Volkswagen anunță noi măsuri pentru lansarea hatchback-ului electric ID.3: primele unități produse vor fi testate de angajați

de Daniel Popescu, Foto: Volkswagen
Luni, 30.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a anunțat că primele unități ale hatchback-ului electric ID.3 vor fi testate de angajați înainte de a fi livrate clienților, ca parte a măsurilor adoptate pentru creșterea calității.

Volkswagen se confruntă în această perioadă cu o serie de probleme cu privire la lansarea pe piață a hatchback-ului electric ID.3.

Constructorul german a confirmat în mai multe rânduri că are o serie de probleme de natură software, iar acum oficialii mărcii au dezvăluit că primele unități produse vor fi testate de angajați înainte de a fi livrate clienților.

"Am decis ca primele unități scoate de pe banda de producție să fie predate angajaților Volkswagen pentru asigurarea calității ca parte a testelor de zi cu zi. Prin urmare, angajații noștri ne vor oferi un feedback crucial cu privire la performanța lui ID.3 înainte să începem livrările către clienți", spun oficialii Volkswagen.

Potrivit unui anunț făcut săptămâna trecută de un purtător de cuvânt al companiei, Volkswagen a decis ca unele funcții software să fie anulate și livrate ulterior clienților prin intermediul unor update-uri software.

Germanii se confruntă cu un deficit de specialiști software, iar Martin Hofmann, actualul responsabil pentru întregul departament de IT al Volkswagen, va părăsi constructorul german la sfârșitul lunii martie.

Planul actual al celor de la Volkswagen este de a livra simultan 30.000 de unități ID.3 către clienți în vara acestui an.

Nu este clar dacă pandemia de coronavirus SARS-CoV-2 va influența strategia actuală de a începe livrările în vara acestui an, mai ales ca Volkswagen a întrerupt temporar producția pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Via Electrek

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru