Atac la Ford Fiesta ST Line: Opel introduce nivelul de echipare GS Line pe noua generație Corsa

de Cornel Șocariciu
Marti, 24.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a publicat primele informații referitoare la versiunea de echipare Corsa GS Line. Nemții propun o caroserie vopsită în două nuanțe, elemente sport pentru interior și motorul de top cu 130 CP.

Primele imagini și detalii referitoare la noua generație Opel Corsa au fost publicate la finalul lunii iunie, iar debutul în fața publicului a avut loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Cu ocazia evenimentului din Germania, Opel a anunțat debutul nivelului de echipare GS Line. Versiunea cu accente sportive atacă direct Ford Fiesta ST Line sau Peugeot 208 GT Line și integrează o serie de accesorii speciale atât pentru caroserie, cât și pentru interior.

Conform reprezentanților Opel, noul Corsa GS Line va fi oferit cu o caroserie vopistă în nuanța Chili-Red și un plafon de culoarea neagră. Tot la exterior, clienții versiunii GS Line vor primi jante în două nuanțe, un sistem de evacuare cu două terminații cromate, faruri și stopuri cu elemente negre, și carcase pentru oglinzile laterale vopsite tot în negru.

La interior, toate exemplarele Corsa GS Line vor fi echipate cu scaune sport, cusături roșii, pedale din aluminiu și finisaje roșii la nivelul bordului.

Noul Opel Corsa GS Line va fi echipat cu motorul pe benzină de 1.2 litri care dezvoltă 130 de cai putere și 230 Nm, iar resursele unității vor fi gestionate de o transmisie automată cu opt trepte.

În aceste condiții, modelul producătorului din Russelsheim va fi capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 8.7 secunde, în timp ce viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 208 km/h.

Pe piața din Germania, noul Opel Corsa în echiparea GS Line are un preț de pornire de 19.880 de euro. Deși noul nivel de echipare ne trimite cu gândul la versiunile de performanță GSi, până în acest moment, nu există zvonuri cu privire la o astfel de variantă dezvoltată pe baza noii generații Corsa.

Comentarii (1)

  • Cam la aceiași bani devine preferabilă o 208 -- pardon, Corsa :-) ... electrocutată (136 CP, autonomie acceptabilă de cca. 260 km și suta-n 8,1 s.)

    Clar însă că doar în condițiile păstrării e-bonusului actual măreț de aproape 10K € (stabilit legal pt 2017-18-19 și-atât.)
    ...Chestie nu chiar sigură totuși și anul viitor, după unele voci cam răgușite din jurul Grațielei Bufnițela, experta noastră eco-tehnocracă.:-P
    16 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru