Apple

Marti, 07 Decembrie 2021 | Siguranta

Brelocurile de localizare Apple AirTag sunt folosite de hoți pentru a fura mașini

Apple AirTag, un produs în formă de breloc care ajută la localizarea cheilor, obiectelor și a vehiculelor, este folosit de către hoți pentru a fura mașini.
Joi, 11 Noiembrie 2021 | Concepte

Cum va arăta Apple Car: imagini care dezvăluie un posibil concept al acesteia

Apple nu a confirmat oficial că lucrează la o mașină, însă o companie de leasing auto a publicat imagini care ilustrează potențialul design al lui Apple Car pe baza brevetelor depuse de Apple. Un presupus debut va avea loc nu mai devreme de 2025.
Miercuri, 13 Octombrie 2021 | Tehnologie

Viitoarea generație Apple CarPlay ar putea controla sistemul de climatizare și alte funcții ale mașinii

Potrivit celor mai recente informații, gigantul american ar lucra la o nouă platformă (bazată pe Apple CarPlay) care va putea controla mai multe funcții ale mașinii, inclusiv sistemul de climatizare și încălzirea în scaune.
Vineri, 03 Septembrie 2021 | Industrie

Apple ar purta discuții cu Toyota pentru viitoarea sa mașină electrică

Potrivit celor mai recente informații, americanii de la Apple ar purta discuții cu Toyota pentru viitoarea lor mașină electrică. Până acum, compania de peste Ocean a mai discutat cu Samsung, Hyundai și LG.
Luni, 15 Februarie 2021 | Industrie

Șeful Volkswagen: “Nu ne temem de mașina electrică de la Apple”

Grupul VW nu este îngrijorat de planul Apple privind lansarea unei mașini electrice cu tehnologia pentru baterii a producătorului de iPhone-uri, potrivit declarațiilor făcute de Herbert Diess, șeful companiei germane.
Luni, 15 Februarie 2021 | Masini autonome

Nissan dezminte zvonurile: “Nu purtăm discuții cu Apple privind producerea unei mașini electrice autonome”

Nissan a transmis că nu se află în discuții cu Apple privind producerea unei mașini electrice autonome, după zvonurile potrivit cărora gigantul american a contactat producătorul nipon cu o propunere în acest sens.
Luni, 08 Februarie 2021 | Masini autonome

Negocieri eșuate: Hyundai a oprit discuțiile cu Apple privind dezvoltarea unei mașini electrice autonome

Hyundai a anunțat că nu mai poartă discuții cu Apple privind dezvoltarea unei mașini electrice autonome, la doar o lună de la începutul negocierilor cu gigantul american.
Luni, 11 Ianuarie 2021 | Industrie

Informații neoficiale: Hyundai și Apple vor semna un parteneriat privind producția de mașini electrice autonome

Hyundai și Apple se pregătesc să semneze un acord cel târziu în luna martie privind producția de mașini electrice autonome începând din 2024, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa din Coreea de Sud.
Vineri, 08 Ianuarie 2021 | Masini electrice si hibride

Hyundai ar putea produce mașina electrică Apple: negocieri în stadiu incipient

Hyundai a anunțat că poartă negocieri preliminare pentru a produce viitoarea mașină electrică Apple. Noul model ar putea fi lansat cel mai devreme în 2024, conform informațiilor neoficiale.
Sambata, 26 Decembrie 2020 | Industrie

Elon Musk dezvăluie că a vrut să vândă Tesla către Apple: "Tim Cook a refuzat să se întâlnească cu mine"

Elon Musk susține că a vrut să vândă Tesla către Apple în timpul "zilelelor negre" în care producătorul american dezvolta Model 3. Tim Cook, CEO-ul Apple, a refuzat însă să se întâlnească cu oficialul Tesla.
Marti, 22 Decembrie 2020 | Modele noi

Informații noi despre mașina electrică Apple: va avea o baterie cu design unic, va fi produsă de un constructor tradițional și va apărea după 2024

Mașina electrică Apple cu funcții autonome va avea o baterie cu design unic care va permite o autonomie mai ridicată, va fi produsă cel mai probabil de un constructor tradițional și va apărea după 2024, potrivit unor informații neoficiale.
Marti, 23 Iunie 2020 | General

Apple a lansat Car Key: aplicația îți permite să deschizi mașina fără cheie cu un iPhone

Apple a prezentat noua aplicație Car Key, care îți permite să deschizi mașina fără cheie prin utilizarea unui iPhone. Primul model care va fi compatibil cu noua aplicație este BMW Seria 5.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 04 Iunie 2019 | Tehnologie

Apple introduce noutăți pentru CarPlay: design modern, îmbunătățiri pentru aplicații și funcție pentru dezactivarea notificărilor

Apple CarPlay va primi un design nou pentru homescreen, îmbunătățiri pentru aplicațiile deja integrate, funcție Dark Mode și opțiune pentru dezactivarea notificărilor în timpul condusului.
Marti, 05 Iunie 2018 | Tehnologie

Vești bune pentru șoferii cu iPhone: Apple CarPlay va oferi suport pentru Waze și Google Maps

Aplicația Apple CarPlay pentru conectarea iPhone-ului la mașină va oferi suport pentru aplicații de navigație precum Waze și Google Maps după lansarea iOS 12 din această toamnă.
Sambata, 17 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Volkswagen se inspiră de la Apple: “Folosim produsele lor ca un ghidaj pentru designul mașinilor noastre electrice”

Volkswagen susține că produsele companiei Apple sunt folosite ca inspirație pentru designul viitoarelor sale mașini electrice, potrivit designerului-șef de la VW.
Miercuri, 22 Noiembrie 2017 | Masini autonome

Primele detalii despre sistemele autonome dezvoltate de Apple: sistemele Lidar au detectat pietoni fără să utilizeze camere video

Mai mulți cercetători Apple au dezvoltat o aplicație software pentru mașini autonome care permite sistemelor Lidar să detecteze pietoni și cicliști fără să utilizeze camere video.
Vineri, 04 August 2017 | Masini autonome

Șeful Apple: „Ne concentrăm pe sistemele de rulare autonomă pentru că sunt mama inteligenței artificiale”

Tim Cooke, șeful Apple, a vorbit recent despre implicarea companiei în dezvoltarea sistemelor autonome. Cook a lăsat să se înțeleagă că acestea au devenit o prioritate pentru Apple.
Marti, 13 Iunie 2017 | Masini autonome

iOS pentru mașini autonome: Tim Cook confirmă faptul că Apple se concentrează pe dezvoltarea tehnologiei de conducere autonomă

Apple a renunțat la un vehicul autonom. Resursele companiei se îndreaptă doar către dezvoltarea tehnologiei de conducere fără intervenția șoferului.
Marti, 06 Iunie 2017 | Tehnologie

Va fi mai greu să vorbești la telefon în timp ce conduci: iPhone-ul va bloca apelurile și notificările când ești la volan

Următoarea versiune a sistemului de operare pentru iPhone va include o funcție care va bloca primirea apelurilor și notificărilor în timp ce ești la volan.
Luni, 05 Decembrie 2016 | Masini autonome

E oficial: Apple nu vrea să construiască mașini, ci sisteme care permit rularea fără șofer

O scrisoare trimisă de Apple către autoritățile americane dezvăluie planurile companiei în zona industriei auto: sisteme de automatizare și auto-educare a mașinilor.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, GM, VW, General Motors, Frankfurt, Salonul Auto, Golf, Saab, tehnologie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru