cele peste 100 de premiere europene sau mondiale, precum şi numărul mare de comenzi înregistrate, au făcut din evenimentul parizian o experienţă profitabilă pentru constructorii de automobile.

Esential 1.253.513 de oameni au călcat pragul Salonului Auto de la Paris 2014.
10.000 de jurnalişti au fost prezenţi la Salonul de la Paris.
În plus, salonul a continuat să promoveze soluţiile de propulsie alternative, hala destinată vehiculelor electrice fiind foarte populară.
Potrivit organizatorilor, 10.000 de persoane au testat în cadrul salonului un automobil cu zero emisii, în creştere cu 20% comparativ cu 2012.

Salonul a adus în Paris şi un număr impresionant de jurnalişti acreditaţi, din 103 ţări. Au fost 10.000 de reprezentanţi ai presei, cu 2000 mai puţin decât în 2012. Au fost consemnate sute de ore de transmisii TV, peste 8.2 milioane de vizualizări pe site-ul dedicat şi un număr record de fani pe reţelele de socializare.

Automarket a dedicat o secţiune specială tuturor premierelor din cadrul Salonului Auto de la Paris, actualizată constant cu informaţii pe toată durata evenimentului.

Salonul Auto de la Paris 2014: lista premierelor mondiale


Comentarii (2)

  • INITIALE Paris
    Asa ! Sa moara nemtii de invidie, nu alta ! :D
    6 2
  • Pai au avut ce vedea ... de-aia au fost acolo , iar pretul biletului de 10Eur / vizitator mai mult decat decent . In raport cu ei , la noi se face intr-un amarat de hangar , cu Tiriac Auto (s-ar putea numi Salonul Tiriac) si spatii goale berechet , cu un pret similar ca in Paris , dar fara premiere de orice fel , fara mare tam tam , fara interes din partea importatorilor si marcilor consacrate .
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru