Golf

Joi, 03 Octombrie 2019 | Modele noi

Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată în 24 octombrie: producția modelului de clasă compactă a debutat deja la uzina din Wolfsburg

Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată în 24 octombrie în cadrul unui eveniment special desfășurat în Wolfsburg. Viitorul model de clasă compactă va avea un design îmbunătățit și un interior mult mai modern.
Miercuri, 18 Septembrie 2019 | Modele noi

Noi detalii despre Volkswagen Golf 8: noua generație va avea versiuni plug-in hybrid de 204 CP și 245 CP

Volkswagen a confirmat că Golf 8 va fi disponibil cu două versiuni plug-in hybrid de 204 CP și 245 CP, cu scopul de a acoperi cât mai bine cererea pentru astfel de modele.
Miercuri, 28 August 2019 | Modele noi

Prima imagine sub camuflaj cu Volkswagen Golf 8: noua generație va fi prezentată în această toamnă

Volkswagen a publicat o imagine sub camuflaj cu noua generație Volkswagen Golf, care va fi prezentată oficial în toamna acestui an.
Joi, 22 August 2019 | Industrie

Volkswagen își va schimba logo-ul în luna septembrie: primul model cu noua emblemă va fi Golf 8

Volkswagen va avea din luna septembrie un logo mai simplu și mai modern adaptat la noile tendințe din lumea digitală, iar acesta va fi introdus în premieră pe Golf 8.
Duminica, 05 Mai 2019 | Industrie

Șef în Europa, retrogradat în SUA: Volkswagen Golf va fi eliminat de pe piața americană din cauza vânzărilor slabe

Dacă vânzările europene ale lui Volkswagen Golf se mențin la distanță apreciabilă de restul modelelor de pe piață, situația din America e net diferită. Volkswagen vrea să scoată Golf de la vânzare, păstrând în oferta din SUA doar versiunile sportive GTI și R.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Modele noi

Volkswagen Golf 8 va fi disponibil la vânzare de la sfârșitul lui februarie 2020

Volkswagen a confirmat că noua generație Golf va fi disponibilă la vânzare de la sfârșitul lui februarie 2020.
Marti, 26 Martie 2019 | Economic

Skoda Octavia suflă în ceafa lui Volkswagen Golf: modelul din Cehia a fost cea mai vândută mașină în patru țări europene în 2018

Skoda Octavia a fost anul trecut cea mai vândută mașina în Cehia, Polonia, Elveția și Estonia, în timp ce Volkswagen Golf și-a adjudecat acest titlu în 5 țări.
Joi, 14 Martie 2019 | Modele noi

Volkswagen amână startul vânzărilor pentru Golf 8 până în 2020. Presa germană susține că producătorul a întâmpinat defecțiuni tehnice

Volkswagen a anunțat că va amâna startul vânzărilor pentru Golf 8 până în 2020, însă a negat speculațiile din presa germană potrivit cărora a luat această decizie din cauza unor defecțiuni tehnice.
Vineri, 07 Decembrie 2018 | Modele noi

Primul teaser pentru Volkswagen Golf 8: forma caroseriei, dezvăluită în cadrul programului de lansări pentru 2019

Volkswagen a dezvăluit un teaser cu forma generală a caroseriei lui Golf 8 în cadrul unui eveniment în care a prezentat principalele lansări programate pentru anul viitor.
Luni, 03 Septembrie 2018 | Modele noi

Detalii noi despre Volkswagen Golf 8: hatchback-ul ar putea avea un interior complet digital și va aspira la clienții BMW, Audi și Mercedes

Volkswagen intenționează să ofere mai multe tehnologii și un interior digital pentru noua generație Golf pentru a câștiga o parte dintre clienții lui BMW și Mercedes, în timp ce versiunea break va fi abandonată, potrivit unor informații neoficiale.
Vineri, 31 August 2018 | Industrie

Doar 7 modele Volkswagen din 14 respectă noile norme de poluare: Golf va fi omologat abia la sfârșitul lunii septembrie

Volkswagen a anunțat că numai 7 dintre cele mai importante 14 modele ale gamei sale respectă noile norme de poluare WLTP, în timp ce Golf va fi omologat abia la sfârșitul lunii septembrie.
Vineri, 17 August 2018 | Economic

Volkswagen vrea productivitate mai mare la toate fabricile din Germania: creștere de 25% la fiecare uzină, până în 2020

Volkswagen vrea să mărească productivitatea la fiecare fabrică din Germania, cu 25% până în 2020, potrivit unui anunț oficial al grupului german. Nemții spun că aceste eforturi sunt necesare în cursa pentru a rămâne competitivi, “în special după anul 2020”.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 13 Martie 2018 | Industrie

Studiu: Un Volkswagen Golf din 2010 consumă mai mult și are emisii mai mari după ce a fost în service din cauza Dieselgate

Un studiu realizat în Australia pe un Volkswagen Golf din 2010 arată că mașina consumă cu 14% mai mult combustibil decât înainte să fie chemată în service din cauza scandalului Dieselgate.
Marti, 20 Februarie 2018 | Industrie

Vânzările globale în 2017: Toyota a rămas cel mai căutat brand, urmat de Volkswagen și Ford. SUV-urile și-au continuat ascensiunea spre o cotă de piață record

Toyota a rămas cel mai bine vândut brand auto din lume în 2017, podiumul fiind completat de Volkswagen și Ford, potrivit analiștilor de la JATO Dynamics. Datele mai arată că segmentul SUV-urilor a continuat să crească semnificativ, atingând o cotă de piață de 34% la nivel global.
Duminica, 03 Decembrie 2017 | Motorsport

Facelift pentru circuit: VW Golf GTI TCR își schimbă înfățișarea pentru sezonul 2018 al campionatelor de turisme

Pentru a rămâne coordonată estetic cu varianta GTI de stradă, varianta de circuit GTI TCR primește un facelift ușor odată cu începutul seszonului 2018.
Marti, 19 Septembrie 2017 | Modele noi

Volkswagen Golf 8 se lansează în 2020: va fi urmat de modelul electric Volkswagen ID, care va costa cât versiunea diesel a compactei

A opta generație Volkswagen Golf va avea variantă plug-in hybrid și se va lansa în 2020 cu numai o lună înaintea modelului electric Volkswagen ID, care va avea un preț asemănător cu versiunea diesel a compactei.
Joi, 10 Noiembrie 2016 | Modele noi

Volkswagen Golf 7 facelift a sosit: motor nou de 1.5 litri, recunoaștere a gesturilor și mai multă putere pentru GTI

Volkswagen a dezvăluit astăzi, oficial, noul Golf 7 facelift. Modelul revizuit a primit un motor complet nou, de 1.5 litri TSI, dar și o mulțime de soluții tehnologice oferite în premieră în segment.
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Modele noi

Dispare varianta decapotabilă? Volkswagen Golf 7 facelift va fi disponibil în mai puţine versiuni

Volkswagen a confirmat că Golf 7 facelift va fi oferit în mai puţine versiuni, iar varianta cabrio are cele mai mari şanse să fie eliminată din gamă.
Luni, 24 Octombrie 2016 | Modele noi

Burdușit cu tehnologie: noul VW Golf 7 facelift vine în noiembrie cu un interior complet modificat și motoare noi

Cea mai vândută mașină europeană primește un facelift în această toamnă. Dacă exteriorul va rămâne asemănător, pachetul tehnologic se modifică serios.
Vineri, 14 Octombrie 2016 | Economic

Ford Fiesta suflă în ceafa lui Volkswagen Golf: compacta germană are cel mai mic avans din ultimul an în clasamentul celor mai bine vândute modele

Ford Fiesta se apropie de detronarea lui Volkswagen Golf în topul celor mai bine vândute modele din principalele pieţe europene, în timp ce Nissan Qashqai este SUV-ul preferat al clienţilor.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru