Teaser cu o nouă versiune de performanță Volkswagen Golf. Debutul, programat în februarie

de Tiberiu Safta
Marti, 18.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german a dezvăluit o imagine teaser cu o nouă versiune de performanță Volkswagen Golf. Prezentarea noului hot hatch va avea loc în luna februarie.

Volkswagen pregătește o nouă versiune de performanță a modelului compact Golf. Compania a distribuit un teaser pe rețelele de socializare cu silueta actualei generații Volkswagen Golf și cu un eleron spate, ceea ce duce cu gândul la o nouă versiune hot hatch a emblematicului model.

În prezent, Volkswagen Golf este oferit în mai multe versiuni de performanță. Cele mai cunoscute dintre ele sunt modelul GTI și derivatele sale: GTD, cu motor diesel și GTE, cu propulsie hibridă.

De asemenea, există și modelul GTI Clubsport 45, un model special creat pentru circuite și pentru competiții. Gama de versiuni de performanță Golf este completată de modelul cu tracțiune integrală Golf R. Versiunea cea mai populară este GTI și are un motor care dezvoltă 241 de cai putere. Modelul R este cel mai puternic dintre toate, cu un propulsor care dezvoltă 315 cai putere.

Marca din Wolfsburg nu a oferit detalii suplimentare cu privire la noua mașină. Însă, așteptarea nu va fi foarte lungă, deoarece noua versiune de performanță Golf va fi dezvăluită în luna februarie.

via Carscoops

Comentarii (3)

  • Seriff
    Wow, super, o veste buna, hai cu hot hatch-urile.
    5 1
  • Anul trecut in martie, in Romania nu mai puteai cumpara VW decat cu livrare anul asta. Ne mancaseram cota pentru tot 2021. :) Deci se pare ca treaba mere de râgâie, poate sa scoata VW inca 20 de ”SUVuri”, o sa se gaseasca fani pentru ele. Fraieri ar fi sa nu scoata un Golf cu 100.000 de Eur. Sunt convins ca o sa se vanda toate si alea. :)
    1 0
  • Seriff
    @PMC la toti producatorii termenii de livrare sunt foarte mari, dar asa e de ani de zile, lumea crede ca atunci cand cumperi o masina e ca la piata, dai banu' si iei sacul de cartofi, nu e chiar asa, stiu oameni care acum ani de zile au asteptat un an dupa o masina noua, ideea e ca are lumea bani fiindca altfel ar ramane toti cu masinile pe stoc, dar masinile se vand ca painea calda, e cererea mult mai mare decat oferta.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru