BMW Seria 5 Touring

Vineri, 01 Martie | Industrie

Noul BMW Seria 5 Touring a intrat în producție

Noua generație BMW Seria 5 Touring a intrat oficial în producție. Varianta break a modelului de clasă executive va fi produsă la uzina de la Dingolfing.
Miercuri, 18 Octombrie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu viitorul BMW Seria 5 Touring. Va avea și versiune de performanță M5 Touring

BMW a publicat prima imagine oficială cu Seria 5 Touring, varianta break a modelului de clasă executive. Noul model va primi aceleași motorizări ca varianta sedan, iar acesta va fi prezentat oficial în 2024.
Vineri, 01 Mai 2020 | Modele noi

Video. Viitorul BMW Seria 5 Touring facelift, spionat pe Nurburgring: break-ul de clasă mare va fi lansat în cursul anului

Viitorul BMW Seria 5 Touring facelift a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul german de la Nurburgring. Nemții pregătesc atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri pentru interior.
Luni, 02 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Decizie surprinzătoare: BMW nu o să ofere versiuni electrificate ale modelelor break

BMW a luat o decizie surprinzătoare: actualele versiuni Seria 3 Touring și Seria 5 Touring nu vor avea variante electrificate. Rămâne de văzut dacă viitoarele generații vor trece sau nu în zona eco.
Miercuri, 01 Februarie 2017 | Modele noi

De familie germană: noua generație BMW Seria 5 primește versiunea break Touring

Cea mai importantă premieră BMW din această primăvară este versiunea break a noii generații Seria 5. Modelul german a fost prezentat astăzi într-o galerie foto oficială.
Vineri, 29 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (21)

Săptămâna aceasta ne concentrăm toate forţele asupra Salonului De tuning de la Essen, Germania. Toate numele mari ale tuningului european au profit de ocazie pentru a ne oferi creaţii cât mai nebune.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Intern

Românii preferă SUV-urile BMW: două din trei modele BMW sunt din gama X

BMW a înregistrat o nouă creştere a vânzărilor în 2012 în România. Cele mai cerute modele în ţara noastră au fost cele din gama X, doi din trei români optând pentru un X1, X3, X5 sau X6.
Marti, 13 Noiembrie 2012 | Intern

BMW este partenerul Festivalului Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo

BMW este şi în acest an partenerul Festivalului Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo, desfăşurat între 9 şi 25 noiembrie în mai multe oraşe din ţară.
Sambata, 27 August 2011 | General

Poliţia germană va patrula alături de BMW Seria 5 Touring

Poliţia din Germania a primit nouă exemplare ale lui Seria 5 Touring. Acestea vor fi utilizate de oamenii legii în misiunile de patrulare.
Marti, 24 Mai 2011 | Economic

Fiasco BMW: Seria 5 GT pierde clienţii americani în favoarea Mercedes

BMW a renunţat la actualul Seria 5 Touring pe piaţa din SUA, sperând că noul Seria 5 GT îi va putea ţine locul. Clienţii americani au preferat în schimb Mercedes.
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Tuning

Tuning ca la carte pentru BMW Seria 5 Touring

AC Schnitzer a publicat astăzi primele detalii despre pachetul său de tuning pentru BMW Seria 5 Touring. Acesta include modificări estetice, dar şi mecanice.
Joi, 05 August 2010 | Modele noi

BMW lansează în toamnă o nouă linie de accesorii M

BMW va lansa în toamna acestui an o linie de accesorii M pentru mai multe modele din gama sa, printre care X5 şi X6 M, M3, Seria 5 berlină şi Touring, X3 şi Seria 7.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 24 Iunie 2010 | Modele noi

Iată noul pachet M pentru BMW Seria 5 Touring

Primele imagini şi informaţii despre pachetul M pentru BMW Seria 5 Touring au apărut pe internet odată cu scanarea unei broşuri care prezintă aceste echipamente opţionale.
Miercuri, 17 Martie 2010 | Modele noi

GALERIE FOTO: 21 de imagini noi cu BMW Seria 5 Touring

BMW a publicat un nou set de imagini cu noul Seria 5 Touring. De aceasta data modelul este surprins in mai multe ipostaze familiste, pentru a sublinia segmentul de piata pe care se pozitioneaza.
Luni, 15 Martie 2010 | Video

4xVIDEO: Noul BMW Seria 5 Touring isi dezvaluie secretele

BMW a publicat alaturi de primele imagini si informatii ale noului Seria 5 Touring si un set de filme de prezentare, care ajuta publicul sa descopere mai bine noul break bavarez.
Vineri, 26 Februarie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: BMW testeaza versiunea Touring a noului Seria 5

Automarket va prezinta, in premiera pentru Romania, primele fotografii spion ale lui BMW Seria 5 Touring.
Miercuri, 24 Februarie 2010 | Video

VIDEO: Noul BMW Seria 5 Touring surprins pe strada

BMW testeaza de zor primul derivat al modelului Seria 5. Este vorba despre versiunea break a acestuia, asteptata sa debuteze oficial in cadrul Salonului de la Leipzig, din aprilie.
Luni, 25 Ianuarie 2010 | GENEVA 2009

BMW Seria 5 ActiveHybrid se lanseaza la Geneva

BMW a anuntat ca va lansa la Geneva versiunea hibrida a modelului Seria 5. Conceptul ActiveHybrid ar urma sa dea nastere unei versiuni de serie in lunile urmatoare.
Luni, 09 Noiembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: BMW testeaza noul Seria 5 Touring

Alaturi de noul BMW Seria 5 Sedan si M5 F10, inginerii bavarezi testeaza si viitorul Seria 5 Touring. Spre deosebire de primele doua modele, versiunea Touring a lui Seria 5 F10 este inca ascuns de camuflaj gros, semn ca modelul este abia la inceputul dezvoltarii.
Luni, 05 Octombrie 2009 | Industrie

Productia actualului BMW Seria 5 va lua sfarsit in decembrie

Surse neoficiale afirma ca actualul BMW Seria 5 va iesi din productie in luna decembrie a acestui an, pentru a face loc noii generatii. Acesta va debuta la Geneva 2010.

Tag-uri similare

BMW, fotospion, BMW Seria 5, Seria 5, BMW M5, M5, noua generatie, fotospion BMW, break, Imagini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru