Poliţia germană va patrula alături de BMW Seria 5 Touring

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 27.08.2011
Poliţia din Germania a primit nouă exemplare ale lui Seria 5 Touring. Acestea vor fi utilizate de oamenii legii în misiunile de patrulare.

Săptămânile trecute vă anunţam că Poliţia din România a primit un Lotus Evora S care va fi folosit în misiunile de intervenţie rapidă şi patrulare. De această dată, veştile vin din Vestul Europei. Aflăm astfel că Poliţia din Germania a primit nouă exemplare ale lui BMW Seria 5 Touring.

Maşinile au fost donate de constructorul bavarez statului german. Ceremonia i-a avut în prim-plan pe Joachim Herrmann, Ministrul de Interne şi pe Alexander Thorwirth, oficial BMW. Cele nouă exemplare ale lui Seria 5 Touring vor fi folosite în misiunile de patrulare atât în Munchen, cât şi în alte zone ale statului.

Maşinile primite de Poliţia germană au fost vopsite în două culori şi dispun de o serie de modificări speciale. Printre acestea amintim şi resoftarea sistemul iDrive cu ajutorul căruia, oamenii legii vor putea controla semnalele acustice şi luminoase montate pe maşini.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • nice
    pariu ca nu costa 70000 de euro un exemplar
    10 1
  • @scuderia
    nu costa nimic "masinile au fost donate de constructorul bavarez statului german".baietiii sunt nemti si stiu sa-si faca merketing nu sunt ghiolbanii de la noi care nu stiu cum sa jepcareasca statul
    10 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru