Primele imagini cu interiorul noii generaţii Chevrolet Cruze

de Bogdan Mirică
Joi, 28.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet a publicat primele imagini oficiale cu interiorul noii generaţii Cruze. Modelul american va oferi un sistem multimedia cu suport Android Auto şi Apple CarPlay.

Chevrolet va dezvălui la mijlocul lunii iunie noua generaţie a modelului Cruze. Sedanul compact, care s-a bucurat de un succes considerabil şi pe piaţa din România, a părăsit din păcate piaţa din Europa odată cu brandul american, care s-a decis să abandoneze Bătrânul Continent pentru a evita o canibalizare cu Opel, celălalt coleg din concernul GM.

Noua generaţie Cruze promite să fie o adevărată revoluţie, atât din punct de vedere mecanic, cât şi tehnologic. În acest sens, Chevrolet a publicat deja două imagini cu interiorul noului model, trădând astfel caracteristicile tehnologice ale sistemului multimedia.

Noua generaţie Cruze va beneficia de un sistem multimedia MyLink, proiectat pe un ecran de 8 inch, capabil să ofere utilizatorilor suport prin Android Auto sau Apple CarPlay. Chevrolet susţine că va deveni constructorul care oferă Android Auto şi Apple CarPlay pe cele mai multe modele: 14 produse din gama sa.

Esential 14 modele Chevrolet vor beneficia de suport Android Auto sau Apple CarPlay.
Pentru a putea funcţiona cu cele două sisteme, viitorii clienţi ai noului Cruze trebuie să deţină cel puţin un Apple iPhone 5, respectiv un telefon cu Android Lollipop 5.0.

”Pentru majoritatea dintre noi, telefoanele mobile sunt esenţiale. Parteneriatul cu Apple şi Google pentru a oferi compatibilitate Android Auto şi Apple CarPlay este încă o dovadă că Chevrolet încearcă să democratizeze tehnologia importantă pentru clienţi”, a declarat Mary Barra, preşedintele executiv GM.

Comentarii (2)

  • Vedeti ca doar primele doua imagini sunt cu interiorul noului Cruze. Imaginile 3 si 4 sunt cu interiorul noului Spark iar ultima cu cea a noului Malibu.

    Stirea nu e importanta la prima vedere pentru Europa din cauza retragerii brandului. Sa nu uitam insa ca toate cele trei modele au "veri" in portofoliul Opel: Karl, Astra (noul model care urmeaza sa apara la sfarsitul anului) si Insignia (viitorul model care va inlocui generatia actuala) deci tehnologie respectiva e interesanta si pentru europeni.
    9 1
  • Si care este interiorul? Eu am indentificat... ficat, ficat... trei interioare in galeria de imagini.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru