Android Auto

Marti, 23 Ianuarie | Tehnologie

Noul Android Auto: sistem bazat pe inteligență artificială care răspunde la mesaje

Google a anunțat o actualizare majoră pentru Android Auto. Mai exact, acesta va primi un nou sistem bazat pe inteligența artificială, care va putea oferi sugestii de răspuns pentru mesaje în timpul condusului.
Miercuri, 10 Ianuarie | Tehnologie

Îmbunătățiri pentru Android Auto: aplicații noi, inclusiv Google Chrome

Google a anunțat o serie de îmbunătățiri pentru sistemul Android Auto, dar și pentru mașinile care vin direct din fabrică cu un sistem multimedia bazat pe sistemul său de operare.
Vineri, 17 Noiembrie 2023 | Tehnologie

Șeful Volvo: renunțarea la Apple CarPlay și Android Auto, o greșeală

Jim Rowan, șeful Volvo, spune că modelele mărcii suedeze vor păstra sistemele Apple CarPlay și Android Auto. Renunțarea la aceste sisteme ar fi o greșeală, potrivit CEO-ului constructorului scandinav.
Duminica, 14 Mai 2023 | Tehnologie

Ford va continua să ofere conexiune Apple CarPlay și Android Auto în mașinile sale

Potrivit șefului Ford, Jim Farley, constructorul american va continua să ofere conexiune Apple CarPlay și Android Auto în mașinile sale.
Luni, 03 Aprilie 2023 | Tehnologie

GM vrea să renunțe la Apple CarPlay și Android Auto pentru un sistem propriu

Americanii de la General Motors au anunțat că vor să renunțe la sistemele multimedia bazate pe Apple CarPlay și Android Auto. În locul lor, GM va monta un sistem propriu, mai bine adaptat pentru mașinile sale.
Vineri, 26 August 2022 | Tehnologie

Funcția Android Auto, disponibilă pe mai toate mașinile noi, primește îmbunătățiri

Android Auto a ajuns la versiunea cu numărul 13 după cea mai recentă actualizare. Noul software aduce o serie de îmbunătățiri la mai multe elemente, precum camera și setările de confidențialitate, dar și o compatibilitate sporită pentru aplicațiile dezvoltate de diverse companii.
Duminica, 08 Mai 2022 | Tehnologie

Soluție temporară: BMW livrează mașini fără Apple CarPlay și Android Auto, din cauza crizei de cipuri

Potrivit celor mai recente informații, constructorul bavarez de automobile livrează, pe anumite piețe, mașini fără Apple CarPlay și Android Auto din cauza crizei de cipuri. Acestea vor fi instalate, ulterior, printr-un update over-the-air.
Marti, 14 Septembrie 2021 | Industrie

STUDIU: Conectarea telefonului la mașină, principala problemă de care se plâng clienții

Un studiu efectuat în Statele Unite a scos la iveală conectarea telefonului la mașină ca fiind cea mai mare problemă întâmpinată de proprietarii de autovehicule noi.
Vineri, 16 Octombrie 2020 | Tehnologie

Actualizare over-the-air pentru actuala generație a sistemului de operare BMW: peste 750.000 de vehicule vor primi Android Auto wireless

BMW a pregătit o actualizare over-the-air pentru sistemul de operare BMW 7.0. Printre noutățile pregătite de nemți se află și serviciul Android Auto. Update-ul gândit de constructorul bavarez va fi disponibil pentru peste 750.000 de vehicule.
Miercuri, 12 August 2020 | General

Google anunță îmbunătățiri pentru Android Auto: vor fi lansate aplicații pentru încărcarea mașinilor electrice, parcări și navigație

Google a anunțat că sistemul Android Auto va beneficia în curând de numeroase aplicații pentru încărcarea mașinilor electrice, parcări și sisteme de navigație.
Luni, 23 Martie 2020 | Siguranta

Studiu: șoferii care folosesc Android Auto și Apple CarPlay au timpi de reacție mai slabi decât cei care scriu SMS-uri sau au consumat alcool

Șoferii care folosesc sistemele de infotainment Android Auto și Apple CarPlay prin comenzi vocale sau ecrane touch au timpi de reacție semnificativ mai slabi decât cei care scriu SMS-uri sau au consumat alcool.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Tehnologie

Clienții Mini mai au de așteptat: pentru moment, producătorul britanic nu va oferi serviciul digital Android Auto

Modelele Mini încă nu vor primi Android Auto, în ciuda faptului că reprezentanții Grupului BMW au anunțat că modelele BMW vor beneficia de serviciul digital începând cu luna iulie a anului viitor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 12 Decembrie 2019 | Tehnologie

BMW introduce Android Auto fără fir: serviciul va fi disponibil începând cu a doua jumătate a anului viitor

BMW introduce serviciul digital Android Auto începând cu a doua jumătate a anului viitor. Prezentarea noului serviciu va avea loc în luna ianuarie în cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas.
Marti, 07 Mai 2019 | Tehnologie

Google anunță schimbări majore pentru Android Auto: interfața va primi numeroase opțiuni și funcții disponibile pe smartphone-uri

Android Auto va primi în această vară un nou launcher, o bară de navigație în partea de jos a ecranului și un nou centru de notificări, prin care sistemul de infotainment va fi foarte asemănător cu cel de pe smartphone-urile cu Android.
Vineri, 08 Februarie 2019 | Tehnologie

Toyota introduce suport pentru Android Auto: Aygo și Yaris, primele modele europene care vor fi compatibile

Toyota a anunțat că va introduce suport pentru Android Auto, iar Aygo și Yaris sunt primele modele comercializate în Europa care vor deveni compatibile.
Vineri, 25 Ianuarie 2019 | Tehnologie

Volvo prezintă o versiune demonstrativă a sistemului de infotainment bazat pe Android Auto: primul model care îl va primi va fi Polestar 2

Volvo a lansat o versiune demonstrativă a sistemului de infotainment bazat pe Android Auto care va fi disponibil în premieră pe viitorul model electric Polestar 2, a cărui producție va începe în acest an.
Joi, 27 Septembrie 2018 | Tehnologie

Land Rover și Jaguar vor oferi suport pentru Android Auto și Apple CarPlay: opțiunea, disponibilă inclusiv pentru modele deja vândute

Land Rover și Jaguar vor oferi suport pentru aplicațiile Android Auto și Apple CarPlay, inclusiv pentru modele deja comercializate care sunt echipate cu sistemele de infotainment InControl Touch Pro și Touch Pro Duo.
Luni, 24 Septembrie 2018 | Tehnologie

Mașinile Toyota vor fi compatibile cu sistemul Android Auto: anunțul oficial este așteptat în luna octombrie

Toyota va oferi suport pentru sistemul Android Auto, care permite conectarea smartphone-urilor Android la mașină, iar anunțul oficial este așteptat în luna octombrie. Japonezii oferă deja compatibilitate cu Apple CarPlay.
Joi, 19 Iulie 2018 | Tehnologie

Mazda va permite conectarea telefoanelor la sistemul Connect: update-ul pentru Android Auto și Apple CarPlay apare în 6 august

Mazda va introduce la începutul lunii august un update pentru sistemul Mazda Connect care va include compatibilitate cu sistemele Android Auto și Apple Car Play.
Joi, 12 Iulie 2018 | Tehnologie

În pas cu tehnologia: sistemul multimedia Android Auto va fi disponibil în curând pe mașinile Dacia

Google a anunțat că sistemul multimedia Android Auto care se activează prin conectarea telefonului la display-ul mașinii va fi disponibil în curând și pe modelele Dacia.

Tag-uri similare

Google, Android Auto, Google Android, Google Android Auto, masini cu Android
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru