Politie

Joi, 22 Decembrie 2022 | Oameni si masini

Un Lamborghini Huracan al poliției italiene a transportat organe pentru un transplant

Poliția italiană s-a folosit de un Lamborghini Huracan din dotare pentru a transporta organe unor pacienți care așteptau un transplant de rinichi. Mașina a parcurs puțin sub 570 de kilometri pentru a salva vieți.
Miercuri, 19 Octombrie 2022 | Siguranta

Polițiștii englezi testează camere care detectează dacă șoferii folosesc telefonul la volan

În următoarele două luni, polițiștii din comitatele Devon și Cornwall (Anglia) vor testa un sistem de camere video, denumit Acusensus, care poate detecta dacă șoferii folosesc telefonul la volan sau dacă poartă centura de siguranță.
Marti, 19 Aprilie 2022 | Intern

PROIECT: Permis suspendat pentru 60 de zile pentru folosirea telefonului mobil la volan

Potrivit unui proiect, avizat în comisiile de specialitate ale Parlamentului, perioada de suspendare a permisului de conducere va fi majorată de la 30 la 60 de zile inclusiv pentru folosirea telefonului mobil la volan, în timpul deplasărilor pe drumurile publice.
Joi, 05 August 2021 | Intern

Poliţia Română: “Numărul accidentelor grave a scăzut în 2021, dar numărul deceselor este în creştere”

Poliţia Română a transmis că, în primele şapte luni ale anului, s-au produs 2.586 de accidente, soldate cu decesul a 932 de persoane şi rănirea gravă a altor 2.004. În 2019, au fost 4.421 de accidente, soldate cu decesul a 894 de persoane.
Joi, 27 August 2020 | Industrie

Oficial: asigurarea RCA devine valabilă și în format electronic, iar șoferii nu mai riscă amenzi pentru lipsa copiei tipărite

Șoferii vor putea prezenta la control și varianta electronică a poliței de asigurare RCA, potrivit unui proiect aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară care va fi publicat în Monitorul Oficial. Poliția Română a confirmat “vestea bună”, după ce transmisese pe Facebook că legea actuală obligă șoferii să aibă polița în format tipărit.
Duminica, 14 Iulie 2019 | General

Poliția rutieră din Londra va folosi drone: "Scopul este intimidarea șoferilor agresivi și a celor care participă la curse ilegale de mașini"

Poliția rutieră din Londra va utiliza drone cu scopul de a identifica mai rapid șoferii care depășesc cu mult limitele de viteză și care participă la curse ilegale de mașini.
Miercuri, 20 Iunie 2018 | Intern

Proiect de lege adoptat de Senat: radarele să fie interzise pe mașinile neinscripționate conduse de polițiști fără uniformă

Folosirea radarelor din mașinile care nu au înscrisurile și însemnele distinctive ale Poliției de către polițiști care nu poartă uniforme ar putea fi interzisă, potrivit unui proiect de lege care a fost adoptat într-o comisie din Parlament. Proiectul mai prevede că radarele de tip pistol trebuie utilizate la cel mult 10 metri de mașinile Poliției cu înscrisurile și însemnele aferente.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Industrie

Șeful motoarelor Porsche, arestat în Germania: oficialul este acuzat de implicarea în scandalul Dieselgate

Poliția din Germania l-a arestat pe Joerg Kerner, cel care supraveghează dezvoltarea motoarelor de la Porsche, sub acuzația că oficialul ar fi fost implicat în scandalul manipulării emisiilor diesel de către grupul Volkswagen.
Duminica, 04 Martie 2018 | O lume nebuna

"Talent" precoce: un american de doar 10 ani, arestat pentru tentativă de furt auto

Un băiat de doar 10 ani din Florida a fost arestat de Poliție după ce a încercat să fure două mașini din parcarea unui dealer auto. Și nu ați aflat decât începutul.
Marti, 20 Februarie 2018 | Intern

Radarele ar putea fi montate doar pe mașinile ce poartă însemnele Poliției: propunerea legislativă a ajuns la Senat

Radarele rutiere ar putea să fie instalate exclusiv pe mașinile care prezintă înscrisurile și însemnele Poliției, se arată într-o propunere legislativă care a primit un raport favorabil în Comisia juridică a Senatului.
Miercuri, 16 August 2017 | Intern

"Recoltă" bogată pentru Poliția Rutieră în weekend-ul prelungit: 29.000 de amenzi și 2500 de permise reținute

Controalele Poliției Rutiere din cele 4 zile de weekend prelungit care tocmai s-au încheiat au dus la aproape 30.000 de amenzi în valoare totală de peste 11 milioane de lei.
Marti, 13 Iunie 2017 | Intern

Proiect pilot: polițiștii din trafic vor fi dotați cu camere video care vor putea fi utilizate ca probe în instanță

32 de polițiști vor fi dotați cu camere video care vor înregistra conversațiile cu șoferii în cadrul unui proiect pilot care ar putea fi extins la nivelul tuturor agenților de circulație. Probele obținute vor putea fi utilizate în instanță.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 10 Februarie 2017 | O lume nebuna

Polițiștii englezi au detonat o mașină suspectă pe care tot ei o parcaseră în fața secției

Un echipaj de poliție a parcat un Opel Corsa în fața secției peste noapte. Colegii care au venit a doua zi n-au știut de existența sa și au chemat o echipă de geniști.
Joi, 09 Februarie 2017 | Mediu

Poliția din Londra trece pe verde: 700 de mașini hibride și electrice vor intra în parcul auto în 2017 și 2018

Mașinile de patrulare a polițiștilor din Londra se vor "înverzi" în următorii doi ani. 700 din cele 4000 de vehicule ale parcului auto vor fi înlocuite cu modele hibride sau 100% electrice.
Marti, 23 August 2016 | Tehnologie

Adio, contestații! Dubaiul înlocuiește polițiștii cu camere inteligente care recunosc principalele contravenții din trafic

Pentru a elimina posibilitatea șoferilor de a contesta procesele verbale, Poliția din Dubai instalează 70 de camere inteligente care recunosc nu doar depășirile de viteză, ci și alte încălcări ale Codului Rutier, precum șofatul pe banda de urgență sau nerespectarea marcajelor.
Marti, 16 August 2016 | O lume nebuna

Bancuri cu polițiști: doi ofițeri din Brigada Rutiera londoneză, sancționați după ce au confiscat un Lamborghini pentru a se distra cu el prin oraș

Doi polițiști britanici au reușit să ne dovedească faptul că unele bancuri dedicate acestei profesii pot să aibă rădăcini în realitate. Aceștia au confiscat un Lamborghini și apoi l-au condus în viteză prin Londra, fiind însă înregistrați de GPS-ul de la bord.
Joi, 11 August 2016 | O lume nebuna

Și poliția londoneză mai face gafe: doi ofițeri au confiscat ilegal un Lamborghini Huracan și ”au uitat” de limitele de viteză

Doi ofițeri de poliție din Londra au confiscat un Lamborghini Huracan și nu au rezistat tentației. Sistemul de monitorizare al mașinii a demonstrat că polițiștii au încălcat repetat limitele de viteză.
Miercuri, 10 August 2016 | O lume nebuna

Dezastru împiedicat: un polițist american e erou în Statele Unite după ce a îndepărtat o mașină în flăcări dintr-o benzinărie

Polițiștii din Statele Unite reușesc să iasă în evidență nu doar prin strictețe și aplicarea legii, ci și prin modul în care înțeleg să intervină în situații limită. David Dess, polițist într-un oraș din Georgia, SUA, a împiedicat o explozie printr-un gest care-l putea costa viața.
Marti, 19 Iulie 2016 | General

Noi suntem atenți la Volkswagen Polo, ei la mașinile hibride: Poliția din Ucraina a cumpărat 651 de exemplare Mitsubishi Outlander PHEV

Poliția din Ucraina a plasat o comandă pentru 651 de exemplare Mitusbishi Outlander PHEV, crossover-ul hibrid care are o autonomie electrică de 60 de kilometri.
Vineri, 11 Decembrie 2015 | Intern

Brașov: un șofer a vrut să dea şpagă un BMW X6 după ce a condus beat şi fără permis

Mită de proporţii neobişnuite pentru un poliţist de la rutieră din Braşov: doi bărbaţi au încercat să ofere mită un BMW X6 după ce unul dintre ei a condus beat şi fără permis.

Tag-uri similare

BMW, Opel, Kia, Romania, Alfa Romeo, China, Jaguar, Seat, Lexus, accident
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru