Nurburgring

Miercuri, 10 Aprilie | Modele noi

Noul Ford Focus ST Edition, un hot hatch pregătit pentru Nurburgring. Costă 40.000 de euro în România

Ford a prezentat oficial noul Focus ST Edition, o versiune modificată a hot hatch-ului ST. Noul model primește o suspensie reglabilă nouă, iar mașina vine și cu un document special pentru reglarea suspensiei pe circuitul Nurburgring.
Miercuri, 03 Ianuarie | Modele noi

Porsche Taycan bate recordul lui Tesla Model S Plaid pe Nürburgring

O nouă versiune mai puternică a lui Porsche Taycan a bătut timpul lui Tesla Model S Plaid pe Nürburgring. Noul model electric al germanilor a stabilit un timp mai bun cu 17 secunde față de modelul american.
Luni, 21 August 2023 | Video

VIDEO: Rimac Nevera, cea mai rapidă mașină electrică de serie pe Nürburgring

Rimac Nevera a devenit, în mod oficial, cea mai rapidă mașină electrică de serie pe circuitul Nürburgring. Hypercar-ul croat a doborât recordul anterior, deținut de Tesla Model S Plaid Track Pack, cu o diferență de 20 de secunde.
Vineri, 23 Iunie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Hyundai Ioniq 5 N, testat pe Nurburgring

Hyundai a publicat o serie de imagini oficiale noi cu viitorul Ioniq 5 N. Noul hot-hatch electric a fost testat pe circuitul de la Nurburgring și se află în ultima fază de dezvoltare.
Joi, 08 Iunie 2023 | Feature

VIDEO: Ferrari 296 GTB, primul model de serie al mărcii care scoate sub 7 minute pe Nurburgring

Ferrari 296 GTB a devenit oficial cel mai rapid model de serie al mărcii italiene pe circuitul Nurburgring. Modelul hibrid este și primul Ferrari care stabilește un timp de sub 7 minute pe legendarul circuit.
Joi, 10 Noiembrie 2022 | General

OFICIAL: Mercedes-AMG One, cea mai rapidă mașină de serie pe Nurburgring

Mercedes-AMG One tocmai a devenit cea mai rapidă mașină de serie de pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife. Modelul german a fost pilotat de Maro Engel, ambasador Mercedes-AMG și pilot în DTM.
Marti, 23 August 2022 | General

Volkswagen Golf R 20 Years Edition, record pe Nurburgring

Volkswagen Golf R 20 Years Edition a stabilit un timp de referință pe celebrul Nurburgring Nordschleife. Astfel, a devenit cel mai rapid model din gama Volkswagen R pe legendara buclă nordică a circuitului german.
Miercuri, 10 August 2022 | Masini electrice si hibride

Porsche Taycan Turbo S, record de timp pentru mașini electrice pe Nurburgring

Porsche Taycan Turbo S a stabilit un timp de referință pentru mașinile electrice (de serie) pe varianta de 20.8 kilometri a celebrului Nurburgring Nordschleife. Vechea performanță îi aparținea lui Tesla Model S Plaid.
Joi, 18 Noiembrie 2021 | Modele noi

Porsche lansează Cayman GT4 RS, cel mai puternic Cayman produs vreodată

Porsche a lansat cea mai puternică versiune a lui Cayman produsă vreodată. Se numește GT4 RS, iar motorul, preluat de pe 911 GT3, produce 493 de cai putere.
Marti, 03 August 2021 | Industrie

Audi RS3 a doborât recordul de timp pe Nürburgring în segmentul compact

Audi anunță că un exemplar RS3 a stabilit un nou record pe circuitul Nürburgring, în segmentul compact, cu timpul de 7 minute și 40.7 secunde.
Joi, 08 Octombrie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 de la Nurburgring: recorduri pentru Hamilton și Raikkonen, debut pentru Mick Schumacher

Marele Premiu de la Nurburgring este sub semnul recordurilor: Lewis Hamilton poate egala recordul de victorii deținut de Michael Schumacher, iar Kimi Raikkonen va deveni pilotul cu cele mai multe curse în weekendul în care își va prelungi contractul cu Alfa Romeo. În plus, Mick Schumacher va debuta în F1.
Marti, 22 Septembrie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul BMW Seria 2 Coupe, surprins în timpul testelor: modelul va fi disponibil și în variantă cu roți motrice spate

Prototipul viitorului Seria 2 Coupe a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. Modelul ar urma să fie prezentat în 2021 și, spre deosebire de actualul Seria 2 Gran Coupe, va fi disponibil în versiuni cu roți motrice spate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: viitorul Mercedes-AMG GT Black Series va avea 720 CP

Mercedes-AMG pregătește lansarea noului AMG GT Black Series. Conform unor rapoarte noi, modelul producătorului german ar urma să dezvolte 720 CP și 850 Nm.
Luni, 18 Mai 2020 | Modele noi

Video. Cadre noi cu viitorul Audi RS3 Sportback în timpul testelor de la Nurburgring: modelul de performanță va fi lansat în cursul anului

Unul dintre prototipurile viitorului Audi RS3 Sportback a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring. Hot Hatch-ul de clasă compactă va fi echipat cu motorul de 2.5 litri cu cinci clindri care dezvoltă 400 CP.
Vineri, 01 Mai 2020 | Modele noi

Video. Viitorul BMW Seria 5 Touring facelift, spionat pe Nurburgring: break-ul de clasă mare va fi lansat în cursul anului

Viitorul BMW Seria 5 Touring facelift a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul german de la Nurburgring. Nemții pregătesc atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri pentru interior.
Joi, 30 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Noul Hyundai i20 N, surprins în timpul testelor: Hot Hatch-ul de clasă mică ar urma să livreze cel puțin 200 CP

Hyundai va lansa noul i20 N în cursul acestui an. Între timp, unul dintre prototipurile de teste a fost surprins în timpul unei sesiuni pe circuitul de la Nurburgring.
Luni, 27 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul BMW M3, surprins în timpul testelor de pe Nurburgring: sedanul de performanță va avea versiune Competition cu 510 CP

Noua generație BMW M3 a fost surprinsă în timpul unor teste pe circuitul de la Nurburgring. Sedanul de performanță ar urma să fie prezentat la finalul anului curent și va fi disponibil în versiuni de 480 CP și 510 CP.
Luni, 10 Februarie 2020 | Modele noi

Video. Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa C, surprinsă la Nurburgring: modelul de clasă medie ar putea debuta în cadrul Salonului Auto de la Paris

Mercedes-Benz pregătește lansarea noii generații Clasa C. Modelul de segment mediu a fost surprins în timpul unor teste desfășurate pe circuitul de la Nurburgring. Conform surselor, prezentarea noii generații Clasa C ar urma să aibă loc în luna octombrie.
Duminica, 22 Decembrie 2019 | General

Informații neoficiale: noul Chevrolet Corvette a parcurs circuitul de la Nurburgring în 7 minute și 28.3 secunde

Noul Chevrolet Corvette echipat cu pachetul Z51 a parcurs un tur pe circuitul german de la Nurburgring în 7 minute și 28.3 secunde, conform unor surse apropiate companiei americane. Vechea generație C7 Corvette Z51 a fost mai lentă cu aproape 5 secunde.
Miercuri, 06 Noiembrie 2019 | General

Video. Audi RS Q8 a devenit cel mai rapid SUV de la Nurburgring: un prototip a avut nevoie de 7 minute și 42.2 secunde pentru un tur complet pe Iadul Verde

Un prototip al viitorului Audi RS Q8 a stabilit cel mai bun timp pe circuitul de la Nurburgring în dreptul categoriei SUV: 7 minute și 42.2 secunde. SUV-ul de performanță are 600 CP și va fi prezentat în cursul lunii noiembrie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Williams
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru