Opel pregătește o versiune de performanță pentru Corsa: Hot Hatch-ul va avea propulsie 100% electrică

de Paul Cosma
Luni, 25.01.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel va lansa anul viitor o versiune de performanță pentru Corsa, potrivit informațiilor din presa britanică. Hot Hatch-ul va avea o propulsie 100% electrică, “împrumutată” de la Corsa-e.

Opel pregătește un rival pentru Ford Fiesta ST și VW Polo GTI. Constructorul german dezvoltă în prezent o versiune de performanță pentru hatchback-ul Corsa.

Presa britanică susține că viitorul Hot Hatch va fi 100% electric și va utiliza aceeași motorizare disponibilă pe Opel Corsa-e: motor electric de 100 kW (136 CP) și 260 Nm. Bateria va avea aceeași capacitate de 50 kWh.

În varianta standard, Opel Corsa-e promite o accelerație de la 0 la 50 km/h are loc în 3.1 secunde, iar pentru repriza 0-100 km/h modelul german are nevoie de 8.1 secunde. 

Potrivit primelor informații, Opel vrea să “adauge performanță în alte moduri” plecând de la versiunea electrică Corsa-e.

Via Carbuyer

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru