Noul Android Auto: sistem bazat pe inteligență artificială care răspunde la mesaje

de Tiberiu Safta
Marti, 23.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Google a anunțat o actualizare majoră pentru Android Auto. Mai exact, acesta va primi un nou sistem bazat pe inteligența artificială, care va putea oferi sugestii de răspuns pentru mesaje în timpul condusului.

În cadrul evenimentului de lansare a noului Samsung Galaxy S24, Google a anunțat și o actualizare majoră pentru Android Auto. Noutatea va consta într-un nou sistem de inteligență artificială care va putea să ofere sugestii de răspuns pentru mesaje în timpul condusului. Prin noua actualizare, Google dorește să contribuie la îmbunătățirea siguranței rutiere.

Atunci când șoferul va primi mesaje lungi sau mai multe mesaje de la o persoană sau în grup, inteligența artificială va citi mesajele și le va transmite către șofer într-o formă mai scurtă și va transmite subiectul principal al discuției. Aceste informații vor fi transmise cu ajutorul lui Google Assistant.

Apoi, sistemul va oferi sugestii de răspuns pentru mesaje. În același timp, acesta va putea prelua și date din Google Maps pentru a-i transmite persoanei respective când va ajunge șoferul la destinație.

Alături de implementarea inteligenței artificiale, interfața grafică a lui Android Auto va fi asemănătoare cu cea a telefonului șoferului.

Mai mult, pe ecranul central al mașinii vor fi afișate aceleași imagini de fundal și pictograme ale telefonului.

via Google

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru