Corsa

Luni, 04 Decembrie 2023 | Modele noi

PREMIERĂ: Opel Corsa, disponibil în versiuni mild-hybrid cu până la 136 CP

Constructorul german de automobile anunță, în premieră, versiuni mild-hybrid la 48V pentru modelul Corsa facelift. Acestea oferă până la 136 de cai putere.
Miercuri, 07 Iunie 2023 | General

OFICIAL: Opel Corsa va mai primi încă o generație. Noul model va fi exclusiv electric

Mark Adams, șeful de design Opel, a confirmat faptul că modelul subcompact Corsa va mai primi cel puțin încă o generație spre sfârșitul actualului deceniu. Noul model ar putea fi lansat cel mai devreme în 2027 și ar urma să fie exclusiv electric.
Miercuri, 24 Mai 2023 | Modele noi

Noul Opel Corsa facelift, primul Opel cu mild-hybrid de 48 de volți. Corsa electric are autonomie mai mare

Opel a dezvăluit oficial noua versiune actualizată pentru sucompacta sa, Corsa. Noul model aduce un design nou în partea din față, grație elementului Opel Vizor. Corsa devine și primul model din istoria mărcii care primește un propulsor mild-hybrid.
Luni, 20 Iunie 2022 | Modele noi

Opel prezintă noua Corsa 40 Years: ediție aniversară cu producție limitată

Opel marchează cei 40 de ani împliniți de modelul Corsa cu o ediție specială. Denumită Corsa 40 Years, aceasta va fi replicată în 1.982 de exemplare.
Joi, 25 Martie 2021 | Industrie

Actuala generație Opel Corsa a atins o producție de peste 300.000 de unități

Opel anunță că actuala generație Corsa, lansată în noiembrie 2019, a depășit borna de 300.000 de unități produse. Modelul este fabricat la uzina din Zaragoza.
Marti, 22 Octombrie 2019 | Intern

Prețuri Opel Corsa în România: modelul de clasă mică pornește de la 12.560 de euro

Opel a publicat lista de prețuri pentru noul Corsa. Pe piața din România, versiunea de bază echipată cu motorul de 1.2 litri de 75 CP și cutie manuală cu cinci trepte are un preț de pornire de 12.560 de euro. Vârful de gamă propune o cutie automată cu 8 trepte și un motor turbo cu 130 CP.
Marti, 25 Iunie 2019 | Intern

Opel cheamă în service peste 1.000 de unități Adam și Corsa din România: emisiile motoarelor pe benzină sunt peste limitele admise

Opel cheamă în service peste 1.000 de mașini din România, după ce a descoperit că motoarele pe benzină ale anumitor unități Adam și Corsa au emisii peste limitele admise. Recall-ul face parte dintr-o campanie globală ce vizează circa 210.000 de mașini.
Luni, 17 Iunie 2019 | Industrie

Germania a cerut Opel un recall pentru modelele Adam și Corsa: emisiile motoarelor pe benzină ar fi fost peste limitele admise

Autoritățile germane au cerut Opel să cheme în service anumite exemplare Adam și Corsa, din cauză că motoarele pe benzină ale acestora ar fi depășit emisiile permise de lege, conform informațiilor publicate de Bild am Sonntag. Ordinul vizează 210.000 de mașini, dintre care 54.000 în Germania.
Joi, 02 Mai 2019 | Modele noi

Primele imagini sub camuflaj cu noua generație Opel Corsa: vânzările încep în vară inclusiv pentru versiunea electrică

Opel a publicat primele imagini cu noua generație Corsa în urma testelor efectuate în Suedia și Germania. Comenzile pentru hatchback încep în vara inclusiv pentru versiunea electrică, iar livrările vor demara în toamnă.
Vineri, 08 Februarie 2019 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitoarea generație Opel Corsa: modelul de segment B va fi echipat cu faruri cu tehnologie LED Matrix

Opel a publicat primul teaser cu viitorul Corsa. Nemții prezintă forma farurilor modelului de segment B și anunță posibilitatea configurării acestora cu tehnologia IntelliLux LED Matrix.
Vineri, 08 Februarie 2019 | Reportaj

Trecut și viitor: de la lumânări la Matrix cu LED. O vizită în istoria farurilor Opel

La 120 de ani de la asamblarea primului Opel, constructorul german ne-a invitat să conducem unele dintre modelele care au făcut istorie în gama mărcii germane.
Miercuri, 21 Martie 2018 | Modele noi

Opel Corsa GSi revine în oferta constructorului german: un look mai agresiv și setări preluate de pe versiunea OPC

Opel a publicat primele fotografii cu noul Corsa GSi. Modelul are un look ceva mai agresiv, primește scaune Recaro și preia setările lui Corsa OPC.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | Industrie

Opel a ajuns la o înțelegere cu sindicatele: producția lui Corsa va rămâne în Spania

Opel a ajuns la o înțelegere cu sindicatele spaniole cu privire la salariile și condițiile de muncă ale angajaților, iar producția modelului Corsa nu mai este în pericol să fie mutată în altă țară.
Joi, 25 Ianuarie 2018 | Industrie

PSA amenință cu mutarea producției Opel Corsa din Spania: negocieri eșuate cu sindicatele

Grupul PSA ia în calcul tăierea investițiilor la fabrica Opel din Zaragoza (Spania) după ce negocierile cu sindicatele privind salariile și programul de lucru al angajaților au eșuat.
Marti, 10 Octombrie 2017 | Modele noi

Noua generație Opel Corsa, amânată pentru 2020: subcompacta va prelua platforma și motoarele lui Citroen C3 și Peugeot 208

Opel a amânat cu doi ani lansarea noii generații pentru subcompacta Corsa pentru a prelua platforma și motoarele de la Citroen C3 și Peugeot 208, ca urmare a integrării în Grupul PSA.
Miercuri, 04 Martie 2015 | GENEVA 2015

Preţuri Opel Corsa OPC în România: 19.300 de euro pentru cea mai performantă versiune a modelului german

Odată cu prezentarea de la Salonul Auto de la Geneva, Opel a anunţat preţurile pentru piaţa din România a lui Corsa OPC. Cea mai performantă variantă a noii generaţii Corsa pleacă de la 19.340 de euro cu TVA inclus.
Marti, 10 Februarie 2015 | Feature

Ce maşini cumpără europenii? Cele mai vândute mărci şi modele în Europa în anul 2014

Piaţa auto europeană se află în reviriment. Majoritatea constructorilor au încheiat anul 2014 cu creşteri semnificative ale vânzărilor, iar piaţa auto s-a întors pe plus şi în România după şase ani de recesiune.
Joi, 08 Ianuarie 2015 | Industrie

Vânzările Opel în Europa au crescut cu 3% în 2014

Opel a vândut aproape 1.1 milioane de unităţi în Europa în decursul anului care s-a încheiat săptămâna trecută. Marca germană a înregistrat creşteri pe mai mult de 15 pieţe ale Bătrânului Continent.
Vineri, 12 Decembrie 2014 | Intern

Preţuri Opel Corsa în România: noua generaţie a modelului de clasă mică porneşte de la 10.850 euro

Importatorul mărcii Opel în România a anunţat preţul versiunii de bază în noua gamă Corsa. Modelul de clasă mică porneşte de la 10.850 euro cu TVA pentru versiunea cu trei uşi şi motor 1.2 benzină de 70 CP.
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Feature

ANALIZĂ: Ce maşini noi poţi cumpăra cu 10.000 euro?

Putem cumpăra o maşina nouă de familie la un preţ maxim de 10.000 euro? Dificil, dar există totuşi câteva variante.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen, Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru