Feedback

Apple

Marti, 23 Iunie | General

Apple a lansat Car Key: aplicația îți permite să deschizi mașina fără cheie cu un iPhone

Apple a prezentat noua aplicație Car Key, care îți permite să deschizi mașina fără cheie prin utilizarea unui iPhone. Primul model care va fi compatibil cu noua aplicație este BMW Seria 5.
Marti, 04 Iunie 2019 | Tehnologie

Apple introduce noutăți pentru CarPlay: design modern, îmbunătățiri pentru aplicații și funcție pentru dezactivarea notificărilor

Apple CarPlay va primi un design nou pentru homescreen, îmbunătățiri pentru aplicațiile deja integrate, funcție Dark Mode și opțiune pentru dezactivarea notificărilor în timpul condusului.
Marti, 05 Iunie 2018 | Tehnologie

Vești bune pentru șoferii cu iPhone: Apple CarPlay va oferi suport pentru Waze și Google Maps

Aplicația Apple CarPlay pentru conectarea iPhone-ului la mașină va oferi suport pentru aplicații de navigație precum Waze și Google Maps după lansarea iOS 12 din această toamnă.
Sambata, 17 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Volkswagen se inspiră de la Apple: “Folosim produsele lor ca un ghidaj pentru designul mașinilor noastre electrice”

Volkswagen susține că produsele companiei Apple sunt folosite ca inspirație pentru designul viitoarelor sale mașini electrice, potrivit designerului-șef de la VW.
Miercuri, 22 Noiembrie 2017 | Masini autonome

Primele detalii despre sistemele autonome dezvoltate de Apple: sistemele Lidar au detectat pietoni fără să utilizeze camere video

Mai mulți cercetători Apple au dezvoltat o aplicație software pentru mașini autonome care permite sistemelor Lidar să detecteze pietoni și cicliști fără să utilizeze camere video.
Vineri, 04 August 2017 | Masini autonome

Șeful Apple: „Ne concentrăm pe sistemele de rulare autonomă pentru că sunt mama inteligenței artificiale”

Tim Cooke, șeful Apple, a vorbit recent despre implicarea companiei în dezvoltarea sistemelor autonome. Cook a lăsat să se înțeleagă că acestea au devenit o prioritate pentru Apple.
Marti, 13 Iunie 2017 | Masini autonome

iOS pentru mașini autonome: Tim Cook confirmă faptul că Apple se concentrează pe dezvoltarea tehnologiei de conducere autonomă

Apple a renunțat la un vehicul autonom. Resursele companiei se îndreaptă doar către dezvoltarea tehnologiei de conducere fără intervenția șoferului.
Marti, 06 Iunie 2017 | Tehnologie

Va fi mai greu să vorbești la telefon în timp ce conduci: iPhone-ul va bloca apelurile și notificările când ești la volan

Următoarea versiune a sistemului de operare pentru iPhone va include o funcție care va bloca primirea apelurilor și notificărilor în timp ce ești la volan.
Luni, 05 Decembrie 2016 | Masini autonome

E oficial: Apple nu vrea să construiască mașini, ci sisteme care permit rularea fără șofer

O scrisoare trimisă de Apple către autoritățile americane dezvăluie planurile companiei în zona industriei auto: sisteme de automatizare și auto-educare a mașinilor.
Luni, 21 Noiembrie 2016 | Industrie

Apple a fost interesat să cumpere McLaren: ”Au venit, au văzut, dar nu ne-au făcut nici o ofertă concretă”

Zvonurile privind o posibilă achiziție a producătorului de supercaruri McLaren de către Apple nu au fost false. Americanii au purtat discuții cu cei de la McLaren.
Joi, 22 Septembrie 2016 | Industrie

McLaren, cumpărată de Apple pentru aproape 2 miliarde de dolari? Producătorul de supercaruri neagă speculaţiile

Presa internaţională susţine că Apple negociază cumpărarea celor de la McLaren pentru 1.75 miliarde de euro, însă producătorul de supercaruri a negat infirmatiile.
Vineri, 29 Iulie 2016 | Masini autonome

Schimbare de strategie: Apple dezvoltă software pentru maşini autonome. Proiectul maşinii electrice, pus în aşteptare

Apple a decis să se concentreze pe dezvoltarea de software pentru maşini autonome şi să pună în aşteptare proiectul maşinii electrice care ar fi trebuit lansată în 2020.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 09 Iunie 2016 | Tehnologie

Adio, chei! iPhone-ul va deveni dispozitivul de acces pentru maşina ta, pe care îl vei putea împărţi cu oricine

Apple a înregistrat un patent prin care iPhone-ul va deveni dispozitivul de acces la maşina personală. Printr-o simplă aplicaţie vei putea oferi acces la maşina inclusiv prietenilor.
Miercuri, 08 Iunie 2016 | Tehnologie

Mașinile autonome Volvo vor folosi navigație Tom Tom cu informații în timp real

Tom Tom a reușit să își asigure un contract cu Volvo. Suedezii vor beneficia de un sistem de navigație cu informații în timp real, pe care îl vor instala pe viitoarele lor mașini autonome.
Miercuri, 08 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Elon Musk nu are niciun dubiu: "Apple va face maşini bune şi va avea succes"

Elon Musk este convins că Apple lucrează într-adevăr la dezvoltarea unei maşini electrice care va fi lansată în 2020 şi care se va bucura de succes.
Vineri, 27 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

Proiectul Apple Car continuă: începe analiza tehnologiilor pentru staţiile de încărcare

Apple a început să solicite informaţii despre tehnologiile folosite pentru staţiile de încărcare, element care sugerează încă o dată că proiectul unei maşini electrice este real.
Joi, 21 Aprilie 2016 | Modele noi

În prima ligă: maşina Apple va fi fabricată de compania care produce în prezent Mercedes Clasa G şi modele Mini

Maşina Apple va fi realizată de Magna Steyr, compania care produce în prezent modelele Mercedes Clasa G, Mini Countryman şi Mini Paceman.
Joi, 17 Martie 2016 | Industrie

Steve Wozniak, co-fondator Apple: "O mașină Apple ar avea sens dacă ar face lumea mai bună"

Inginerul care i-a fost alături lui Steve Jobs în momentul lansării companiei Apple consideră că viitorul Apple poate fi legat de o eventuală mașină. "Piața auto are sens pentru Apple din punctul meu de vedere"
Duminica, 31 Ianuarie 2016 | Tehnologie

Adio, Head-Up Display: Apple vrea să transforme parbrizul într-un ecran transparent gigant

Cum ar fi ca parbrizul să se transforme dintr-o banală bucată de sticlă securizată într-un ecran transparent imens care să facă inutilă prezența oricărui alt display în mașină? Conform zvonurilor din industrie, Apple lucrează la asta în secret în laboratoarele sale din SUA.
Vineri, 29 Ianuarie 2016 | Industrie

Dacă nu-i poţi învinge, alătură-te lor: Tesla ar putea integra aplicaţii de Android şi iPhone

Tesla ia în calcul să renunţe la dezvoltarea propriului ecosistem de aplicaţii în favoarea integrării aplicaţiilor de pe platformele Android şi iPhone, pentru a evita apariţia problemelor de securitate.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, GM, VW, General Motors, Frankfurt, Salonul Auto, Saab, Golf, tehnologie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru