FOTOSPION: Noul Volkswagen Golf GTI facelift, surprins fără camuflaj

de Tiberiu Safta
Miercuri, 04.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Au apărut imagini spion noi cu viitorul Volkswagen Golf GTI facelift. De această dată, versiunea hot hatch a compactei germane a fost surprinsă în timpul testelor publice fără urmă de camuflaj.

Actuala generație Volkswagen Golf este pe cale să primească un facelift în viitorul apropiat. Am văzut, deja, o serie de imagini spion cu viitorul model surprins fără camuflaj, de unde am putut observa câteva diferențe estetice minore. Acum, au apărut imagini spion și cu versiunea de performanță a compactei de la Wolfsburg, Golf GTI.

Așa cum am remarcat și la versiunea obișnuită, viitorul Golf GTI facelift va primi faruri ușor mai subțiri față de actualul model. De asemenea, noutăți vom avea și la bara din față, care are un design mai agresiv și mai apropiat de actualul Golf R. Schimbările noului Volkswagen Golf facelift vor fi, așadar, foarte subtile.

Partea din spate rămâne în mare parte neschimbată, însă și aici putem remarca o semnătură luminoasă revizuită pentru stopuri. Evident, fiind imagini spion, nu avem poze cu interiorul. Cunoaștem, în schimb, că noul Golf GTI facelift va primi un ecran central mai mare pentru sistemul multimedia.

Mai mult, ne așteptăm ca modelul actualizat să primească și butoane fizice pe volan, în locul celor haptice din prezent.

Imaginile cu noul Volkswagen Golf GTI facelift pot fi văzute aici.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru