Miza pe negru: noua ediție specială Volkswagen Golf Black Edition. Preț de 37.300 de euro

de Tiberiu Safta
Vineri, 08.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a dezvăluit o nouă ediție specială pentru Golf. Botezată Black Edition, aceasta este vopsită complet în negru și este disponibilă pentru clienții din Marea Britanie.

Constructorul german a prezentat o ediție specială nouă pentru Golf. De această dată, cea mai nouă ediție se numește Black Edition și este disponibilă exclusiv pe piața din Marea Britanie. Așa cum sugerează numele său, noul Golf Black Edition este vopsit în totalitate în negru. Inclusiv jantele de 18 inch primesc aceeași nuanță.

Alături de acestea, noua ediție specială vine în standard cu geamuri spate fumurii, precum și cu pachetul Winter Pack, care include scaune încălzite și un volan încălzit îmbrăcat în piele. Pe lista de dotări din fabrică mai adăugăm farurile LED Plus și o cameră video pentru marșarier.

Clienții noii ediții speciale pot alege 3 propulsoare: 1.5 TSI de 150 de cai putere, 1.5 eTSI cu tehnologie mild-hybrid și cu aceeași putere, iar ultimul propulsor este o unitate 2.0 TSI de 190 de cai putere. Primul motor este cuplat la o cutie manuală cu 6 trepte, iar celelalte două motoare primesc o cutie automată cu 7 trepte.

Cel mai puternic propulsor este cuplat și la sistemul de tracțiune integrală 4Motion.

Așa cum spuneam, noua ediție specială este disponibilă doar în Marea Britanie, iar prețul acesteia este echivalentul a 37.300 de euro.

via Volkswagen

Comentarii (12)

  • Lucian
    LOL
    2 0
  • Managementul VW inca traieste in wonderland. Cel mai mult profit vine din soft in ziua de azi, nu din jante vopsite in negru.
    Fiecare pasare pe limba ei piere.
    3 0
  • Cand producatorul isi considera clientii nu prosti, ci retardati...
    6 0
  • Seriff
    Daca a ajuns un banal Golf 37000 e grav.
    8 0
  • Domne, sunt scumpe electricele :)).

    *Nu zic ca ar fi ieftine, dar a se intelege ironia mea la faptul ca parca de la un an la altul diferenta intre cele pe combustie si electrice se micsoreaza din ce in ce mai tare.
    3 1
  • Lucian
    @Nelu
    Se micsoreaza diferenta de pret intre electrice si clasice, dar nu cum credeam noi (ieftinandu-se electricele), ci scumpindu-se cele pe benzina/motorina...
    4 0
  • Seriff
    @Nelu Pantofaru, da sunt scumpe electricele, sunt scumpe si termicele, de 2 ani preturile au luat-o razna grav, clar Golful de 37000 euro nu se va vinde, dar nici electricele nu se vand cum ar vrea ei, abia misca ceva in cifrele de vanzari.
    2 0
  • Mircea Badea
    da..zici ca e un mertzan negru acum!
    0 1
  • Trilulilu
    Deci au pus vopsea neagră, încălzire în scaune și volan, cameră pe spate și 3 geamuri fumurii ei cer peste 15.000 de euro în plus față de una la fel dotată dar care nu este ediție limitată. Bravos! Nu e prost ăla care cere
    1 0
  • birlic
    masina perfecta vara la 40 de grade la umbra.
    2 1
  • WV nu vine cu bani de “acasă” ca sa dezvolte electrice, linii de asamblare șamd. Oricum au dat-o rău de tot in bara cu BEV-urile…
    Altfel spus… doar nu credeți ca “distracția” cu Electricele este plătită de statul SUA sau China in toate cazurile… ehe!!!
    1 1
  • sa-l testeze in desert
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru