ID.3

Marti, 31 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

ADAC, test de lungă durată cu Volkswagen ID.3: bateria are 93% după 100.000 de km

Germanii de la ADAC au realizat un test de lungă durată cu Volkswagen ID.3 Pro S. În doi ani și jumătate, mașina a acoperit peste 100.000 de kilometri.
Joi, 28 Septembrie 2023 | Industrie

Producția lui Volkswagen ID.3 și Cupra Born, suspendată din cauza cererii scăzute

Gigantul german Volkswagen este nevoit să suspende producția modelelor ID.3 și Cupra Born, la uzina din Zwickau, pe o perioadă de 2 săptămâni, din cauza cererii tot mai scăzute.
Duminica, 10 Octombrie 2021 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ID.3 a adunat 144.000 de clienți în primul an de la debut

Constructorul german de automobile anunță că a comercializat peste 144.000 de exemplare ID.3 în primul an de la lansarea acestui model electric în Europa. Mai mult, ID.3 a adus 70.000 de clienți noi pentru marca din Wolfsburg.
Miercuri, 17 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Volkswagen vrea să dubleze vânzările de mașini electrice și hibride în 2021

Obiectivul Volkswagen pentru 2021 este să vândă 450.000 de mașini electrice și hibride, de peste două ori mai multe decât anul trecut, potrivit unui anunț făcut de constructorul german.
Marti, 02 Martie 2021 | Concepte

Volkswagen se gândește la un ID.3 decapotabil și întreabă publicul: “Ce părere aveți?”

Volkswagen a publicat două schițe cu o versiune decapotabilă a modelului electric ID.3, spunând că vrea să afle reacțiile clienților înainte ca proiectul să meargă înainte.
Duminica, 06 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen anunță rezolvarea problemelor software pentru ID.3: unitățile livrate până acum vor fi “reparate”

Volkswagen susține că a rezolvat problemele software pentru modelul electric ID.3. Constructorul german transmite clienților că unitățile livrate până acum vor fi chemate în service și “reparate” pentru ca softul să fie complet funcțional.
Marti, 03 Noiembrie 2020 | Intern

Serverul de aplicații pentru Volkswagen ID.3 dezvoltat de inginerii Continental din România va primi funcții noi: încărcarea bateriei va fi simplificată

Inginerii Continental din Iași, Sibiu și Timișoara au contribuit la dezvoltarea serverului de aplicații pentru Volkswagen ID.3, care de anul viitor va permite simplificarea procesului de încărcare a bateriei. Serverul de aplicații va fi utilizat și pe viitorul ID.4.
Miercuri, 21 Octombrie 2020 | Siguranta

Volkswagen ID.3 a obținut 5 stele la testele Euro NCAP: "Hatchback-ul electric nu face compromisuri la siguranță"

Hatchback-ul electric Volkswagen ID.3 a obținut 5 stele la testele de siguranță organizate de Euro NCAP, cu punctaje ridicate atât la protecția adulților, copiilor și pietonilor, cât și la sistemele de siguranță.
Miercuri, 30 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Volkswagen ID.3 în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

Volkswagen ID.3 s-a alăturat caravanei #ElectricRomânia 2020 by Vitesco Technologies. Modelul constructorului german a fost una dintre vedetele turului cu mașini electrice, iar acum, după mai bine de 2.000 de kilometri rulați prin țară, a venit momentul să punem totul pe hârtie și să aflăm care a fost autonomia reală calculată a lui ID.3.
Joi, 13 August 2020 | Tehnologie

Vitesco a furnizat unitatea de control pentru Volkswagen ID.3: componenta gestionează motorul electric, încărcarea bateriei și software-ul

Vitesco, fosta divizie Powertrain a celor de la Continental, este furnizorul unic al unității de control pentru Volkswagen ID.3. Componenta are rolul de a gestiona motorul electric, încărcarea bateriei și software-ul.
Marti, 14 Iulie 2020 | Modele noi

Volkswagen ID.3 va disponibil la comandă pentru toți clienții interesați începând din 20 iulie: livrările vor începe în octombrie

Volkswagen a anunțat că hatchback-ul electric ID.3 va putea fi comandat de toți clienții interesați începând din 20 iulie, iar livrările sunt programate să înceapă în luna octombrie.
Luni, 13 Iulie 2020 | Industrie

Presa germană: Volkswagen vrea să schimbe șeful diviziei software după problemele cu noul Golf și ID.3

Volkswagen vrea să înlocuiască șeful diviziei sale software după problemele înregistrate de companie cu unele unități Golf 8, dar și în cazul ID.3, potrivit informațiilor din presa germană.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 Iunie 2020 | Modele noi

Volkswagen începe testele finale pentru ID.3: 150 de angajați din Germania vor utiliza hatchback-ul electric câteva săptămâni

Volkswagen a selectat 150 de angajați din Germania care vor testa timp de câteva săptămâni noul hatchback electric ID.3, pentru a obține astfel date reale despre performanțele noului model.
Miercuri, 17 Iunie 2020 | Modele noi

Confirmare oficială: primele exemplare Volkswagen ID.3 vor fi livrate în septembrie. Prețuri în creștere pentru ediția de lansare ID.3 1st

Volkswagen a anunțat oficial faptul că primii clienți ai modelului electric ID.3 vor intra în posesia mașinii în luna septembrie, la un an de la startul pre-înscrierilor pe lista de așteptare. Între timp, prețurile lui ID3 1st Edition au crescut cu 3000 de euro.
Miercuri, 10 Iunie 2020 | General

Livrările lui Volkswagen ID.3 încep în septembrie: primii clienți nu vor putea utiliza inițial App Connect și o funcție a sistemului Head-Up Display

Livrările lui Volkswagen ID.3 vor începe în luna septembrie, însă primii clienți nu vor putea utiliza inițial funcția App Connect care oferă compatibilitate cu Android Auto și Apple CarPlay și una dintre opțiunile sistemului Head-Up Display.
Miercuri, 06 Mai 2020 | Modele noi

Volkswagen confirmă startul comenzilor pentru ID.3: hatchback-ul electric va fi disponibil din 17 iunie

Volkswagen a anunțat că persoanele care au efectuat pre-comenzi pentru hatchback-ul electric ID.3 vor putea finaliza comenzile începând din 17 iunie.
Miercuri, 22 Aprilie 2020 | Modele noi

Volkswagen menține planul de a începe livrările lui ID.3 în vară: producția hatchback-ului electric va fi reluată în 23 aprilie la uzina din Germania

Volkswagen a anunțat că planul de a începe livrările hatchback-ului electric ID.3 în vara acestui an nu a fost afectat în niciun fel de oprirea temporară a producției la uzina din Zwickau.
Luni, 30 Martie 2020 | Modele noi

Volkswagen anunță noi măsuri pentru lansarea hatchback-ului electric ID.3: primele unități produse vor fi testate de angajați

Volkswagen a anunțat că primele unități ale hatchback-ului electric ID.3 vor fi testate de angajați înainte de a fi livrate clienților, ca parte a măsurilor adoptate pentru creșterea calității.
Joi, 26 Martie 2020 | Modele noi

Volkswagen nu a rezolvat încă problemele de software pentru ID.3: "Unele funcții vor fi activate ulterior"

Volkswagen nu a reușit încă să rezolve problemele de software pentru hatchback-ul electric ID.3, care va apărea pe piață cu unele funcții dezactivate, potrivit unui purtător de cuvânt al germanilor.
Duminica, 15 Martie 2020 | Modele noi

Volkswagen susține că hatchback-ul electric ID.3 va avea costuri similare cu mașinile cu motoare cu combustie internă

Volkswagen susține că prețul de achiziție și costurile de întreținere pentru hatchback-ul electric ID.3 vor fi comparabile cu cele ale unei mașini cu motor cu combustie internă.

Tag-uri similare

Volkswagen, masini electrice, masini electrice Volkswagen, Volkswagen ID.3, ID.3
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru