Polițiștii englezi au detonat o mașină suspectă pe care tot ei o parcaseră în fața secției

de Bogdan Mirică
Vineri, 10.02.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un echipaj de poliție a parcat un Opel Corsa în fața secției peste noapte. Colegii care au venit a doua zi n-au știut de existența sa și au chemat o echipă de geniști.

Un echipaj de poliție dintr-un mic orășel englezesc, denumit Workington, au vrut să ajute un șofer aflat în pericol. Acestuia i s-a făcut rău la volan și a fost transportat de urgență la spital. Polițiștii i-au promis că îi vor prelua ei mașina, un Opel Corsa (Vauxhall în Anglia), și îl vor parca pe timpul nopții în fața secției pentru a fi în siguranță.

Intențiile pozitive ale polițiștilor s-au transformat însă într-un adevărat coșmar pentru proprietar. Acesta a fost anunțat a doua zi că mașina sa a fost detonată.

Se pare că echipajul de poliție a parcat mașina și a uitat să își anunțe colegii despre existența sa. Polițiștii ajunși la secție a doua zi dimineața au remarcat mașina suspectă și au chemat imediat geniștii. Aceștia au izolat imediat zona și au detonat încuietorile mașinii suspecte.

Abia apoi polițiștii au descoperit actele mașinii și au anunțat proprietarul. Este neclar în ce măsură poliția va acoperi pagubele create.

via carthrottle

Comentarii (3)

  • inexorabil
    Aşadar, bancurile cu poliţişti sunt maliţioase…
    17 1
  • Au și ei milițienii lor. Cum ar veni, prost să fii dar să-ți revii!
    11 1
  • Și cred că era Vauxhall Corsa.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru