Nurburgring

Vineri, 20 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla Model S a suferit o defecțiune tehnică în testele de pe Nurburgring: americanii susțin că pot spulbera recordul lui Porsche Taycan cu 37 de secunde

Tesla Model S a suferit o defecțiune tehnică misterioasă în timpul unor teste desfășurate pe circuitul de la Nurburgring, la scurt timp după ce americanii anunțaseră că pot spulbera recordul stabilit de Porsche Taycan cu 37 de secunde.
Miercuri, 18 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Asul din mânecă: recordul stabilit de Porsche Taycan la Nurburgring a fost realizat cu versiunea medie Turbo

În cazul în care prototipul Tesla Model S folosit de americani pe circuitul de la Nurburgring va stabili un nou record, Porsche are un as în mânecă: timpul de referință stabilit în luna august a fost realizat cu un Taycan în versiunea medie Turbo.
Joi, 12 Septembrie 2019 | Modele noi

Video. Viitorul BMW M2 CS a fost surprins în timpul unor teste desfășurate la Nurburgring

Viitorul BMW M2 CS a fost spionat în timpul unei sesiuni de teste. Conform unor surse apropiate companiei, modelul va fi produs în doar 2.200 de unități și va fi expus în premieră în luna noiembrie.
Luni, 09 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla Model S ar putea încerca să stabilească un nou record la Nurburgring: actualul record îi aparține lui Porsche Taycan

Elon Musk a sugerat că Tesla Model S ar putea încerca să stabilească un nou record pentru cel mai rapid sedan electric pe circuitul de la Nurburgring, la câteva săptămâni după performanța realizată de Porsche Taycan.
Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride

Porsche Taycan a devenit cel mai rapid sedan electric de pe Nurburgring: un exemplar de pre-serie a parcurs Iadul Verde în 7 minute și 42 de secunde

Un exemplar Porsche Taycan de pre-serie a parcurs celebrul circuit de la Nurburgring în 7 minute și 42 de secunde. Astfel, Taycan a devenit cel mai rapid sedan electric de pe circuitul german.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | General

Mai bun decât el însuși: Jaguar XE SV Project 8 și-a doborât propriul timp de la Nurburgring

Cel mai rapid sedan de pe circuitul de la Nurburgring a devenit și mai rapid. Jaguar XE SV Project 8 și-a îmbunătățit cu 2.9 secunde propriul record stabilit în 2017 pe Iadul Verde.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Modele noi

Informații noi despre Renault Megane RS Trophy-R: transmisie manuală cu șase trepte și 0-100 km/h în 5.4 secunde

Renault a publicat informații noi referitoare la versiunea Megane RS Trophy-R. Cel mai rapid model cu roți motrice față de pe Nurburgring va fi produs în doar 500 de unități și va oferi 300 CP. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 5.4 secunde, iar viteza maximă este de 262 km/h.
Luni, 24 Iunie 2019 | Modele noi

Doctorat pe Nurburgring: viitorul Mini John Cooper Works GP își arată calitățile sportive pe Iadul Verde

Mini a publicat un clip și o serie de fotografii cu unul dintre prototipurile Mini John Cooper Works GP. Cadrele au fost realizate în timpul testelor desfășurate pe circuitul de la Nurburgring. Viitorul Hot Hatch britanic va avea peste 300 CP și va fi produs în doar 3.000 de unități.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen a prezentat prototipul ID R, cu care atacă recordul electricelor de pe Nurburgring: un pachet aerodinamic modificat și un software nou pentru sistemul de propulsie

Volkswagen a publicat prima fotografie cu noua versiune a prototipului ID R. Vehiculul electric a primit un pachet aerodinamic modificat și un software nou pentru gestionarea sistemului de propulsie. Cu noua versiune, nemții atacă recordul vehiculelor electrice de pe Nurburgring.
Duminica, 21 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen anunță că este gata pentru un nou record cu prototipul electric ID R: nemții vor să stabilească un timp de referință pe Nürburgring

Volkswagen ID R este gata să stabilească un nou record, de această dată pe circuitul de la Nürburgring. Nemții au finalizat o sesiune de teste în Franța, pe pista de la Paul Ricard, iar prototipul electric este pregătit să intre pe mâna pilotului Romain Dumas.
Duminica, 20 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen vrea un nou record pe Nurburgring: francezul Romain Dumas va ataca “Iadul Verde” cu prototipul electric ID R

Volkswagen a confirmat interesul pentru stabilirea unui nou record, de această dată pe Nurburgring, în segmentul mașinilor electrice. Pilotul francez Romain Dumas va ataca faimosul circuit la volanul prototipului Volkswagen ID R, în vara acestui an.
Luni, 05 Noiembrie 2018 | Modele noi

Audi testează viitorul SQ8 pe circuitul de la Nurburgring: SUV-ul de performanță va fi prezentat până la finalul anului

Versiunea de performanță Audi SQ8 va fi prezentată până la finalul anului. Cel mai probabil, modelul constructorului german va debuta în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Sub capotă, nemții vor "ascunde" un V8 diesel de 4.0 litri capabil să ofere 435 CP și 900 Nm.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | General

Porsche 911 GT2 RS MR a devenit cel mai rapid model de stradă de pe Nurburgring: modelul german a fost mai rapid decât Aventador SVJ cu aproape 5 secunde

Un Porsche 911 GT2 RS preparat de Manthey-Racing a devenit cel mai rapid model de stradă de pe Nurburgring. Modelul german a reușit un timp de 6 minute și 40.3 secunde și a doborât performanța obținută de Lamborghini Aventador SVJ în urmă cu câteva luni.
Joi, 26 Iulie 2018 | Modele noi

Record pe Nurburgring: Lamborghini Aventador SVJ a parcurs Iadul Verde în 6 minute și 44.97 de secunde

Deși Lamborghini Aventador SVJ încă nu a fost văzut fără "hainele de camuflaj", supercar-ul italienilor a reușit să devină cel mai rapid model de serie de pe circuitul german de la Nuburgring. Noul Aventador SVJ a reușit să bată recordul stabilit de Porsche 911 GT2 RS realizat în toamna anului trecut.
Luni, 02 Iulie 2018 | Industrie

Aston Martin ar putea încerca să doboare recordul de pe Nurburgring: “Versiunea de circuit a lui Valkyrie este cu siguranță un rival pentru Porsche”

Șeful echipei Red Bull Racing, Adrian Newey, consideră că hypercar-ul Aston Martin Valkyrie (în versiunea de circuit) este capabil să doboare recordul istoric stabilit de Porsche la Nurburgring.
Vineri, 29 Iunie 2018 | General

Porsche a doborât recordul all-time pe Nurburgring: prototipul 919 Hybrid Evo a parcurs Iadul Verde în 5 minute și 19.55 secunde

Un prototip Porsche 919 Hybrid Evo a reușit să doboare recordul tuturor timpurilor pe circuitul german de la Nurburgring. Pilotul Timo Bernhard a fost cronometrat pe Iadul Verde cu numai 5 minute și 19.55 secunde.
Joi, 21 Iunie 2018 | Modele noi

Lupta cu recordurile: Renault pregătește o versiune Megane RS Trophy cu motor turbo de 1.8 litri și 300 de cai putere

Renault va lansa o versiune mai rapidă a lui Megane RS, denumită Trophy 300, la Salonul Auto de la Paris. Cu un motor turbo de 1.8 litri și 300 de cai putere, francezii vor să doboare recordul de pe Nurburgring stabilit de Honda Civic Type R.
Miercuri, 09 Mai 2018 | General

Alege să urci într-un Ring Taxi Jaguar: F-Type SVR și XJR575 au fiecare câte 575 CP și sunt gata să-ți ofere experiențe unice pe Nurburgring

Dacă vrei să simți senzații tari pe circuitul de la Nurburgring, poți alege să urci într-un Ring Taxi. De acum, oferta Jaguar include un F-Type SVR și un XJR575. Fiecare dintre cele două modele oferă 575 de cai putere, iar la volan se vor afla piloți profesioniști.
Miercuri, 29 Noiembrie 2017 | Industrie

Jaguar XE SV Project 8: prototipul de 600 de cai putere a devenit cel mai rapid sedan pe Nurburgring

Jaguar a anunțat că prototipul său XE SV Project 8, care va avea o producție limitată, a devenit cel mai rapid sedan care parcurge circuitul de la Nurburgring.
Miercuri, 27 Septembrie 2017 | General

Record pe Nurburgring: Posche 911 GT2 RS a parcurs Iadul Verde în 6 minute și 47.3 secunde

Porsche 911 GT2 RS a devenit cel mai rapid model de serie de pe Nurburgring. Modelul de 700 de cai putere produs de nemți a parcurs Iadul Verde în 6 minute și 47.3 secunde.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Williams
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru