ID.3

Vineri, 13 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen, despre noul său software ce va fi lansat și pe ID.3: “Vrem să avem zero accidente rutiere până în 2050”

Volkswagen susține că noul său software, ce va fi lansat și pe modelul electric ID.3, va ajuta la atingerea obiectivului de “zero accidente rutiere până în 2050”, potrivit declarațiilor unui oficial al constructorului german.
Joi, 05 Martie 2020 | Modele noi

Volkswagen neagă zvonurile despre întârzierea livrărilor pentru hatchback-ul electric ID.3: "Termenul stabilit pentru vară nu s-a schimbat"

Volkswagen a negat speculațiile cu privire la posibila întârziere a livrărilor pentru hatchback-ul electric ID.3 din cauza unor probleme software și insistă că modelul va ajunge la clienți în vara acestui an.
Miercuri, 26 Februarie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: livrările hatchback-ului electric Volkswagen ID.3 ar putea fi amânate din cauza unor probleme de software

Volkswagen ar putea fi nevoită să amâne livrările hatchback-ului electric ID.3 programate pentru vara acestui an din cauza faptului că nu a rezolvat încă problemele de software, potrivit presei germane.
Luni, 13 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

VW: “Vânzările lui ID.3 nu vor fi afectate de problemele la software”

Volkswagen a anunțat că problemele tehnice cu software-ul lui ID.3 nu vor afecta vânzările modelului electric. Nemții susțin că vor respecta planul inițial, iar Volkswagen ID.3 va fi pus în vânzare în vara acestui an.
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | Economic

Volkswagen e-Golf a atins pragul de 100.000 de unități vândute: performanța, la 5 ani de la debutul producției

Volkwagen e-Golf, versiunea electrică a celui mai vândut model din Europa, a atins pragul simbolic de 100.000 de unități vândute la aproximativ 5 ani de la lansarea producției în 2014.
Marti, 19 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen anunță că electricul ID.3 va fi construit și la Dresda: producția la uzina germană va începe în toamna lui 2020

Volkswagen ID3 va fi construit și la Dresda, pe lângă uzina din Zwickau, conform unui anunț al companiei germane. Producția lui ID3 la fabrica din Dresda va începe în toamna anului viitor.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Șeful Volkswagen: “ID3 este cu 40% mai ieftin de produs decât Golful electric”

Noul Volkswagen ID3 are un cost de producție cu 40% mai mic decât versiunea electrică a lui VW Golf, a declarat șeful constructorului german, Herbert Diess. “Cea mai mare economie este datorată noului pachet de baterii,” a spus Diess.
Luni, 11 Noiembrie 2019 | Intern

Prețuri pentru modelul electric Volkswagen ID.3 în România: versiunea de lansare ID.3 1st pornește de la 36.000 de euro

Volkswagen a publicat lista de prețuri pentru varianta ID.3 1st. Pe piața din România, versiunea de lansare a modelului electric va avea un preț de pornire de 36.072 de euro.
Joi, 31 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen pregătește noutăți pentru ID3: modelul electric va avea autonomie mai mare, dar și o versiune de performanță

Volkswagen pregătește deja o serie de noutăți pentru primul său model electric din familia ID. Volkswagen ID3 va avea în curând o versiune cu autonomie mai mare, dar și o versiune de performanță, potrivit declarațiilor lui Frank Welsch, directorul de cercetare și dezvoltare al companiei.
Vineri, 25 Octombrie 2019 | Industrie

Șeful VW: “Tesla nu mai este un producător de nișă, este un competitor pe care îl luăm foarte în serios”

Șeful Volkswagen a declarat că Tesla nu mai este un producător de nișă și că a devenit un competitor pe care grupul german îl ia "foarte în serios”.
Luni, 09 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Am văzut noul Volkswagen ID.3 înaintea tuturor: toate detaliile despre revoluția electrică VW

Volkswagen face un pas mare către electrificare prin lansarea primului model din familia ID. Noul ID.3 vrea să devină Golf-ul mașinilor electrice și are mari șanse să reușească acest lucru.
Joi, 11 Iulie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul lui Volkswagen ID.3: hatchback-ul electric va fi prezentat oficial în septembrie

Volkswagen a publicat un teaser video cu interiorul hatchback-ului electric ID.3, care va avea un instrumentar de bord digital și un ecran touch poziționat central. Șoferul și pasagerii vor putea apela la comenzi vocale.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 10 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen a produs 200 de unități de pre-producție pentru ID.3: germanii au primit 10.000 de pre-comenzi pentru ediția de lansare în primele 24 de ore

Volkswagen a produs deja 200 de unități de pre-producție ale hatchabck-ului electric ID.3, iar germanii au anunțat că au primit deja peste 10.000 de pre-comenzi pentru ediția specială de lansare în primele 24 de ore.

Tag-uri similare

Volkswagen, masini electrice, masini electrice Volkswagen, Volkswagen ID.3, ID.3
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru