Volkswagen confirmă startul comenzilor pentru ID.3: hatchback-ul electric va fi disponibil din 17 iunie

de Daniel Popescu, Foto: Volkswagen
Miercuri, 06.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a anunțat că persoanele care au efectuat pre-comenzi pentru hatchback-ul electric ID.3 vor putea finaliza comenzile începând din 17 iunie.

Lansarea pe piață a noului Volkswagen ID.3 a fost incertă o lungă perioadă de timp, ca urmare a numeroaselor informații din presa internațională cu privire la o serie de probleme de natură software.

Constructorul german a insistat de fiecare dată că livrările hatchback-ului electric vor începe în această vară, iar acum a oferit o dată concretă prin intermediului lui Jürgen Stackmann, directorul departamentului de vânzări al Volkswagen.

Astfel, cei 30.000 de clienți care au făcut pre-comenzi pentru ID.3 vor putea finaliza comenzile începând din 17 iunie. "Dulcea perioadă de așteptare se apropie de sfârșit. Clienții noștri care au pre-comandat ID3 vor putea să-și comande mașina începând din 17 iunie", a precizat Stackmann pe contul oficial de pe rețeaua de socializare Twitter.

Cel mai probabil, livrările efective vor dura câteva săptămâni. În luna martie, Volkswagen afirma că își propune să livreze în vara acestui an toate cele 30.000 de unități pre-comandate în cadrul campaniei de lansare.

Volkswagen a reluat producția lui ID.3 în 23 aprilie. Înainte de închiderea uzinei, Volkswagen producea circa 100 de unități ID.3 pe zi, însă planul este să ajungă la o producție zilnică de până la 1.500 de unități pentru a respecta obiectivul de a produce 330.000 de unități anual.

Via Electrek

Comentarii (1)

  • Prima oara: ridici masina.

    Apoi astepti sa se finalizeze si partea de soft.

    Din 31.12.2020, poti sa circuli cu ea.
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru