Prima imagine oficială cu noul Volkswagen Golf facelift. Lansare în 2024

de Tiberiu Safta
Vineri, 22.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a dezvăluit prima imagine oficială cu noul Golf facelift. Versiunea actualizată a compactei germane va fi lansată anul viitor.

Cea de-a opta generație a lui Volkswagen Golf este pe cale să primească un facelift, care va ajunge pe piață în 2024. Noul model a fost surprins, mai devreme în acest an, de fotografi spioni, însă acum, constructorul german ne arată prima imagine oficială cu noul model.

Imaginea în sine face parte dintr-un clip în care Volkswagen a prezentat toate modelele noi lansate în 2023. La finalul clipului, putem vedea o imagine cu noul Golf facelift, ascuns în umbră, fiind vizibile doar farurile. Astfel, farurile vor avea o semnătură luminoasă nouă și, la fel ca la modelul din prezent, farurile vor fi unite printr-o bandă LED. Inclusiv sigla va fi iluminată.

Noul Volkswagen Golf facelift va fi lansat oficial în 2024 și va fi ultimul Golf cu motoare termice. Cea de-a 9-a generație, programată să apară în 2028, va fi exclusiv electrică.

via Volkswagen

Comentarii (5)

  • Logitech
    Ce tare, nici nu mai stiam ca exista golf, nu prea vezi G8 pe strazi
    8 5
  • @Logitech

    Exista, dar au pornit mai greu cu productia la 8 :-)

    Banda aia led de la un capat la altul arata foarte ieftin din punctul meu de vedere, faptul ca un producator cum e Volkswagen, recunoscut pentru design sobru o foloseste in continuare pe mai multe modele, ma face sa cred ca nemtii au pierdut contactul cu realitatea.
    8 1
  • Andrei
    Golf 9 va avea o dunga circulara, deja e prea putin doar in partea din fata. Golf 8 e un esec la vanzari fata de generatia anterioara.
    6 10
  • VW este primul producător auto care a implementat politica "să-i dăm clientului mai puțină mașină pe mai mulți bani!".
    Acum revin botoanele :)) și-s foarte ascultători. Decât treb'e umblat la preț, puțin sub Dacia. :)))))
    5 1
  • @Michi

    Partial de acord, dar inainte sa faca asta, i-au dat clientului mai multa masina pe mai putini bani, eu cred ca au ridicat foarte mult standardul la interioare si calitate perceputa si au fortat si concurenta sa ofere mai mult, nu ma refer la constructorii premium ci la cei din esalonul 2 cum e si VW: Ford, Mazda, etc. Au facut si masini fiabile si serioase de-a lungul timpului si nu cred ca succesul lor a fost doar marketing.

    P.S. Din pacate, butoanele revin doar pe volan, nu si unde ne-am dori cu adevarat: la climatizare :))
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru