Apple

Luni, 15 Februarie | Industrie

Șeful Volkswagen: “Nu ne temem de mașina electrică de la Apple”

Grupul VW nu este îngrijorat de planul Apple privind lansarea unei mașini electrice cu tehnologia pentru baterii a producătorului de iPhone-uri, potrivit declarațiilor făcute de Herbert Diess, șeful companiei germane.
Luni, 15 Februarie | Masini autonome

Nissan dezminte zvonurile: “Nu purtăm discuții cu Apple privind producerea unei mașini electrice autonome”

Nissan a transmis că nu se află în discuții cu Apple privind producerea unei mașini electrice autonome, după zvonurile potrivit cărora gigantul american a contactat producătorul nipon cu o propunere în acest sens.
Luni, 08 Februarie | Masini autonome

Negocieri eșuate: Hyundai a oprit discuțiile cu Apple privind dezvoltarea unei mașini electrice autonome

Hyundai a anunțat că nu mai poartă discuții cu Apple privind dezvoltarea unei mașini electrice autonome, la doar o lună de la începutul negocierilor cu gigantul american.
Luni, 11 Ianuarie | Industrie

Informații neoficiale: Hyundai și Apple vor semna un parteneriat privind producția de mașini electrice autonome

Hyundai și Apple se pregătesc să semneze un acord cel târziu în luna martie privind producția de mașini electrice autonome începând din 2024, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa din Coreea de Sud.
Vineri, 08 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Hyundai ar putea produce mașina electrică Apple: negocieri în stadiu incipient

Hyundai a anunțat că poartă negocieri preliminare pentru a produce viitoarea mașină electrică Apple. Noul model ar putea fi lansat cel mai devreme în 2024, conform informațiilor neoficiale.
Sambata, 26 Decembrie 2020 | Industrie

Elon Musk dezvăluie că a vrut să vândă Tesla către Apple: "Tim Cook a refuzat să se întâlnească cu mine"

Elon Musk susține că a vrut să vândă Tesla către Apple în timpul "zilelelor negre" în care producătorul american dezvolta Model 3. Tim Cook, CEO-ul Apple, a refuzat însă să se întâlnească cu oficialul Tesla.
Marti, 22 Decembrie 2020 | Modele noi

Informații noi despre mașina electrică Apple: va avea o baterie cu design unic, va fi produsă de un constructor tradițional și va apărea după 2024

Mașina electrică Apple cu funcții autonome va avea o baterie cu design unic care va permite o autonomie mai ridicată, va fi produsă cel mai probabil de un constructor tradițional și va apărea după 2024, potrivit unor informații neoficiale.
Marti, 23 Iunie 2020 | General

Apple a lansat Car Key: aplicația îți permite să deschizi mașina fără cheie cu un iPhone

Apple a prezentat noua aplicație Car Key, care îți permite să deschizi mașina fără cheie prin utilizarea unui iPhone. Primul model care va fi compatibil cu noua aplicație este BMW Seria 5.
Marti, 04 Iunie 2019 | Tehnologie

Apple introduce noutăți pentru CarPlay: design modern, îmbunătățiri pentru aplicații și funcție pentru dezactivarea notificărilor

Apple CarPlay va primi un design nou pentru homescreen, îmbunătățiri pentru aplicațiile deja integrate, funcție Dark Mode și opțiune pentru dezactivarea notificărilor în timpul condusului.
Marti, 05 Iunie 2018 | Tehnologie

Vești bune pentru șoferii cu iPhone: Apple CarPlay va oferi suport pentru Waze și Google Maps

Aplicația Apple CarPlay pentru conectarea iPhone-ului la mașină va oferi suport pentru aplicații de navigație precum Waze și Google Maps după lansarea iOS 12 din această toamnă.
Sambata, 17 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Volkswagen se inspiră de la Apple: “Folosim produsele lor ca un ghidaj pentru designul mașinilor noastre electrice”

Volkswagen susține că produsele companiei Apple sunt folosite ca inspirație pentru designul viitoarelor sale mașini electrice, potrivit designerului-șef de la VW.
Miercuri, 22 Noiembrie 2017 | Masini autonome

Primele detalii despre sistemele autonome dezvoltate de Apple: sistemele Lidar au detectat pietoni fără să utilizeze camere video

Mai mulți cercetători Apple au dezvoltat o aplicație software pentru mașini autonome care permite sistemelor Lidar să detecteze pietoni și cicliști fără să utilizeze camere video.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 04 August 2017 | Masini autonome

Șeful Apple: „Ne concentrăm pe sistemele de rulare autonomă pentru că sunt mama inteligenței artificiale”

Tim Cooke, șeful Apple, a vorbit recent despre implicarea companiei în dezvoltarea sistemelor autonome. Cook a lăsat să se înțeleagă că acestea au devenit o prioritate pentru Apple.
Marti, 13 Iunie 2017 | Masini autonome

iOS pentru mașini autonome: Tim Cook confirmă faptul că Apple se concentrează pe dezvoltarea tehnologiei de conducere autonomă

Apple a renunțat la un vehicul autonom. Resursele companiei se îndreaptă doar către dezvoltarea tehnologiei de conducere fără intervenția șoferului.
Marti, 06 Iunie 2017 | Tehnologie

Va fi mai greu să vorbești la telefon în timp ce conduci: iPhone-ul va bloca apelurile și notificările când ești la volan

Următoarea versiune a sistemului de operare pentru iPhone va include o funcție care va bloca primirea apelurilor și notificărilor în timp ce ești la volan.
Luni, 05 Decembrie 2016 | Masini autonome

E oficial: Apple nu vrea să construiască mașini, ci sisteme care permit rularea fără șofer

O scrisoare trimisă de Apple către autoritățile americane dezvăluie planurile companiei în zona industriei auto: sisteme de automatizare și auto-educare a mașinilor.
Luni, 21 Noiembrie 2016 | Industrie

Apple a fost interesat să cumpere McLaren: ”Au venit, au văzut, dar nu ne-au făcut nici o ofertă concretă”

Zvonurile privind o posibilă achiziție a producătorului de supercaruri McLaren de către Apple nu au fost false. Americanii au purtat discuții cu cei de la McLaren.
Joi, 22 Septembrie 2016 | Industrie

McLaren, cumpărată de Apple pentru aproape 2 miliarde de dolari? Producătorul de supercaruri neagă speculaţiile

Presa internaţională susţine că Apple negociază cumpărarea celor de la McLaren pentru 1.75 miliarde de euro, însă producătorul de supercaruri a negat infirmatiile.
Vineri, 29 Iulie 2016 | Masini autonome

Schimbare de strategie: Apple dezvoltă software pentru maşini autonome. Proiectul maşinii electrice, pus în aşteptare

Apple a decis să se concentreze pe dezvoltarea de software pentru maşini autonome şi să pună în aşteptare proiectul maşinii electrice care ar fi trebuit lansată în 2020.
Joi, 09 Iunie 2016 | Tehnologie

Adio, chei! iPhone-ul va deveni dispozitivul de acces pentru maşina ta, pe care îl vei putea împărţi cu oricine

Apple a înregistrat un patent prin care iPhone-ul va deveni dispozitivul de acces la maşina personală. Printr-o simplă aplicaţie vei putea oferi acces la maşina inclusiv prietenilor.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, GM, VW, General Motors, Frankfurt, Salonul Auto, Golf, Saab, tehnologie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru