Presa germană: Volkswagen vrea să schimbe șeful diviziei software după problemele cu noul Golf și ID.3

de Paul Cosma, Foto: Volkswagen
Luni, 13.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen vrea să înlocuiască șeful diviziei sale software după problemele înregistrate de companie cu unele unități Golf 8, dar și în cazul ID.3, potrivit informațiilor din presa germană.

În martie, Volkswagen a anunțat că nu a reușit încă să rezolve problemele de software pentru hatchback-ul electric ID.3, care va apărea pe piață cu unele funcții dezactivate.

Ulterior, în mai, constructorul a suspendat livrările noului Golf 8, după ce a descoperit că unele unități au o problemă la software.

În acest context, presa din Germania susține că Volkswagen îl va înlocui pe Christian Senger, șeful diviziei Car.Software.Org. Senger a lucrat la BMW, acolo unde a ajutat la dezvoltarea modelului electric BMW i3, iar apoi a fost cooptat de Volkswagen și a contribuit la lansarea platformei MEB.

Constructorul german nu a confirmat sau infirmat demiterea lui Senger, refuzând să comenteze pe marginea informațiilor publicate de Handelsblatt.

Potrivit presei germane, Christian Senger ar urma să-și piardă și calitatea de membru în consiliul de administrație al brandului Volkswagen.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru