Video. Viitorul BMW Seria 5 Touring facelift, spionat pe Nurburgring: break-ul de clasă mare va fi lansat în cursul anului

de Cornel Șocariciu
Vineri, 01.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul BMW Seria 5 Touring facelift a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul german de la Nurburgring. Nemții pregătesc atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri pentru interior.

În urmă cu doar câteva zile, o serie de imagini oficiale cu viitorul BMW Seria 5 facelift au fost "scăpate" pe internet. Modelul producătorului german va miza pe o serie de modificări estetice minore, dar și pe o serie de îmbunătățiri pentru interior.

Acum, viitorul BMW Seria 5 Touring facelift a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring. Conform celor mai recente rapoarte, break-ul de clasă mare va fi prezentat în următoarele luni, urmând ca debutul comercial să aibă loc până la finalul anului.

Partea frontală a viitoruluI Seria 5 Touring facelift va miza pe o grilă ușor restilizată, farurile vor avea un design nou, iar prizele de aer vor fi modificate. Pentru partea din spate, nemții vor pregăti atât un difuzor restilizat, cât și stopuri cu o semnătură luminoasă nouă.

Gama de motorizări ar urma să fie preluată de pe actuala versiune Seria 5 Touring (foto). Deși sedanul de clasă mare va fi disponibil în două versiuni plug-in hybrid (530e și 545e), nu există informații cu privire la astfel de variante și pentru viitorul Seria 5 Touring facelift.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru