Volkswagen ID.3 va disponibil la comandă pentru toți clienții interesați începând din 20 iulie: livrările vor începe în octombrie

de Daniel Popescu, Foto: Volkswagen
Marti, 14.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a anunțat că hatchback-ul electric ID.3 va putea fi comandat de toți clienții interesați începând din 20 iulie, iar livrările sunt programate să înceapă în luna octombrie.

La începutul lunii mai, Volkswagen a anunțat că persoanele care au făcut pre-comenzi pentru hatchback-ul electric ID.3 îl vor putea comanda începând din 17 iunie.

Practic, cei care au făcut pre-comenzi au avut prioritate la confirmarea finală a comenzilor, iar constructorul german a oferit acum o serie de detalii cu privire la clienții interesați de ID.3 care nu au plasat pre-comenzi.

Astfel, aceștia vor avea posibilitatea de a comanda noul model începând din 20 iulie.

La fel ca în cazul pre-comenzilor, noii clienți vor avea două opțiuni în ceea ce privește livrările efective ale noului model. Prima variantă este să opteze pentru livrarea lui ID.3 în luna octombrie, caz în care modelul electric va sosi cu două funcții software dezactivate.

Una dintre funcții este App Connect, care permite conectarea telefonului la mașină prin compatibilitatea cu Android Auto sau Apple Car Play. O altă funcție care va fi dezactivată inițial este cea asociată sistemului Head-Up Display care permite afișarea direcțiilor de navigație ca o imagine tri-dimensională la o distanță aparentă de 3 până la 10 metri.

Ambele funcții vor fi activate printr-un update de software la începutul anului viitor.

În schimb, clienții care vor fi de acord să aștepte livrarea până la începutul anului viitor vor primi ambele funcții deja activate.

Și aici se observă un ușor avantaj pentru cei care au plasat anterior pre-comenzi, întrucât livrările pentru aceștia vor începe mai devreme: în septembrie sau în ultimul trimestru al anului, în funcție de opțiunea aleasă pentru cele două funcții software.

ID.3 nu este încă disponibil în configuratorul Volkswagen România, însă constructorul a anunțat anterior că varianta de bază costă în țara noastră 39.043 de euro cu TVA. Echiparea medie Plus ajunge la 44.755 de euro, în timp ce echiparea de top Max costă 50.470 de euro.

Via Volkswagen

Comentarii (4)

  • Asadar, dragi electrificati, gata! S-a terminat cu scuzele. Aveti superprodusul-revolutie disponibil la comanda. Now put your money where your mouth is!

    Vreau sa vad cum creste productia la comenzi/ha. :)) Ca de dat din fleanca cu planeta verde e usor. Vrem fapte! Vreau sa vad cozi la statiile de incarcare. Sufletele alese sufera pentru tzeluri inalte. Planeta nu se salveaza cu comentarii in front! E nevoie de banu' gros si de sacrificiu de sine! Cum sa-ti petreci timpul cu familia/prietenii si sa nu te gandesti la planeta? Asta e, sa astepte! Tu ai de incarcat baterii! :)))

    Hai succes!

    Eu tot cu DIESEL, care e deasupra tuturor, dupa cum se stie. ;)
    4 8
  • Astia de la vw nu sunt normali? Cer de la 40 000euro pe un id3 care are tamburi pe spate ca acum 80 de ani,punte rigida de caruta cand o Tesla 3 pleaca in Gemania de la 42900euro si o rupe in doua la performante!
    6 3
  • hazard
    nu cred ca s-a terminat cu scuzele. Daca apare ceva o sa apara si "ne cerem scuze pentru intarziere". Nu le pasa, de vandut , vand oricum. Moda e electrica oricum, deci toate bune :)
    3 1
  • Domnul PMC cu dieselu, eu pun masina la încărcat peste noapte și dorm.
    Tu stai la coada în frig și căldură sa te murdărești pe mâini și sa respiri cancer, după care stai la rand sa plătești în timp ce ala din spatele tău iti da claxoane.
    Desigur numai la OMV caci cu alta motorina "nu trage" și "consuma mai mult"
    După aceea iti pui carton pe grila din față sa iti încălzești motoru iarna.
    Vezi iarna sa ții la bujie mai mult sa iti pornească.
    VW ID3 e cu 10,000euro mai mult decât trebuie dar cu cât mai multe mașini electrice, cu atât scad mai mult.
    PS. Am și un Mercedes S class diesel si e cu mult inferior la performante pe langa VW E-up ce îl am de 1 luna
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru