Software

Vineri, 12 Mai 2023 | Industrie

Lansările lui Volvo EX90 și Polestar 3, amânate din cauza problemelor software

Volvo a anunțat oficial că va amâna lansarea pe piață a SUV-ului electric EX90 din cauza unor probleme cu sistemul software al mașinii. De aceeași problemă suferă și Polestar 3, fiind și acesta amânat.
Miercuri, 20 Iulie 2022 | Masini electrice si hibride

Îmbunătățiri pentru Porsche Taycan: eficiență crescută pentru sistemul de propulsie

Constructorul german de automobile anunță o actualizare software pentru modelul cu zero emisii Taycan. Pachetul de îmbunătățiri crește inclusiv eficiența sistemului de propulsie.
Marti, 20 Aprilie 2021 | Tehnologie

Mercedes vrea să lanseze în 2024 propriul sistem de operare pentru mașini electrice

Mercedes vrea să înființeze un nou “campus software” în Germania și să angajeze 1.000 de programatori care să lucreze la dezvoltarea lui MBOS, sistemul său de operare pentru mașini electrice.
Duminica, 06 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen anunță rezolvarea problemelor software pentru ID.3: unitățile livrate până acum vor fi “reparate”

Volkswagen susține că a rezolvat problemele software pentru modelul electric ID.3. Constructorul german transmite clienților că unitățile livrate până acum vor fi chemate în service și “reparate” pentru ca softul să fie complet funcțional.
Luni, 24 August 2020 | Industrie

Porsche a început o investigație internă privind posibila “manipulare” a motoarelor pe benzină: sunt vizate propulsoarele produse de companie între 2008 și 2013

Porsche a anunțat începerea unui anchete interne în cazul unei posibile “manipulări” a motoarelor sale pe benzină ce au fost produse între 2008 și 2013. Nemții au descoperit unele probleme hardware și software care ar fi afectat componentele motoarelor.
Joi, 16 Iulie 2020 | Industrie

Volkswagen numește un nou director al diviziei software: Dirk Hilgenberg are o experiență de 20 de ani la BMW

Volkswagen a anunțat că noul director al diviziei sale software este Dirk Hilgenberg, care va conduce Car.Software după o experiență de 20 de ani în cadrul BMW. La nivel de grup, partea de software va fi supervizată de Markus Duesmann, CEO-ul Audi.
Luni, 13 Iulie 2020 | Industrie

Presa germană: Volkswagen vrea să schimbe șeful diviziei software după problemele cu noul Golf și ID.3

Volkswagen vrea să înlocuiască șeful diviziei sale software după problemele înregistrate de companie cu unele unități Golf 8, dar și în cazul ID.3, potrivit informațiilor din presa germană.
Luni, 22 Iunie 2020 | Tehnologie

Grupul Volkswagen vrea să folosească soluții open-source pentru sistemul de operare: "Nu vrem să deținem controlul asupra software-ului"

Grupul Volkswagen a anunțat că vrea să inițieze parteneriate pentru a intregra soluții open-source în cadrul sistemului de operare dezvoltat pentru mașinile sale.
Sambata, 16 Mai 2020 | Industrie

Volkswagen suspendă livrările noului Golf: nemții au descoperit o problemă la software în cazul unor unități

Volkswagen a suspendat livrările noului Golf 8, după ce a descoperit că unele unități au o problemă la software. Nemții susțin că problema a fost depistată în timpul unui control de rutină și că soluția ar putea fi un recall pentru mașinile afectate.
Vineri, 13 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen, despre noul său software ce va fi lansat și pe ID.3: “Vrem să avem zero accidente rutiere până în 2050”

Volkswagen susține că noul său software, ce va fi lansat și pe modelul electric ID.3, va ajuta la atingerea obiectivului de “zero accidente rutiere până în 2050”, potrivit declarațiilor unui oficial al constructorului german.
Luni, 16 Septembrie 2019 | General

Tesla a început să livreze cea mai nouă versiune de software: accent pe streaming video și jocuri

Proprietarii de mașini Tesla au început să primească o nouă versiune de software, însă aceasta include în special funcții de divertisment pentru streaming video și jocuri.
Luni, 12 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen susține că Dieselgate este de domeniul trecutului: “Am cumpărat și reparat aproape 90% din mașinile afectate la nivel global”

Grupul Volkswagen susține că a depășit aproape în totalitate scandalul Dieselgate, izbucnit în urmă cu 3 ani, care a provocat pagube serioase la nivel de imagine, dar și în contabilitate. Aproape 90% din mașinile cu emisii “trucate” au fost “cumpărate și reparate” de grupul german, potrivit CEO-ului Herbert Diess.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Ianuarie 2018 | Tehnologie

Jaguar Land Rover anunță investiții în electrificare și tehnologii autonome: un centru de inginerie software va fi deschis în Irlanda

Jaguar Land Rover va deschide un centru de inginerie software în Irlanda, acolo unde 150 de oameni vor lucra la dezvoltarea unor tehnologii autonome și pentru electrificarea autoturismelor.
Luni, 15 Iunie 2009 | Formula 1

Aplicatie iPhone pentru live timing in Formula 1

Compania Soft Pauer a lansat o aplicatie destinata dispozitivelor iPhone si iPod Touch pentru transmisia in direct in format grafic a curselor de Formula 1.

Tag-uri similare

Apple, iPhone, software, aplicatie, live, iPod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru