Golf

Duminica, 24 Ianuarie 2021 | Industrie

Volkswagen oprește definitiv producția modelului Golf în SUA, după aproape 50 de ani

Constructorul german de automobile a oprit producția modelului Golf pentru piața din SUA. Celebrul model compact a fost vândut aici din 1974.
Vineri, 18 Decembrie 2020 | Industrie

Volkswagen Golf rămâne modelul preferat al europenilor: aproape 25.000 de unități înmatriculate în luna noiembrie. Dacia Sandero ocupă locul al optulea

Volkswagen Golf rămâne modelul preferat al europenilor și în luna noiembrie cu aproape 25.000 de unități înmatriculate. Podiumul a fost completat de Toyota Yaris și Renault Clio. Luna trecută, Dacia Sandero a încheiat pe poziția a opta.
Vineri, 27 Noiembrie 2020 | Economic

Volkswagen Golf, cea mai vândută mașină în Europa în luna octombrie: Dacia Sandero a ieșit din top 10, clienții așteaptă noua generație

Volkswagen Golf a fost cea mai vândută mașină în Europa în luna octombrie cu 27.500 de unități și a surclasat Renault Clio și Opel Corsa. Dacia Sandero a ieșit din top 10 în contextul în care clienții așteaptă livrările noii generații.
Vineri, 30 Octombrie 2020 | Industrie

Volkswagen Golf rămâne cea mai vândută mașină în Europa: aproape 29.000 de unități în luna septembrie. Dacia Sandero ocupă locul al optulea

Volkswagen Golf a fost cea mai vândută mașină în Europa în luna septembrie, cu 28.731 de unități. Podiumul a fost completat de Opel Corsa și Renault Clio. Luna trecută, Dacia Sandero a încheiat pe poziția a opta.
Joi, 22 Octombrie 2020 | Modele noi

Video. Noul Volkswagen Golf R, surprins în teste fără camuflaj. Modelul va fi prezentat în 4 noiembrie

Noul Volkswagen Golf R a fost surprins într-o sesiune de teste fără camuflaj pe circuitul de la Nurburgring. Noul model va fi prezentat oficial în 4 noiembrie.
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Modele noi

Volkswagen lansează noul Golf GTI Clubsport: 300 de cai putere și 0-100 km/h în mai puțin de 6 secunde

Volkswagen a prezentat noul Golf GTI Clubsport. Hot Hatch-ul producătorului german este echipat cu un motor de 2.0 litri TSI care dezvoltă 300 CP și 400 Nm. Resursele vor fi gestionate exclusiv de o transmisie DSG cu șapte trepte.
Luni, 28 Septembrie 2020 | Economic

Volkswagen Golf rămâne cea mai vândută mașină în Europa: peste 22.000 de unități în luna august. Dacia Sandero este pe locul 6

Volkswagen Golf a fost cea mai vândută mașină în Europa în luna august, cu peste 22.000 de unități, în timp ce Dacia Sandero a ocupat poziția a șasea cu aproape 14.000 de unități.
Joi, 24 Septembrie 2020 | Intern

Prețuri Volkswagen Golf Variant în România: start de la aproape 23.500 de euro

Volkswagen a publicat lista de prețuri a noului Golf Variant. Pe piața din România, varianta de bază cu motor pe benzină de un litru are un preț de pornire de 23.488 de euro.
Vineri, 04 Septembrie 2020 | Intern

Prețuri pentru noile Volkswagen Golf GTI și GTE: aproape 32.700 de euro pentru clasicul GTI și peste 35.000 de euro pentru varianta plug-in hybrid

Volkswagen a publicat lista de prețuri a noilor Golf GTI și GTE. Versiunea plug-in hybrid cu autonomie electrică de până la 60 de kilometri are un preț de pornire de 35.174 de euro, în timp ce varianta GTI pleacă de la 32.669 de euro.
Luni, 13 Iulie 2020 | Industrie

Presa germană: Volkswagen vrea să schimbe șeful diviziei software după problemele cu noul Golf și ID.3

Volkswagen vrea să înlocuiască șeful diviziei sale software după problemele înregistrate de companie cu unele unități Golf 8, dar și în cazul ID.3, potrivit informațiilor din presa germană.
Vineri, 03 Iulie 2020 | Modele noi

Volkswagen a prezentat noul Golf 8 GTI GTC: modelul de circuit va fi utilizat în seria Global Touring Cars din Africa de Sud

Volkswagen Motorsport a prezentat noul Golf 8 GTI GTC. Modelul a fost gândit pentru a concura în seria Global Touring Cars din Africa de Sud și este echipat cu un motor capabil să ofere peste 270 CP.
Vineri, 05 Iunie 2020 | Industrie

Volkswagen a reluat livrările lui Golf 8: “Am rezolvat problema software”

Volkswagen a repornit livrările noului Golf, după ce problema software a fost rezolvată, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 14 Mai 2020 | Intern

Noua generație Volkswagen Golf GTI ajunge în România în a doua jumătate a lunii septembrie: prețul de pornire pentru Hot Hatch-ul compact va fi de aproape 33.000 de euro

Noul Volkswagen Golf GTI este echipat cu motorul pe benzină de 2.0 litri cu 245 de cai putere. Hot Hatch-ul de clasă compactă va ajunge în România în a doua parte a lunii septembrie și va avea un preț de pornire de 32.817 euro.
Luni, 30 Martie 2020 | General

Primul Volkswagen Golf pregătit pentru competiții de circuit va fi scos la licitație: modelul a fost dezvoltat în 1975

Casa RM Sotheby's va scoate la licitație primul exemplar Volkswagen Golf destinat circuitelor. Modelul a fost dezvoltat de Rolf Nothelle în 1975.
Luni, 17 Februarie 2020 | Modele noi

Primul teaser pentru Volkswagen Golf GTD: germanii promit "unul dintre cele mai curate motoare cu combustie internă din lume"

Volkswagen a publicat un teaser cu noul Golf GTD, despre care afirmă că va utiliza "unul dintre cele mai curate motoare cu combustie internă din lume".
Vineri, 31 Ianuarie 2020 | Intern

Prețuri Volkswagen Golf 8 în România: hatchback-ul compact pleacă de la 19.000 de euro

Volkswagen a publicat prețurile pentru România pentru noua generație Golf, care pleacă de la 19.000 de euro pentru versiunea de bază cu motor pe benzină de un litru și 110 cai putere.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Modele noi

Volkswagen Golf 8 se prezintă oficial: două versiuni hibride plug-in, variante mild-hybrid, dar și TDI-uri dezvoltate de la zero

Volkswagen a prezentat astăzi la Wolfsburg noua generație a bestseller-ului Golf. Noul Golf 8 vine cu un update tehnologic masiv și oferă o gamă de motorizări foarte interesantă.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Modele noi

Acesta este noul Volkswagen Golf: primele imagini cu modelul compact, "scăpate" pe internet înainte de prezentarea oficială

Noua generație Volkswagen Golf va fi lansată în cursul zilei de 24 octombrie, însă primele imagini au fost deja publicate pe internet. Modelul constructorului german are parte de modificări de design și de îmbunătățiri la interior.
Marti, 22 Octombrie 2019 | Modele noi

Un nou teaser pentru noua generație Volkswagen Golf: germanii prezintă spatele hatchback-ului

Volkswagen a publicat un nou teaser pentru noua generație a hatchback-ului compact Golf, care va fi prezentată în 24 octombrie.
Marti, 15 Octombrie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu noua generație Volkswagen Golf de pe linia de producție: prezentarea oficială va avea loc în 24 octombrie

Două imagini cu noua generație Volkswagen Golf de pe linia de producție au apărut pe o pagină de Facebook din Cehia a fanilor mărcii germane cu numai 9 zile înainte de prezentarea oficială.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru