Actuala generație Opel Corsa a atins o producție de peste 300.000 de unități

de Paul Cosma
Joi, 25.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel anunță că actuala generație Corsa, lansată în noiembrie 2019, a depășit borna de 300.000 de unități produse. Modelul este fabricat la uzina din Zaragoza.

În toamna lui 2019, Opel a început producția noii generații Corsa. Cele cinci generații anterioare, comercializate pe parcursul a 37 de ani, au înregistrat vânzări totale de 14 milioane de unități. 

Actuala generație a intrat în producție în data 7 octombrie 2019 și a depășit pragul de 300.000 de unități, potrivit datelor oficiale transmise de oficialii Opel.

Modelul subcompact a fost cel mai vândut vehicul din Germania, pe segmentul său, la nivelul anului trecut. Constructorul din Rüsselsheim susține că vânzările Corsa s-au triplat în 2020.

În ceea ce privește versiunea electrică Corsa-e, Opel spune că vânzările au depășit 4.000 de unități în primele două luni din 2021. 

Via Opel

Comentarii (3)

  • bravo opel !!!
    chiar merita, masina este foarte reusita
    13 1
  • Adnopel
    Opel a murit,este un PSA cosmetizat de toată rușinea,cutie de viteze proasta și motor de drujba.
    3 6
  • @Adnopel
    Si in grupul vag cate cosmetizari exista de zeci de ani ? Polo-fabia-ibiza-a1
    Golf-leon-octavia-a3? Si numai zic de suv uri unde sunt copy paste 90%. Asa ajungi sa ti iei touareg cu volan de polo :)). Asa ca Opel e pe drumul cel bun cu ajutorul PSA care a admis ca ii va permite sa aiba propria identitate ,ceea ce se vede . Uita te la corsa si la 208 sau la mokka si 2008. Dar cand habar n ai e usor sa vb .
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru