BMW este partenerul Festivalului Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo

de Bogdan Mirică
Marti, 13.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW este şi în acest an partenerul Festivalului Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo, desfăşurat între 9 şi 25 noiembrie în mai multe oraşe din ţară.

Pentru al patrulea an consecutiv, BMW este partenerul oficial al Festivalului Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo. Ajuns la ediţia cu numărul şapte, festivalul se va desfăşura anul acesta în perioada 9 şi 25 noiembrie sub tema ”Love Unlimited”.

BMW va asigura mobilitatea participanţilor cu o flotă de automobile ce însumează nici mai mult, nici mai puţin de 1326 de cai putere. Toate maşinile sunt echipate cu motorizări diesel, pentru o rulare eficientă, şi cu tracţiune integrală xDrive, pentru o rulare sigură.

Muzica clasică este o asociere firească pentru o marcă care a demonstrat un angajament de peste 40 de ani în proiecte culturale majore

Alexandru Şeremet
Corporate Communication Manager BMW Group România
Transportul invitaţilor VIP va fi asigurat de un BMW 730d xDrive, ”cel mai eficient sedan cu tracţiune integrală din segmentul său”, potrivit comunicatului oficial BMW. Pentru artiştii invitaţi, BMW pune la dispoziţie şi trei exemplare Seria 5 Touring 525d, cu un portbagaj de până la 1670 de litri, suficient de încăpător pentru instrumentele muzicale.

Festivalul presupune o serie de concerte de muzică de cameră, dar şi mai multe proiecţii de film, expoziţii şi, în premieră, un salon literar care împrumută tema ”Love unlimited”.

SoNoRo se va desfăşura şi anul acesta în mai multe oraşe din ţară: Bucureşti (Palatul Bragadiru, Palatul Cotroceni, Muzeul Naţional de Artă al României, Catedrala Sf.

Iosif, Banca Naţională a României), Iaşi (Biblioteca Mihai Eminescu), Timişoara (Muzeul de artă - Palatul Baroc) şi Cluj (Bastionul Croitorilor).

Comentarii (9)

  • BaditzaEx
    arata mai bine in realitate
    2 2
  • SoNoRo este de fapt o intrunire a manelistilor, credeti ca prostiti pe cineva ca s-ar urca artisti de opera in Bmw-uri? Spatiul mare din portbagaj la 525d este pt gratare mari, babane, sa incapa un porc intreg.
    7 5
  • BaditzaEx
    @dan_grecu, tu esti pusti daca ai fi vrut sa asculti Muzica ai fi mers la Balázs Havasi pe 3 noiembrie, astia SoNoRo nu-s departe deloc de caracterizarea facuta de dan_grc
    1 4
  • BaditzaEx
    @fashion sau alta mafiosso , ma vreau sa aplic si eu la un post de repr vanzari ( JAPON ) observ ca aveti muuult timp liber
    3 1
  • Alex Seremet (BMW)
    Stiu ca a fost o intrebare retorica, dar eu tot iti raspund.

    Confunzi genurile muzicale - nu e opera. La muzica de camera nu face nimeni vocalize. In schimb trebuie transportate instrumentele muzicale. Stii cat de mare e un contrabas sau un violoncel? Cam cat un porc sau un gratar si o lada de bere.

    Exista un stereotip al clientului de BMW care face o mare nedreptate marcii, masinilor dar si majoritatii clientilor care nu are nicio legatura cu imaginea respecitva.

    Dincolo de orice apreicere despre BMW, eu va recomand festivalul. Nu pot sa spun ca ma pricep la muzica clasica, dar am fost foarte surpins de atmosfera. E o experinta care trebuie incercata, mai ales ca locatiile sunt senzationale, si ele.
    3 0
  • kumite
    @Alex iar nu ai prins ironia lui @dan-grc.Cum merge treab?Bafta la clienti cu portofele grase!
    4 0
  • @Alex Seremet
    In primul rand am mai auzit de tine, lucruri de bine, am cititi interviul luat de bmwblog directorului general Bmw Romania si c-ai inlesnit acest interviu, faci o treaba f buna. In al doilea rand, imi pare rau pt genurile incurcate, dar eu am fost ironic in comentariul meu, indiferent ca e opera, opereta, muzica clasica instrumentala, cei care practica acest gen pot f bine sa calatoreasca cu Bmw fara vreo retinere, exact la stereotipuri ma refeream si eu, diferenta intre noi este ca eu pot fi mai direct si mai acid, dar cand vorbesti in numele Bmw Romania nu poti face asta, stiu:).
    3 2
  • Alex Seremet (BMW)
    Lasati-ma pe mine, m-am infierbantat desi ironia lui Dan a cazut "la obiect.

    Eu zic ca SoNoRo merita o sansa. E o muzica greu de digerat, nu-i prea comerciala. Dar baietii astia de la festival au muncit mult si au facut ceva magic. Pot sa spun in numele BMW ca ne bucuram ca ne-au ales!
    3 1
  • antony
    cum vanzarile merg prost pana la sfarsitul anului cand firmele vor fii calare pe dealer sa cumpere masini sa nu dea impozitul pe profit BMW Romania mai scoate ceva banuti cu acest Festival Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru