Google anunță îmbunătățiri pentru Android Auto: vor fi lansate aplicații pentru încărcarea mașinilor electrice, parcări și navigație

de Daniel Popescu
Miercuri, 12.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Google a anunțat că sistemul Android Auto va beneficia în curând de numeroase aplicații pentru încărcarea mașinilor electrice, parcări și sisteme de navigație.

Sistemul Android Auto suportă în prezent aproximativ 3.000 de aplicații, însă Google a anunțat în această săptămână o serie de noutăți cu privire la viitoarele actualizări ale platformei software.

Astfel, Google susține că în perioada următoare va lansa numeroase aplicații pentru Android Auto pe baza colaborărilor cu producătorii de aplicații.

Cele mai multe aplicații pregătite vizează încărcarea mașinilor electrice, utilizarea parcărilor, dar și aplicații de navigație. Printre aplicațiile care vor pătrunde în curând pe Android Auto se numără aplicațiile de navigație TomTom și MapFactor sau aplicația pentru parcări SpotHero.

De asemenea, Google a reintrodus în cadrul Android Auto aplicația Google Calendar, pentru ca utilizatorii să poată vizualiza rapid întâlnirile la care trebuie să ajungă. În plus, dacă evenimentul din Calendar include și o adresă, atunci șoferul va putea să acceze rapid indicațiile pentru drum printr-un singur tap.

Nu în ultimul rând, Google anunța că și noul sistem de operare Android Automotive OS, care nu necesită utilizarea telefonului, va primi în peroada următoare o serie de aplicații noi.

Via Google

Comentarii (1)

  • Dragosanu
    3000 apps?
    I loled.
    Even if you go on their page that redirects you to the playstore with all apps compatible you won't see more than 300.
    An more then half of them are radio/podcast apps...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru