Apple ar purta discuții cu Toyota pentru viitoarea sa mașină electrică

de Alexandru Monenciu
Vineri, 03.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, americanii de la Apple ar purta discuții cu Toyota pentru viitoarea lor mașină electrică. Până acum, compania de peste Ocean a mai discutat cu Samsung, Hyundai și LG.

Apple a readus în discuție mașina cu zero emisii care să poarte celebra emblemă la începutul anului trecut. Dar cum sunt noi în domeniu, americanii ar avea nevoie de ajutor pentru a-și vedea visul devenit realitate.

Cu alte cuvinte, ar trebui să intre într-un parteneriat cu companii care au o anumită experiență.

Până acum, ar fi avut discuții cu Hyundai și cu o serie de furnizori chinezi de piese, dar aceștia nu au fost de acord ca Apple să asambleze bateriile în Statele Unite ale Americii. Apoi, americanii au apelat la mărci ca Samsung, LG, Panasonic sau SK Innovation.

Potrivit celor de la DigiTimesAsia, acum Apple s-ar afla în mijlocul unor tratative cu Toyota. Un nume greu pe piața mașinilor electrificate.

Este, încă, incert dacă Toyota ar urma să fie un potențial partener sau doar un furnizor de piese. Oricum ar fi, Apple ar dori să folosească baterii proprii pentru a scădea costurile.

via DigiTimesAsia

Comentarii (3)

  • Edikkk
    Mulţi vorbesc, puţini fac
    3 7
  • Cu Lg au vorbit despre tableta de bord, bănuiesc. Chiar nu v-ați săturat de trei ani de acest circ cu Apple care face mașini?
    3 2
  • De ce ar vrea Toyota sa faca ceva impreuna cu o companie care, in fiecare an, inventeaza lucruri care au fost deja inventate de vreo 10 ani?
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru