Nurburgring

Joi, 16 Ianuarie 2014 | Formula 1

Ecclestone a făcut o ofertă pentru a cumpăra circuitul de la Nurburgring

Bernie Ecclestone a dezvăluit că a făcut o ofertă concretă pentru achiziţionarea circuitului de la Nurburgring cu scopul de a asigura o cursă anuală de Formula 1 în Germania.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Modele noi

McLaren P1 a obţinut o viteză medie de peste 180 km/h pe Nurburgring

Englezii de la McLaren au venit cu detalii noi despre turul lui P1 la Nurburgring. Deşi n-au anunţat timpul obţinut, cei de la McLaren spun că au avut o viteză medie de peste 180 km/h, ceea ce ar însemna un rezultat superior lui Porsche 918 Spyder.
Joi, 28 Noiembrie 2013 | Modele noi

Inginerul şef al diviziei Ford Performance: "Timpii de Nurburgring sunt doar marketing"

Jamal Hameedi, inginerul şef al Ford Vehicle Performance, spune că formula actuală a luptei între modelele de producţie privind timpul obţinut pe Nurburgring este greşită, fiind bună doar pentru marketing.
Marti, 12 Noiembrie 2013 | Modele noi

Nissan GT-R Nismo - primul teaser video anunţă un record pe Nurburgring

Nissan va expune la Salonul Auto de la Tokyo noul GT-R Nismo: Cel mai nou membru în familia Nismo este anunţat cu ajutorul unui teaser video, dedicat unei potenţiale performanţe pe Nurburgring.
Marti, 12 Noiembrie 2013 | General

ADAC ar putea fi salvatorul Nurburgring-ului

ADAC, echivalentul german al ACR-ului, este pe lista potenţialilor cumpărători ai circuitului Nurburgring. Oficialii organizaţiei au confirmat participarea la licitaţie.
Luni, 28 Octombrie 2013 | Accidente exotice

BMW M5 Ring Taxi, accident pe circuitul de la Nurburgring

Deşi a străbătut aproape zilnic cei 20 de kilometri ai Nurburgring-ului, acumulând constant experienţă, BMW M5 Ring Taxi nu a putut evita un accident serios petrecut săptămâna trecută.
Vineri, 18 Octombrie 2013 | Modele noi

Alfa Romeo confirmă reuşita lui 4C de la Nurburgring

Reprezentanţii Alfa Romeo au publicat toate detaliile oficiale referitoare la reuşita lui 4C de la Nurburgring. Modelul italian a parcurs Nordschleife în 8:04, la fel de rapid ca un Audi R8 V8.
Vineri, 18 Octombrie 2013 | General

McLaren încearcă să doboare recordul lui Porsche 918 Spyder la Nurburgring

Englezii de la McLaren vor să doboare recordul lui Porsche 918 Spyder la Nurburgring. Aceştia au început deja testele cu un P1 XP2R, o ediţie limitată a supercarului din Woking.
Marti, 01 Octombrie 2013 | Modele noi

Alfa Romeo 4C a obţinut un timp egal pe Nurburgring cu Audi R8

Noua creaţie a italienilor de la Alfa Romeo, 4C, a reuşit să egaleze modele precum Audi R8 şi Porsche Cayman S pe Nurburgring, în timp ce a depăşit generaţia precedentă a lui BMW M3. Modelul a parcurs un tur în opt minute şi patru secunde.
Luni, 23 Septembrie 2013 | Industrie

Hyundai a demarat testele la centrul său de la Nurburgring

Hyundai a deschis centrul său de testare de la Nurburgring, al doilea complex al mărcii deschis în Germania. Construcţia a costat 6.6 milioane de euro.
Joi, 12 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Porsche 918 Spyder a devenit cel mai rapid model de serie pe Nurburgring

Noul Porsche 918 Spyder a devenit cel mai rapid automobil de serie pe circuitul Nurburgring. Modelul german a spulberat recordul anterior, îmbunătăţind-ul cu 14 secunde şi trecând sub pragul de şapte minute.
Marti, 10 Septembrie 2013 | Modele noi

Honda: "Civic Type R va dezvolta peste 280 CP"

În cadrul conferinţei derulate la Salonul Auto de la Frankfurt, Honda a prezentat detalii şi imagini oficiale ale viitorului Civic Type R. Pentru moment, modelul este camuflat, dar ştim că dezvoltă peste 280 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 22 August 2013 | Feature

REPORTAJ: Prezent şi trecut pe Nurburgring - între DTM 2013 şi românul care a bătut germanii la ei acasă

Mereu mi-am dorit să văd cu ochii mei Nurburgring-ul, locul sinonim cu motorsportul, un fel de Mecca pentru orice petrolhead. Am reuşit datorită invitaţiei BMW de a vedea live etapa cu numărul şapte din calendarul DTM.
Luni, 15 Iulie 2013 | General

Mercedes-ul W196 pilotat de Fangio a fost vândut la licitaţie pentru 19.6 milioane de lire

Casa de licitaţii Bonhams a vândut la licitaţie celebra maşină de Formula 1 pilotată de Juan Manuel Fangio în 1954. Mercedes-ul W196 a fost adjudecat pentru 19.6 milioane de lire sterline.
Vineri, 31 Mai 2013 | Modele noi

Hyundai va finaliza în august centrul său de teste de la Nurburgring

Hyundai a prezentat primele imagini prelucrate digital ale centrului său de test de la Nurburgring. Acesta va fi finalizat în august şi a costat 5.5 milioane de euro.
Luni, 20 Mai 2013 | Formula 1

GALERIE FOTO: Schumacher, tur demonstrativ pe Nurburgring

Michael Schumacher a efectuat un tur demonstrativ pe circuitul de la Norschleife cu ocazia cursei de 24 de ore de la Nurburgring.
Duminica, 19 Mai 2013 | Modele noi

Aston Martin CC100: un concept car spectaculos ce marchează centenarul mărcii britanice

Aston Martin a dezvăluit astăzi un concept car special dedicat celebrării celor 100 de ani împliniți de marca britanică. Numele său este CC100 și este inspirat din lumea sporturilor cu motor.
Vineri, 17 Mai 2013 | General

Nurburgring-ul este de vânzare - 120 milioane de euro pentru tot complexul

Începând de astăzi, proprietarii complexului circuitului Nurburgring acceptă oferte pentru proprietate. Estimările anunţă o valoare de 120 milioane de euro pentru întregul complex.
Joi, 25 Aprilie 2013 | Formula 1

Schumacher va pilota un monopost Mercedes din 2011 pe Nordschleife

Michael Schumacher va parcurge un tur pe legendarul circuit Nordschleife la volanul unui monopost de Formula 1 Mercedes din sezonul 2011.
Marti, 19 Martie 2013 | General

Nurburgring-ul este de vânzare: ofertele variază în jurul sumei de 125 milioane de euro

Circuitul Nurburgring, cu tot complexul aferent, este de vânzare. Potrivit unor surse, circuitul va fi vândut contra sumei de 125 de milioane de euro.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Williams
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru