Nurburgring

Luni, 15 Mai 2017 | General

Surprize din China: un hypercar electric chinez de 1380 CP a doborât recordul de timp pe Nurburgring pentru mașinile de serie

Constructorul chinez NextEV a atacat "templul" vitezei de la Nurburgring și a doborât unul dintre cele mai importante recorduri stabilite acolo: cel pentru cea mai rapidă mașină de serie din istorie.
Marti, 14 Februarie 2017 | General

Film documentar despre circuitul de la Nurburgring: imagini în exclusivitate și interviuri cu piloți ca Stirling Moss, Jackie Stewart și Walter Rohrl

Circuitul de la Nurburgring este subiectul unui documentar programat să debuteze în această primăvară. Filmul va include interviuri cu piloți legendari.
Joi, 08 Decembrie 2016 | General

Mai bun decât el însuși: VW Golf GTI Clubsport S și-a depășit propriul record pe Nurburgring

Cea mai rapidă mașină cu tracțiune față pe Nurburgring a devenit și mai rapidă în această toamnă. Golf GTI Clubsport GTI și-a îmbunătățit cu două secunde propriul record pe circuitul german.
Joi, 24 Noiembrie 2016 | Modele noi

Promisiuni sportive: Opel ne anunță că viitorul Insignia Grand Sport a fost dezvoltat pe circuitul de la Nurburgring

Opel a publicat noi informații despre viitorul Insignia Grand Sport, urmașul actualului Insignia. Se pare că mașina va oferi una dintre cele mai bune ținute de drum din segment, fiind dezvoltată pe circuitul de la Nurburgring.
Marti, 22 Noiembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Cel mai rapid supercar electric vine din China: Nio EP9 are 1380 CP și face 0-100 km/h în 2.7 secunde

Nio EP9 este un supercar electric cu 4 motoare electrice care generează în total 1380 de cai putere şi permit maşinii să ajungă de la 0-100 km/h în numai 2.7 secunde, suficient de repede pentru a doborî recordul de pe Nurburgring.
Vineri, 04 Noiembrie 2016 | O lume nebuna

Record mondial: un chinez a parcurs întreg circuitul de la Nurburgring doar pe două roți, la volanul unui Mini

Un Mini care parcurge circuitul de la Nurburgring pe două roți? Un peisaj neobișnuit, dar și un nou record mondial pentru cea mai lungă distanță parcursă de un automobil pe două roți.
Vineri, 09 Septembrie 2016 | Premii auto

Incredibil, dar adevărat: Alfa Romeo Giulia îi suflă noului Porsche Panamera titlul de ”cel mai rapid sedan pe Nurburgring”

Alfa Romeo a anunțat că Giulia Quadrifoglio, cea mai puternică versiune a berlinei, a reușit să parcurgă circuitul de la Nurburgring mai repede decât Porsche Panamera Turbo.
Joi, 21 Iulie 2016 | Accidente exotice

Cea mai scumpă mașină distrusă pe circuitul de la Nurburgring a făcut accident din cauza unei defecțiuni tehnice

La numai două zile de la accidentul suferit de Koenigsegg One:1 pe circuitul de la Nurburgring, oficialii scandinavi au anunțat că de vină a fost o defecțiune a sistemului ABS.
Miercuri, 20 Iulie 2016 | Modele noi

Hyundai a dezvăluit melodia pe care va dansa împotriva lui Renault Megane RS: noul i30 N va avea 260 de cai putere și va suna ca o adevărată sportivă

Hyundai i30 N va fi primul hot hatch veritabil al sud-coreenilor. Va fi construit cu ajutorul unui inginer șef de la BMW M și promite să sune ca un adevărat model sportiv.
Marti, 19 Iulie 2016 | Accidente exotice

Nurburgring-ul mai face o victimă: cea mai scumpă mașină care face accident pe circuitul german costă 2.8 milioane de euro

Cea mai scumpă mașină de serie care ajunge victimă pe circuitul de la Nurburgring este Koenigsegg One:1. Supercarul de 1341 de cai putere este foarte rar și costă 2.8 milioane de euro.
Miercuri, 06 Iulie 2016 | Reportaj

Trei zile de adrenalină pură: Festivalul M 2016

Comunitatea M e pretențioasă, curioasă, nu se mulțumește niciodată cu puțin, însă e fidelă și constantă când vine vorba de evenimente emblematice reușite marca BMW. În categoria asta intră și Festivalul M, care se află anul ăsta la a cincea ediție.
Miercuri, 04 Mai 2016 | Modele noi

Cel mai tare GTI din istorie: noul VW Golf GTI Clubsport S oferă 310 CP și bate toate hatch-urile cu tracțiune față pe Nurburgring

Noul Volkswagen Golf GTI Clubsport S este cel mai sportiv GTI din toate timpurile. Ediția specială de 310 CP limitată la 400 de exemplare a reușit să bată recordul pe Nurburgring pentru un hatch compact cu tracțiune față.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 31 Martie 2016 | General

Liber la 300 de km/h: circuitul de la Nurburgring a ridicat limitările de viteză

Administratorii circuitului de la Nurburgring au anunțat finalizarea lucrărilor de securizare a traseului de 20.5 kilometri și anunță ridicarea limitelor de viteză pe Iadul Verde.
Luni, 14 Decembrie 2015 | General

Cel mai bun din curtea școlii: Renault Clio RS Trophy, cel mai rapid din segment pe Nurburgring

Renault a anunțat că actualul Clio RS Trophy este cel mai rapid hot hatch de segment B pe circuitul de la Nurburgring. Francezul a bătut chiar și mașini din segmentul premium.
Luni, 16 Noiembrie 2015 | General

Circuitul de la Nurburgring nu va mai avea restricții de viteză

Proprietarii circuitului de la Nurbugring au anunțat că vor ridica limitările de viteză, dar numai după ce vor asfalta o anumită porțiuni și vor interzice accesul spectatorilor în mai multe zone.
Miercuri, 14 Octombrie 2015 | General

OFICIAL: Noul BMW M2 parcurge Nurburgringul mai repede decât vechiul M3

BMW a anunțat că noul M2 a reușit să parcurgă circuitul de la Nurburgring în doar 7 minute și 58 de secunde. Este un timp mai bun decât al vechiului M3 și chiar decât a clasicului supercar Dodge Viper SRT-10.
Miercuri, 19 August 2015 | General

Schimbări la Nurburgring: cel mai periculos circuit din lume va deveni mai sigur din 2016

Compania care deține circuitul Nurburgring a anunțat că va opera 16 modificări pentru creșterea siguranței. Odată efectuate schimbările, limita de viteză instituită temporar va fi eliminată.
Miercuri, 05 August 2015 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: Nurburgring 1957 - Cea mai spectaculoasă victorie a lui Fangio

Juan Manuel Fangio a câştigat într-o manieră impresionantă cursa de la Nurburgring din 1957 care i-a adus ultimul titlu mondial după ce a recuperat aproape un minut în detrimentul piloţilor Ferrari.
Joi, 16 Iulie 2015 | General

BMW X6 M poate parcurge un tur pe Nurburgring Nordschleife în 8:20 minute

Noul BMW X6 M a parcurs un tur pe circuitul Nurburgring în 8:20 minute. Asta înseamnă că performantul SUV BMW este aproape la fel de rapid ca un BMW M3 din generația E46.
Marti, 23 Iunie 2015 | O lume nebuna

Proiect inedit: cu 4 euro îți poți pune poza în format 1x1 centimetri pe un Ferrari 458 Speciale pentru a ajuta la reparația acestuia

După un accident la Nurburgring, proprietarul unui Ferrari 458 Speciale a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru reparația mașinii sale. Pentru 4 euro, poți cumpăra un spațiu de 1x1 centimetri pentru o poză la alegere.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Williams
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru