Volkswagen anunță rezolvarea problemelor software pentru ID.3: unitățile livrate până acum vor fi “reparate”

de Paul Cosma
Duminica, 06.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen susține că a rezolvat problemele software pentru modelul electric ID.3. Constructorul german transmite clienților că unitățile livrate până acum vor fi chemate în service și “reparate” pentru ca softul să fie complet funcțional.

Livrările lui Volkswagen ID.3 au început în această toamnă, însă hatchback-ul electric se bucură deja de o popularitate ridicată în Europa.

Volkswagen ID.3 a fost cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna octombrie cu peste 10.000 de unități. Hatchback-ul german a detronat astfel Renault Zoe, care s-a poziționat la mai puțin de o mie de unități în spate.

Rezultatele bune înregistrate de ID.3 sunt așteptate să continue pe aceeași linie, mai ales că Volkswagen a transmis că a rezolvat și problemele software pentru modelul său electric.

Potrivit oficialilor VW, ID.3 beneficiază acum de un “software complet funcțional”, iar clienții se vor putea bucura inclusiv de App Connect, funcția ce permite serviciile Apple CarPlay și Android Auto.

Exemplarele Volkswagen ID.3 care au ajuns deja la proprietarii acestora vor fi chemate în service și “reparate”, conform informațiilor prezentate de nemți.

Via Automotive News

Comentarii (7)

  • Vedeti cat de mult inseamna si imaginea brandului in alegerea masinii de catre clienti.
    Oamenii(n-am zis fanii) au rabdare cu marcile lor familiare, in cazul de fata cu VW.
    Desi ar fi logica o alegere a unei masini electrice care sa permita update-uri over-the-air (ex Tesla), mai ales cand stii ca softul e neterminat, clientii tot au optat pt ID3.
    Eu zic ca e un lucru bun, pentru ca mi-as dori ca multi dinozauri sa aiba timp sa faca saltul evolutiv spre noile tehnologii, astfel incat sa avem mai multe optiuni.
    Mai ramane ca si producatorii sa faca un efort, ce numai mic nu e, si sa puna mana pe treaba.
    3 10
  • Sper ca n-au mintit (din reflex) si in legatura cu autonomia. Ar fi amuzant sa te sui la voland stiind ca poti face 500 de km si sa-ti moara plasticaraia la jumatea drumului.
    11 3
  • Si eu imi doresc un EV, dar nu as da avans in veci pentru o masina care nici macar nu exista.
    Vino matale, constructorule, cu masina sa vad si io despre ce-i vorba, apoi ma hotarasc daca-mi convine produsul. Pai cum sa-ti dau banii inainte?? Mergem asa.. pe incredere?? Sau suntem la bordel?
    10 3
  • Edikkk
    Eram sigur că VW vor repara, completa partea software
    Au făcut-o destul de repede.

    Bravo VW
    2 20
  • stai nitel edikkkă, deci tu erai sigur ca id.3-urile livrate pina acum erau... stricate?!
    si asta-ti produse vad un fel de extaz maladiv, din simplul motiv ca apar si niste stechere-n peisajul manglelii.
    19 3
  • VW anunta ca au rezolvat problemele aparute la vaccinul Covid si anunta clientii deja vaccinati ca ii vor chema in spital pentru rezolvarea problemelor.
    Bine ca nu fac astia vaccine. Rusinica, rusinica
    5 0
  • Levente
    Edikkka, uită-te pe aceeași pagina mai sus se spune că softul și serverele pt. i.D3 sunt făcute cu romanii de la Continental.. Și atunci cum vine treaba ? Romanii sunt încă fruntea ? Păcat că noi ne sub-evaluam..
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru