Apple

Marti, 27 Octombrie 2015 | Industrie

Designerul lui Porsche Boxster avertizează: "Constructorii riscă să devină doar furnizori pentru Google şi Apple"

Omul care a desenat modele precum Porsche Boxster anticipează că producătorii auto riscă să devină simpli furnizori pentru Google şi Apple, companii de tehnologie care cochetează cu ideea de lansa maşini autonome de serie.
Marti, 20 Octombrie 2015 | Industrie

Face Apple o mașină? "Industria auto e gata de o schimbare masivă"

Într-un interviu acordat redactorului șef al publicației Wall Street Journal, Tim Cook, CEO Apple, declară că industria auto va suferi în viitorul apropiat modificări structurale serioase. Cook nu spune însă dacă Apple a pregătit o mașină care să susțină această schimbare.
Sambata, 10 Octombrie 2015 | Industrie

Elon Musk ia peste picior gigantul Apple: "Ne place să spunem că Apple este cimitirul Tesla"

Elon Musk contrazice informațiile conform cărora inginerii de top ai Tesla Motors sunt cooptați de Apple contra unor sume de ordinul sutelor de mii de dolari. "Acolo pleacă doar cei concediați de noi", anunță șeful Tesla.
Marti, 25 August 2015 | Industrie

Apple continuă campania de recrutări: compania a angajat omul care a dezvoltat sistemul de conducere autonomă de la Tesla

Apple l-a angajat pe Jamie Carlson, unul dintre inginerii Tesla Motors responsabili de Autopilot, modul de rulare autonom al lui Model S, titrează Reuters.
Vineri, 21 August 2015 | Industrie

Șeful Mercedes-Benz vrea să colaboreze cu Apple și cu Google

Dieter Zetsche, șeful concernului Daimler, și-a declarat interesul pentru colaborarea cu Apple și Google pe diferite direcții de dezvoltare.
Marti, 18 August 2015 | Modele noi

The Guardian: "Apple caută un loc pentru testarea de mașini autonome"

Apple lucrează la propria sa mașină autonomă, iar compania americană este în cautarea unui loc în care poate testa noile sale tehnologii departe de ochii curioșilor, titrează The Guardian.
Joi, 04 Iunie 2015 | Tehnologie

Toyota și Ford se vor alia pentru a respinge ofensiva sistemelor Apple CarPlay și Android Auto

Toyota și Ford au anunțat că vor colabora pentru a da naștere unor tehnologii capabile să conecteze telefoanele mobile ale clienților. Cele două companii vor să oprească astfel invazia Apple CarPlay și Android Auto.
Joi, 28 Mai 2015 | Tehnologie

Opel integrează Apple CarPlay şi Android Auto pe noua generaţie Astra

Toamna acestui an va fi foarte importantă pentru Opel, care va lansa o nouă generaţie Astra. Iar pentru a sublinia evenimentul, Opel anunţă integrarea Apple CarPlay şi Android Auto pe noul său model.
Joi, 28 Mai 2015 | Tehnologie

Primele imagini cu interiorul noii generaţii Chevrolet Cruze

Chevrolet a publicat primele imagini oficiale cu interiorul noii generaţii Cruze. Modelul american va oferi un sistem multimedia cu suport Android Auto şi Apple CarPlay.
Miercuri, 27 Mai 2015 | Economic

Surpriză în topul celor mai valoroase branduri auto: Toyota, Ford şi Nissan, mai sus decât Volkswagen

Un top al celor mai valoroase 10 branduri auto la nivel mondial plasează Toyota pe prima poziţie. Volkswagen este abia pe poziţia a opta, în spatele unor nume ca Ford, Nissan şi Honda.
Marti, 10 Martie 2015 | Industrie

Şeful Volkswagen Group nu e îngrijorat de o eventuală maşină Google sau Apple: "Vom fi întotdeauna suverani în industrie"

Martin Winterkorn, CEO-ul Volkswagen Auto Group, susţine că eforturile Google sau Apple de a dezvolta o maşină proprie nu-i sperie pe marii jucători din piaţă. "Maşinile sunt produse foarte complexe, ne vom menţine suveranitatea", spune germanul.
Joi, 05 Martie 2015 | Industrie

Reuters: "Apple ajunge să fie văzută de constructorii tradţionali drept un competitor serios"

Zvonurile recente privind potenţiala implicare a mărcii Apple în industria auto au stârnit răspunsul unor directori din rândul constructorilor europeni, iar compania din Coupertino începe să fie văzută drept un potenţial competitor de luat în seamă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 19 Februarie 2015 | Autoipoteze

Compania Apple a fost chemată în instanţă de un producător de baterii pentru vehicule electrice

A123 Systems, un furnizor din China specializat în acumulatori pentru vehiculele electrice, a chemat în instanţă compania americană Apple pentru recrutări agresive de angajaţi.
Marti, 10 Februarie 2015 | Tehnologie

Presa americană: Apple lucrează în secret la un proiect auto

Apple a cooptat 50 de angajaţi Tesla Motors şi dezvoltă în secret un proiect auto. Nu se ştie dacă rezultatul va fi o maşină sau un sistem avansat prin care telefonul înlocuieşte cheia şi comenzile principale ale maşinii.
Joi, 17 Iulie 2014 | Industrie

Volkswagen vrea să preia modelul de actualizare a generaţiilor de la Apple: un model nou o dată la 2-3 ani

Evoluţia constantă a tehnologiei şi a motorizărilor va duce la o modificare radicală a ritmului în care noile generaţii ale maşinilor sunt prezentate pe piaţă: de la 6-7 ani la doar 2-3 ani. Experimentul va debuta la Volkswagen.
Marti, 03 Iunie 2014 | Tehnologie

Volvo: "Noul XC90 va revoluţiona felul în care şoferul interacţionează cu maşina"

Volvo vrea să facă o revoluţie în domeniul interioarelor auto, noul XC90 fiind primul pas în această direcţie, prin înlocuirea butoanelor convenţionale cu ecrane cu comandă tactilă.
Luni, 03 Martie 2014 | GENEVA 2014

Apple a bătut palma cu Ferrari, Mercedes-Benz şi Volvo pentru o interfaţă multimedia

Americanii de la Apple au anunţat astăzi lansarea sistemului CarPlay. Acesta reprezintă o interfaţă multimedia care va fi preluată, în primă fază, de modelele Ferrari, Volvo, Mercedes-Benz, Jaguar, Honda şi Hyundai.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Industrie

Ford Store - americanii îşi reorganizează dealerii după modelul magazinelor Apple

Ford Store. Un concept care va fi prezent şi în România, inspirat de magazinele Apple, se va naşte în curâng în reţeaua de reprezentanţe a mărcii americane. Ni se promite o experienţă inedită, care să asigure satisfacţia clienţilor la un nou nivel.
Miercuri, 19 Iunie 2013 | Tehnologie

Opel Adam integrează asistentul virtual Siri

Sistemul multimedia IntelliLink, disponibil pe Opel Adam, poate integra de acum pachetul Siri Eyes Free, prin care şoferul poate comanda iniţierea apelurilor, programarea unei întâlniri sau citirea mesajelor.
Marti, 21 Mai 2013 | General

Millward Brown: Toyota este cel mai valoros brand auto din lume

Un studiu realizat de Millward Brown a anunţat că Toyota este cel mai valoros brand auto din lume în 2013. În clasamentul general, Apple este cel mai valoros brand al lumii.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, VW, GM, General Motors, Frankfurt, Salonul Auto, Golf, Saab, studiu
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru