BMW lansează în toamnă o nouă linie de accesorii M

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 05.08.2010
BMW va lansa în toamna acestui an o linie de accesorii M pentru mai multe modele din gama sa, printre care X5 şi X6 M, M3, Seria 5 berlină şi Touring, X3 şi Seria 7.

Începând cu toamna acestui an, BMW va lansa o nouă gamă de accesorii semnate de divizia de performanţă M. Linia de personalizare va fi lansată în luna septembrie şi va fi disponibilă tuturor clienţilor de M3, X5M, X6M şi chiar celor care deţin Seria 7 şi Seria 5, sedan şi Touring. Nici noul X3 nu va fi neglijat, pachetul său urmând să fie disponibil abia din luna noiembrie.

În cazul SUV-urilor de performanţă, X5 M şi X6 M, noua gama va introduce o variantă mai completă a pachetului Connected Drive, în timp ce pentru M3 va propune pachetul M Performance, care include un eleron posterior, elemente aerodinamice din fibră de carbon, realizate manual, pedale din aluminiu, finisaje din fibră de carbon şi elemente de design Competition.

În cazul noului Seria 5, pachetul M include o suspensie sportivă, un pachet aerodinamic, jante din aliaj, cu dimensiuni de 18 şi 19 inch, volan şi schimbător îmbrăcate în piele, padele din aluminiu, finisaje interioare de tip antracit şi un spoiler posterior, acesta din urmă disponibil doar pentru varianta berlină.

Noul BMW X3 va primi praguri cromate, un deflector posterior, sistemul Performance Control, scaune sport îmbrăcate în piele asemeni volanului, cruise control şi finisaje interioare din aluminiu.

Totodată, pachetul M aduce cu sine un volan şi un schimbător M pentru X3, funcţia Variable Sports Steering pentru versiunea xDrive35i.

via | autoblog

Comentarii (10)

  • Arata bine oricum. Mai bine sa scoata mai repede noul seria 3. M3 poate chiar sa-l mai lase, sa nu se grabeasca , pentru ca nu are un concurent serioS.
    3 4
  • mda
    nu are nici un concurent serios!! tu vezi doar bmw in fata okilor?? dar de lexus is F ai auzit? de subaru impreza wrx sti ai auzit?
    4 7
  • @edit80
    Da am auzit de Lexus, care si-a luat bataie pe unde l-a prins BMW. Atat BMW M3 coupe cat si M3 sedan. Cat despre subaru , care se stie ca este o masina extraordinara , nu ai cum sa o compari cu un M3. Poate peste 10 - 20 de ani.
    5 2
  • cred k o sa maresca numarul de LOGO M din int si ext masini, deja are sigla M pe volan, scaune, schimbator, praguri, presuri, evacuare, etc, mai urmeza pe arborele cotit si pe axa cu came....:))).
    2 3
  • @Edi80
    Ma edi80 da BMW are Concurenti , dar nu inseamna ca BMW este detronat .
    A avea concurent nu e greu , dar sa bati pe cineva e mai greu.
    Nu a reusit AUDI RS4 sa bata BMW M3 si au introdus dupa numai 2 ani si Audi Rs5 si tot nu se primeste , dar voi credeti ca IS sau F sau WRX pot sa devanseze BMW-ul ???
    Daca ne uitam numai la motor BMW M3 are un motor de 4.0 litri aspirat natural cu 420 hp e un motor senzational care atinge 8400Rpm, asta a si castigat categoria best engine in the world categoria 3.0 litri-4.0litri .
    Oricata rivalitate nu va fi intre BMW si Audi si de cate ori BMW a batut audi si inca il bate la multe segmente ,. nu inseamna ca eu nu apreciez aceasta marca audi care e peste marcile japoneze.
    BMW e ca un rege care sta la tron si e greu de detronat.
    6 1
  • pt bmw
    eu zic sa te mai uiti sa pe net sa vezi filmulete cum bmw ramane in urma lui supra,nsx,delta integrale,impreza..etc!! nu te uita numai la cele care bmw castiga:))))))
    1 5
  • Lasa-ma cu dalea preparate, ca iti aduc si eu un ursulet cate le bate pe toate.
    3 0
  • Daca vrei sa faci apolexie cauta filme cu 9ff.
    0 0
  • @Edi80
    uite asa .
    BMW e o marka PREMIUM si nu super sport .
    SUBARU la JAPONEZI e masina super sport si trebuie pusa la DRAG cu PORSCHE nu cu M3.
    La fel si cu Nissan GTR, pune M3 GTR si o sa vezi cum BMW il freaca nici nu se rade.
    In rest BMW se distreaza si cu treapta R cu NISSAN PRIMEREA , SUNY , HONDA ACORD sau CIVIC astea sunt masini de clasa a doua , pentru oameni mai nevoiasi , .
    BMW e concurent direct cu LEXUS , si inca nu a pierdut nici un test de cand e LEXUS pe piata nu a reusit macar odata sa faca un BMW .Indiferent ca e M3 sau M5 sau 760i., ca sa nu mai zic de X5 sau X6.
    asa ca va sugerez sa invatati cate putin viata....
    5 0
  • @EDI80
    Si inca ceva , pune masinele STOCK standart . Cum vin de la producator nu de pe youtube cu cheap-tuning sau filtre etc.
    Iti garantez ca M3 GTR bate skyline GTR .
    Iti garantez ca X6 M bate RX350 de la Lexus.
    Iti garantez ca Luxul,calitatea, si tehnologia din seria 5 este peste LS460.
    Iti garantez ca stabilitatea la volanul unui BMW nu poate fi depasita de altii ( si nu am idee de ce) Dar inca nu am urcat in masina mai stabila pe drum si sa raspunda mai bine soferului ca BMW.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru