Opel prezintă noua Corsa 40 Years: ediție aniversară cu producție limitată

de Alexandru Monenciu
Luni, 20.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel marchează cei 40 de ani împliniți de modelul Corsa cu o ediție specială. Denumită Corsa 40 Years, aceasta va fi replicată în 1.982 de exemplare.

Corsa, unul dintre cele mai celebre modele Opel a debutat în 1982. De atunci, marca din Russelsheim a comercializat peste 14 milioane de exemplare, de-a lungul a 6 generații.

Acum, pentru a marca cei 40 de ani care au trecut de la momentul debutul, Opel prezintă ediția aniversară Corsa 40 Years. Așa cum spuneam, producția va fi limitată la 1.982 de exemplare, disponibile doar pe anumite piețe europene.

Toate vor fi vopsite în nuanța Roșu Rekord și vor avea mai multe componente exterioare vopsite în negru. Inclusiv jantele cu diametrul de 17 inch, plafonul și grila frontală.

Opel Corsa 40 Years vine cu o tapițerie din tartan. Nu lipsește plăcuța numerotată de la 0001 la 1982, care te anunță că te afli într-o ediție limitată Corsa.

De asemenea, lista cu dotări standard include, printre altele, faruri LED, conectivitate Apple CarPlay/Android Auto, frânare automată de urgență și alertă de coliziune frontală.

Vânzările vor începe în săptămânile următoare.

via Opel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru