Golf

Miercuri, 22 Mai | Intern

Prețuri noul Volkswagen Golf facelift în România: start de la 23.300 de euro

Noul Volkswagen Golf facelift poate fi comandat oficial în România. Versiunea actualizată a compactei germane propune un preț de pornire de 23.300 de euro pe piața noastră.
Vineri, 17 Mai | Modele noi

Noi versiuni PHEV pentru Volkswagen Golf: până la 272 de cai putere

Noul Volkswagen Golf este disponibil acum în două noi versiuni plug-in hybrid. Denumite eHybrid și GTE, acestea oferă până la 272 de cai putere și 143 de kilometri autonomie electrică.
Miercuri, 15 Mai | Modele noi

Volkswagen deschide comenzile pentru noul Golf GTI facelift: start de la 44.500 de euro în Germania

Volkswagen a deschis oficial comenzile pentru noul Golf GTI facelift, versiunea de performanță a lui Golf. Pe piața din Germania, noul Golf GTI pornește de la 44.500 de euro.
Marti, 14 Mai | Modele noi

Volkswagen va lansa o versiune mai puternică pentru Golf GTI la sfârșitul lui mai

Volkswagen a anunțat oficial că va lansa, la sfârșitul lunii mai, o nouă versiune pentru Golf GTI, mai puternică. Debutul va avea loc în cadrul cursei de 24 de ore de la Nurburgring.
Vineri, 29 Martie | General

Volkswagen Golf la 50 de ani: cum a evoluat cel mai bine vândut model al mărcii germane

Volkswagen marchează oficial 50 de ani de la debutul producției lui Golf. Cel mai bine vândut model al mărcii germane a fost produs în peste 37 de milioane de exemplare până acum, fiind lansate nu mai puțin de 8 generații diferite.
Vineri, 16 Februarie | Modele noi

Noul Volkswagen Golf facelift, disponibil pentru precomandă. Start de la 27.200 de euro în Germania

Volkswagen a deschis oficial precomenzile pentru noul Golf facelift. Noul model va avea un preț de pornire de 27.200 de euro pe piața din Germania. De asemenea, Volkswagen a pregătit și o ediție aniversară de 50 de ani pentru noul model.
Marti, 30 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Volkswagen recunoaște: viitorul Golf electric ar putea însemna sfârșitul lui ID.3

Kai Grünitz, șeful departamentului de dezvoltare tehnică a Grupului Volkswagen, a recunoscut că lansarea viitoarei generații electrice a lui Golf ar putea aduce sfârșitul modelului ID.3. El spune că nu există loc pentru cele două modele în același segment.
Luni, 29 Ianuarie | Modele noi

Primele imagini cu noul Volkswagen Golf R facelift

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu noul Golf R facelift, cea mai puternică versiune a compactei germane. Noul hot-hatch va fi lansat la mijlocul lui 2024.
Marti, 09 Ianuarie | Modele noi

Primele imagini oficiale cu Volkswagen Golf GTI facelift

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu noul Golf GTI facelift în cadrul evenimentului CES din Las Vegas. Noul model aduce un design exterior ușor revizuit, butoane fizice pe volan și un sistem multimedia bazat pe ChatGPT.
Vineri, 22 Decembrie 2023 | Modele noi

Prima imagine oficială cu noul Volkswagen Golf facelift. Lansare în 2024

Volkswagen a dezvăluit prima imagine oficială cu noul Golf facelift. Versiunea actualizată a compactei germane va fi lansată anul viitor.
Miercuri, 04 Octombrie 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Noul Volkswagen Golf GTI facelift, surprins fără camuflaj

Au apărut imagini spion noi cu viitorul Volkswagen Golf GTI facelift. De această dată, versiunea hot hatch a compactei germane a fost surprinsă în timpul testelor publice fără urmă de camuflaj.
Vineri, 08 Septembrie 2023 | Modele noi

Miza pe negru: noua ediție specială Volkswagen Golf Black Edition. Preț de 37.300 de euro

Volkswagen a dezvăluit o nouă ediție specială pentru Golf. Botezată Black Edition, aceasta este vopsită complet în negru și este disponibilă pentru clienții din Marea Britanie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 16 Iunie 2023 | General

Volkswagen Golf va renunța la cutia manuală din cauza normelor Euro 7

Potrivit unui oficial al mărcii germane, Golf va renunța definitiv la cutia manuală începând din 2024. Volkswagen spune că această decizie a fost luată cu privire la viitoarele norme Euro 7.
Vineri, 02 Iunie 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Imagini cu noul Volkswagen Golf facelift, surprins fără camuflaj

Au apărut imagini spion noi cu viitorul Volkswagen Golf facelift. Noul model urmează să fie lansat anul următor, însă Golf facelift a fost surprins fără camuflaj pe un drum public. Printre schimbări se numără faruri adaptive noi și un design nou pentru bara din față.
Miercuri, 03 Mai 2023 | Modele noi

Primele imagini cu un nou hot hatch Volkswagen Golf, cel mai puternic de până acum

Volkswagen a publicat un clip și o serie de imagini oficiale cu o nouă versiune hot hatch a lui Volkswagen Golf. Este vorba despre noua ediție limitată Golf R 333, despre care se spune că va fi cea mai puternică versiune a compactei germane.
Luni, 27 Martie 2023 | Tuning

Volkswagen Golf GTI Clubsport, tunat de nemți: vopsea specială, exterior mai agresiv și suspensie nouă

Germanii de la JMS Fahrzeugteile au publicat imagini cu un Volkswagen Golf GTI Clubsport tunat. Modelul modificat primește o vopsea specială verde, alături de alte modificări estetice și tehnice.
Luni, 20 Februarie 2023 | Economic

Volkswagen scumpește modelele cu motoare termice în Germania

Prețul modelelor Volkswagen, echipate cu motoare cu combustie internă, va crește începând cu 23 februarie, în Germania. Decizie este un răspuns la inflația record înregistrată în această țară.
Marti, 31 Ianuarie 2023 | Modele noi

Șeful Volkswagen confirmă: viitorul Golf va fi electric

Thomas Schäfer, șeful mărcii Volkswagen, a confirmat că următoarea generație Golf va fi electrică. Totodată, el a mai confirmat și anul lansării noului facelift pentru actuala generație a compactei germane.
Vineri, 18 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Viitorul Volkswagen Golf 9 va fi electric. Va fi plasat sub ID 3

Thomas Schäfer, șeful Volkswagen, a confirmat oficial că generația cu numărul 9 a lui Volkswagen Golf va fi electrică. Viitorul model ar putea primi numele ID Golf și va fi poziționat sub ID 3 în gama constructorului german.
Luni, 24 Octombrie 2022 | Tuning

Există și Golf-uri care sar de 300 de km/h. Studenții Volkswagen au prezentat Golf Hurricane

Un grup de studenți din Germania a modificat un Volkswagen Golf R și l-a transformat într-o mașină de 300 de km/h. Exemplarul unicat a fost botezat Hurricane, iar mașina a primit mai multe modificări tehnice și vizuale.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru