Corsa E

Joi, 25 Martie 2021 | Industrie

Actuala generație Opel Corsa a atins o producție de peste 300.000 de unități

Opel anunță că actuala generație Corsa, lansată în noiembrie 2019, a depășit borna de 300.000 de unități produse. Modelul este fabricat la uzina din Zaragoza.
Luni, 25 Ianuarie 2021 | Modele noi

Opel pregătește o versiune de performanță pentru Corsa: Hot Hatch-ul va avea propulsie 100% electrică

Opel va lansa anul viitor o versiune de performanță pentru Corsa, potrivit informațiilor din presa britanică. Hot Hatch-ul va avea o propulsie 100% electrică, “împrumutată” de la Corsa-e.
Marti, 07 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Strămoșul lui Opel Corsa-e: nemții aniversează 30 de ani de la debutul vehiculului experimental Kadett Impuls I

Vehiculul electric experimental Opel Impuls I aniversează 30 de ani de la debut. Acesta a fost dezvoltat pornind de la Opel Kadett și este considerat de nemți strămoșul actualului Corsa-e.
Marti, 08 Octombrie 2019 | Industrie

Opel începe producția noii generații Corsa: versiunea electrică vine în prima parte a anului viitor

Opel a anunțat că a început producția noii generații Corsa la uzina pe care o deține în localitatea spaniolă Zaragoza. Versiunea electrică Corsa-e va fi produsă începând din prima parte a anului viitor.
Marti, 03 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Opel oferă detalii suplimentare despre opțiunile de încărcare pentru Corsa-e: 12 minute pentru autonomie de 100 kilometri

Opel a oferit o serie de detalii suplimentare despre opțiunile de încărcare disponibile pentru Corsa-e, modelul electric care va fi disponibil începând din primăvara anului viitor.
Joi, 22 August 2019 | Masini electrice si hibride

Opel anunță o versiune pentru raliuri a hatchback-ului electric Corsa-e: modelul va debuta în propria competiție în 2020

Hatchback-ul electric Opel Corsa-e va primi anul viitor o versiune de raliuri care va participa în propria competiție într-un nou campionat german.
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Intern

Opel Corsa-e pornește de la 29.600 de euro pe piața din România: livrările debutează în primăvara anului viitor

Opel a publicat prețul de pornire pentru noul Corsa-e. În România, modelul electric cu autonomie de 340 de kilometri (WLTP) pornește de la 29.600 de euro. Livrările sunt programate să înceapă în prima parte a anului viitor.
Marti, 04 Iunie 2019 | Modele noi

Opel anunță prețurile pentru modelul electric Corsa-e: hatchback-ul subcompact pleacă de la 30.000 de euro

Opel a anunțat că versiunea electrică a hatchback-ului subcompact Corsa va avea un preț de pornire de aproape 30.000 de euro în Germania. Modelul va fi disponibil în trei versiuni de echipare.
Duminica, 26 Octombrie 2014 | General

Noua generație a modelului Opel Corsa a primit deja 30.000 comenzi

Noua generație a modelului de clasă mică Opel Corsa a primit deja 30.000 de comenzi deși mașina încă nu a ajuns în showroom-uri. Primele exemplare vor fi livrate către clienți la începutul lui 2015.

Tag-uri similare

Opel, GM, General Motors, Opel Corsa, Corsa, Corsa D, Corsa E, corsa generația a cincea
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru