Opel Corsa

Marti, 18 Iulie 2023 | Industrie

Opel desface șampania. Au trecut 30 de ani de la debutul lui Corsa B

Constructorul german de automobile marchează 30 de ani de la debutul modelului Corsa B. Acesta a fost primul Corsa construit în Eisenach, Germania.
Miercuri, 07 Iunie 2023 | General

OFICIAL: Opel Corsa va mai primi încă o generație. Noul model va fi exclusiv electric

Mark Adams, șeful de design Opel, a confirmat faptul că modelul subcompact Corsa va mai primi cel puțin încă o generație spre sfârșitul actualului deceniu. Noul model ar putea fi lansat cel mai devreme în 2027 și ar urma să fie exclusiv electric.
Miercuri, 24 Mai 2023 | Modele noi

Noul Opel Corsa facelift, primul Opel cu mild-hybrid de 48 de volți. Corsa electric are autonomie mai mare

Opel a dezvăluit oficial noua versiune actualizată pentru sucompacta sa, Corsa. Noul model aduce un design nou în partea din față, grație elementului Opel Vizor. Corsa devine și primul model din istoria mărcii care primește un propulsor mild-hybrid.
Luni, 16 Mai 2022 | Reportaj

REPORTAJ: Jurnalist vs. Proprietar de Opel Corsa Electric

Am luat la test un Opel e-Corsa și mi-am dat întâlnire cu Andrei, un proprietar de Corsa electric cu 60.000 de kilometri parcurși în doar 2 ani.
Joi, 29 Aprilie 2021 | Industrie

VW Golf a fost cel mai vândut model din Europa în martie: Tesla Model 3 domină clasamentul pe electrice

Volkswagen Golf a ocupat prima poziție în topul vânzărilor europene din luna martie, depășind Peugeot 208 și Opel Corsa. Tesla Model 3 a fost pe locul 4 la general, dar pe primul loc în clasamentul electricelor.
Luni, 25 Ianuarie 2021 | Modele noi

Opel pregătește o versiune de performanță pentru Corsa: Hot Hatch-ul va avea propulsie 100% electrică

Opel va lansa anul viitor o versiune de performanță pentru Corsa, potrivit informațiilor din presa britanică. Hot Hatch-ul va avea o propulsie 100% electrică, “împrumutată” de la Corsa-e.
Marti, 07 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Strămoșul lui Opel Corsa-e: nemții aniversează 30 de ani de la debutul vehiculului experimental Kadett Impuls I

Vehiculul electric experimental Opel Impuls I aniversează 30 de ani de la debut. Acesta a fost dezvoltat pornind de la Opel Kadett și este considerat de nemți strămoșul actualului Corsa-e.
Vineri, 13 Decembrie 2019 | Intern

Prețuri Opel Astra facelift în România: modelul de clasă compactă pornește de la 19.610 euro. Promoțiile curente vin cu reduceri de până la 4.400 de euro

Opel Astra facelift poate fi comandat și pe piața din România. Hatchback-ul de clasă compactă echipat cu motorul pe benzină de 1.2 litri de 110 CP și cutie manuală cu șase trepte pleacă de la 19.610 euro. Promoțiile curente oferite de nemți vin cu reduceri care ajung până la 4.400 de euro.
Joi, 21 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Opel Corsa ar putea avea doar versiune electrică: "Până în 2025, nimeni nu va mai produce motoare diesel și pe benzină"

Viitoarea generație a hatchback-ului Opel Corsa ar putea fi disponibilă doar în versiune electrică, pe măsură ce constructorii vor renunța la motoarele diesel și pe benzină până în 2025, potrivit oficialilor mărcii.
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Siguranta

Mazda CX-30 impresionează în testele Euro NCAP: 5 stele și calificativ 99% pentru protecția adulților. Opel Corsa a primit doar 4 stele

Mazda CX-30 a primit 5 stele și un calificativ de 99% pentru protecția adulților în cea mai recentă sesiune de teste Euro NCAP, la care Mercedes-Benz GLB și Ford Explorer au primit de asemenea 5 stele, în timp ce Opel Corsa a obținut doar 4 stele.
Marti, 22 Octombrie 2019 | Intern

Prețuri Opel Corsa în România: modelul de clasă mică pornește de la 12.560 de euro

Opel a publicat lista de prețuri pentru noul Corsa. Pe piața din România, versiunea de bază echipată cu motorul de 1.2 litri de 75 CP și cutie manuală cu cinci trepte are un preț de pornire de 12.560 de euro. Vârful de gamă propune o cutie automată cu 8 trepte și un motor turbo cu 130 CP.
Marti, 08 Octombrie 2019 | Industrie

Opel începe producția noii generații Corsa: versiunea electrică vine în prima parte a anului viitor

Opel a anunțat că a început producția noii generații Corsa la uzina pe care o deține în localitatea spaniolă Zaragoza. Versiunea electrică Corsa-e va fi produsă începând din prima parte a anului viitor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 24 Septembrie 2019 | Modele noi

Atac la Ford Fiesta ST Line: Opel introduce nivelul de echipare GS Line pe noua generație Corsa

Opel a publicat primele informații referitoare la versiunea de echipare Corsa GS Line. Nemții propun o caroserie vopsită în două nuanțe, elemente sport pentru interior și motorul de top cu 130 CP.
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Intern

Opel Corsa-e pornește de la 29.600 de euro pe piața din România: livrările debutează în primăvara anului viitor

Opel a publicat prețul de pornire pentru noul Corsa-e. În România, modelul electric cu autonomie de 340 de kilometri (WLTP) pornește de la 29.600 de euro. Livrările sunt programate să înceapă în prima parte a anului viitor.
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Modele noi

Opel prezintă versiunile diesel și benzină ale noii generații Corsa: varianta de top are 130 CP și transmisie automată cu opt rapoarte

Opel a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunile cu motoare cu combustie internă ale noii generații Corsa. Clienții vor avea de ales motorizări cu puteri cuprinse între 75 CP și 130 CP. Pe piața din Germania, prețul de pornire anunțat este de 13.990 de euro.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Modele noi

Acesta este noul Opel Corsa: a șasea generație a modelului de clasă mică, "scăpată" pe internet înainte de prezentarea oficială

Noua generație Opel Corsa va debuta în 4 iunie, însă primele imagini au fost deja publicate pe internet de un forum din Franța. Vedeta acestei galerii este versiunea electrică eCorsa.
Marti, 14 Mai 2019 | Industrie

Opel recheamă 210.000 de unități Corsa și Adam în Europa: o defecțiune la sonda lambda poate conduce la creșterea emisiilor

Opel va rechema în service circa 210.000 de unități Corsa și Adam în Europa după ce a descoperit că sonda lambda poate avea o defecțiune care să conducă la creșterea emisiilor de oxid de azot.
Sambata, 11 Mai 2019 | Modele noi

Noua generație Opel Corsa va fi prezentată în 4 iunie: "Versiunea electrică eCorsa va avea un preț atractiv"

Noua generație Opel Corsa va avea premiera mondială în 4 iunie, iar versiunea electrică eCorsa va putea fi comandată din aceeași zi la un "preț atractiv".
Joi, 02 Mai 2019 | Modele noi

Primele imagini sub camuflaj cu noua generație Opel Corsa: vânzările încep în vară inclusiv pentru versiunea electrică

Opel a publicat primele imagini cu noua generație Corsa în urma testelor efectuate în Suedia și Germania. Comenzile pentru hatchback încep în vara inclusiv pentru versiunea electrică, iar livrările vor demara în toamnă.
Marti, 16 Aprilie 2019 | Modele noi

Informații proaspete despre noua generație Opel Corsa: modelul va fi mai ușor cu 10% și va cântări doar 980 de kilograme

Opel a anunțat că noua generație Corsa va avea o masă de numai 980 de kilograme, cu 108 kilograme mai mică decât actuala generație, chiar dacă modelul va avea aceeași lungime de 4.06 metri.

Tag-uri similare

Opel, GM, Chevrolet, General Motors, productie, motor, Astra, Ford Fiesta, Opel Corsa, Corsa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru