Hot-hatch

Miercuri, 10 Aprilie | Modele noi

Noul Ford Focus ST Edition, un hot hatch pregătit pentru Nurburgring. Costă 40.000 de euro în România

Ford a prezentat oficial noul Focus ST Edition, o versiune modificată a hot hatch-ului ST. Noul model primește o suspensie reglabilă nouă, iar mașina vine și cu un document special pentru reglarea suspensiei pe circuitul Nurburgring.
Luni, 25 Septembrie 2023 | Modele noi

Toyota pregătește îmbunătățiri pentru GR Yaris: motor mai puternic și cutie automată

Potrivit unor informații noi apărute în presă, Toyota ar urma să lanseze o versiune actualizată a hot hatch-ului GR Yaris. Printre noutăți se anunță un motor mai puternic, de 300 de cai putere, precum și o cutie automată cu 8 trepte, printre altele.
Sambata, 18 Martie 2023 | Concepte

Volkswagen pregătește o versiune hot-hatch pentru conceptul ID.2all

Volkswagen a anunțat că versiunea de serie a conceptului ID.2all va avea și o versiune hot-hatch. Noul model electric accesibil al mărcii germane va fi lansat la jumătatea deceniului actual.
Marti, 17 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Cine este Vanwall Vandervell? Un hot-hatch electric care costă 128.000 de euro

Producătorul de automobile Vanwall a publicat primele imagini (digitale, ce-i drept) și informații despre un hot-hatch cu zero emisii, botezat Vandervell. Producția va fi limitată la 500 de exemplare.
Marti, 22 Noiembrie 2022 | Modele noi

Noul Abarth 500e, hot hatch pur electric, debutează cu 155 de cai putere

Brand-ul de performanță al italienilor de la Fiat prezintă noul hot hatch cu zero emisii Abarth 500e. Echipat cu un singur motor electric, acesta oferă 155 de cai putere.
Marti, 04 Octombrie 2022 | Industrie

Hot hatch-ul Renault Megane RS ar putea fi scos din producție în 2023

Potrivit unei surse neoficiale, Renault Megane RS, modelul de performanță al compactei franceze, va fi scos din producție în 2023. Informația a fost oferită de către managerul general al diviziei Renault Australia.
Luni, 25 Ianuarie 2021 | Modele noi

Opel pregătește o versiune de performanță pentru Corsa: Hot Hatch-ul va avea propulsie 100% electrică

Opel va lansa anul viitor o versiune de performanță pentru Corsa, potrivit informațiilor din presa britanică. Hot Hatch-ul va avea o propulsie 100% electrică, “împrumutată” de la Corsa-e.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Intern

Prețuri Cupra Leon eHybrid în România: versiunea plug-in hybrid a Hot Hatch-ul iberic pornește de la peste 40.000 de euro

Cupra Leon eHybrid, versiunea plug-in hybrid a modelului de performanță spaniol, este disponibilă și în România. Producătorul iberic ofertă atât versiunea hatchback, cât și varianta break Sports Tourer.
Vineri, 30 Octombrie 2020 | Modele noi

O nouă imagine teaser cu viitorul Volkswagen Golf R: Hot Hatch-ul va fi prezentat în 4 noiembrie

Volkswagen Golf R va fi prezentat în 4 noiembrie. Cea mai nouă variantă a hatchback-ului german ar urma să fie echipată cu un motor de 2.0 pe benzină cu 320 de cai putere.
Miercuri, 21 Octombrie 2020 | Modele noi

Hyundai a prezentat noul i20 N: Hot-Hatch-ul de clasă mică dezvoltă 204 CP și beneficiază și de un sistem Launch Control

Hyundai a publicat primele imagini și informații referitoare la noul i20 N. Hot Hatch-ul de clasă mică este echipat cu un motor de 1.6 litri care dezvoltă 204 CP și 275 Nm. Resursele vor fi gestionate de o transmisie manuală cu șase trepte echipată cu un sistem Launch Control.
Joi, 15 Octombrie 2020 | Modele noi

Primul teaser cu viitorul Volkswagen Golf R: Hot Hatch-ul va fi prezentat în 4 noiembrie

Volkswagen a publicat primul teaser video cu viitorul Golf R. Viitorul Hot Hatch va fi prezentat în 4 noiembrie și va fi echipat cu un motor de 2.0 litri cu 320 CP.
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Modele noi

Volkswagen lansează noul Golf GTI Clubsport: 300 de cai putere și 0-100 km/h în mai puțin de 6 secunde

Volkswagen a prezentat noul Golf GTI Clubsport. Hot Hatch-ul producătorului german este echipat cu un motor de 2.0 litri TSI care dezvoltă 300 CP și 400 Nm. Resursele vor fi gestionate exclusiv de o transmisie DSG cu șapte trepte.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Modele noi

Hyundai a publicat primele teasere cu viitorul i20 N: Hot Hatch-ul de clasă mică va avea 204 CP și cutie manuală cu șase trepte

Hyundai a publicat două imagini teaser cu viitorul i20 N. Modelul de performanță va fi echipat cu un motor turbo de 1.6 litri care dezvoltă 204 cai putere și 275 Nm. Resursele vor fi gestionate exclusiv de o cutie manuală cu șase trepte.
Vineri, 04 Septembrie 2020 | Intern

Prețuri pentru noile Volkswagen Golf GTI și GTE: aproape 32.700 de euro pentru clasicul GTI și peste 35.000 de euro pentru varianta plug-in hybrid

Volkswagen a publicat lista de prețuri a noilor Golf GTI și GTE. Versiunea plug-in hybrid cu autonomie electrică de până la 60 de kilometri are un preț de pornire de 35.174 de euro, în timp ce varianta GTI pleacă de la 32.669 de euro.
Vineri, 17 Iulie 2020 | General

Cupra a produs primele exemplare Leon Competicion: modelul cu 340 CP va debuta weekend-ul acesta pe circuitul de la Mugello

Cupra a produs primele două exemplare Leon Competicion. Modelul va debuta în seria TCR Italy, prima etapă fiind programată pentru intervalul 17 - 19 iulie pe circuitul de la Mugello.
Joi, 09 Iulie 2020 | General

Honda Civic Type R Limited, cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe Suzuka: Hot Hatch-ul nipon a doborât timpul stabilit de Renault Megane RS Trophy-R

Honda Civic Type R Limited a parcurs un tur complet pe circuitul de la Suzuka în 2 minute și 23.993 secunde. Astfel, Hot Hatch-ul nipon a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul japonez.
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Cupra el-Born, primul model electric al diviziei de performanță: autonomie de până la 500 de kilometri și 0-50 km/h în 2.9 secunde

Cupra el-Born este primul model electric al diviziei de performanță. Modelul va fi lansat în forma sa finală în 2021 și va fi produs la uzina din Zwickau. Pentru moment, oficialii Cupra anunță un sprint 0-50 km/h realizat în 2.9 secunde și o autonomie de până la 500 de kilometri.
Marti, 02 Iunie 2020 | Modele noi

Toyota GR Yaris primește o versiune cu roți motrice față și motor de 1.5 litri cu 120 CP: varianta va fi comercializată doar pe piața din Japonia

Toyota introduce pe piața din Japonia o versiune nouă pentru GR Yaris. Modelul va putea fi comandat cu un motor de 1.5 litri cu 120 de cai putere cuplat la o transmisie CVT.
Duminica, 24 Mai 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitoarea generație Honda Civic Type R: Hot Hatch-ul nipon ar putea primi un sistem hibrid de propulsie

Honda pregătește o nouă generație Civic Type R. Conform surselor, Hot Hatch-ul de clasă compactă ar urma să fie echipat cu un sistem hibrid de propulsie inspirat de cel al modelului Honda NSX.
Luni, 18 Mai 2020 | Modele noi

Video. Cadre noi cu viitorul Audi RS3 Sportback în timpul testelor de la Nurburgring: modelul de performanță va fi lansat în cursul anului

Unul dintre prototipurile viitorului Audi RS3 Sportback a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring. Hot Hatch-ul de clasă compactă va fi echipat cu motorul de 2.5 litri cu cinci clindri care dezvoltă 400 CP.

Tag-uri similare

Volkswagen, Ford, VW, tuning, Golf, Focus, performanta, Abt, putere, Golf GTI
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru