Inteligenta artificiala

Vineri, 02 Februarie | Tehnologie

Volkswagen înființează un laborator AI pentru dezvoltarea viitoarelor tehnologii

Volkswagen și-a deschis un laborator dedicat inteligenței artificiale, prin care va dezvolta viitoare tehnologii pentru mașinile sale. Toate mărcile din cadrul Grupului Volkswagen vor avea tehnologii AI.
Marti, 23 Ianuarie | Tehnologie

Noul Android Auto: sistem bazat pe inteligență artificială care răspunde la mesaje

Google a anunțat o actualizare majoră pentru Android Auto. Mai exact, acesta va primi un nou sistem bazat pe inteligența artificială, care va putea oferi sugestii de răspuns pentru mesaje în timpul condusului.
Marti, 26 Septembrie 2023 | Tehnologie

BMW prezintă un nou serviciu de asistență pentru șoferi, bazat pe inteligența artificială

BMW a dezvăluit oficial un nou serviciu de asistență pentru clienții săi. Acesta se numește Proactive Care și este bazat pe inteligența artificială. Cu ajutorul acestei aplicații, serviciul va putea identifica nevoile clientului pentru mașină și va putea oferi și soluții în acest sens.
Miercuri, 21 Iunie 2023 | Tehnologie

Toyota lansează un program nou cu inteligență artificială: transformă ideile unui designer în concepte virtuale

Toyota a lansat un program special nou pentru designerii săi. Noul program este bazat pe inteligență artificială și poate să transforme ideile unui designer exprimate prin text într-o imagine cu o viitoare mașină.
Miercuri, 03 Mai 2023 | Tehnologie

BMW introduce inteligența artificială în uzinele sale. Inspecțiile, realizate de roboți inteligenți

Constructorul bavarez a introdus o nouă tehnologie bazată pe inteligența artificială într-una din uzinele sale importante. Mai exact, inspecțiile mașinilor după asamblare sunt acum realizate de roboți inteligenți, înainte ca vehiculele să iasă pe porțile fabricii.
Marti, 14 Martie 2023 | Tehnologie

GM vrea asistentul virtual ChatGPT în mașinile sale

Americanii de la General Motors doresc să integreze programul de inteligență artificială ChatGPT în viitoarele sale modele de serie. Aplicația va funcționa ca un asistent virtual și îl va ajuta pe șofer să schimbe o roată în caz de pană sau să descifreze un martor aprins în bord.
Vineri, 03 Martie 2023 | Tehnologie

Ford înființează o nouă divizie pentru dezvoltarea mașinilor autonome

Ford a înființat oficial noua sa divizie Latitude AI pentru dezvoltarea tehnologiei de conducere autonomă. Noile astfel de sisteme, ce vor fi prezente la viitoarele modele de serie ale mărcii americane, vor fi bazate pe inteligență artificială.
Marti, 13 Decembrie 2022 | Tehnologie

Audi va crea jante noi cu ajutorul inteligenței artificiale

Jantele viitoarelor modele Audi vor fi create cu ajutorul inteligenței artificiale. Noul program dezvoltat de Audi, numit FelGAN, îi va ajuta pe designerii mărcii să aleagă formele jantelor propuse de AI pentru viitoarele modele.
Miercuri, 12 Octombrie 2022 | Tehnologie

Viitoarele modele Toyota și Lexus vor avea comandă vocală bazată pe inteligență artificială

Grupul Toyota a anunțat un nou parteneriat cu Google, prin care cele două companii vor dezvolta un nou sistem de comandă vocală. Acest sistem va funcționa fără să fie nevoie de conexiune la internet, iar tehnologia din spatele viitorului sistem se bazează pe inteligență artificială.
Joi, 07 Ianuarie 2021 | Tehnologie

Mercedes prezintă noul sistem de infotainment MBUX Hyperscreen: display curbat de 141 cm

Mercedes a prezentat noua tehnologie MBUX Hyperscreen ce va fi disponibilă pe viitorul sedan electric EQS. Noul sistem de infotainment dispune de un display curbat de 141 de centimetri, iar funcțiile sunt controlate cu ajutorul inteligenței artificiale.
Luni, 09 Noiembrie 2020 | General

Orașul Manchester introduce intersecții cu semafoare controlate prin inteligență artificială: bicicliștii și pietoni, favorizați în detrimentul mașinilor

Semafoarele din mai multe intersecții din Manchester sunt controlate de inteligența artificială. Principalele scopuri sunt fluidizarea traficulului și favorizarea bicicliștilor și pietonilor pentru a reduce emisiile de dioxid de carbon.
Joi, 21 Mai 2020 | Tehnologie

Proiect pilot: BMW folosește inteligența artificială pentru eliminarea prafului în timpul procesului de vopsire

BMW a inițiat un proiect pilot pentru utilizarea inteligenței artificiale pentru a elimina particulele de praf care pot afecta calitatea procesului de vopsire.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 07 Martie 2020 | Tehnologie

Seat dezvoltă o tehnologie care identifică oboseala la volan: 36% dintre accidente sunt cauzate de oboseala sau neatenția șoferilor

Seat vrea să îmbunătățească siguranța în trafic cu o nouă tehnologie care analizează comportamentul șoferului pentru a identifica oboseala la volan. Potrivit Seat, 36% dintre accidentele rutiere sunt provocate de oboseala sau neatenția șoferilor.
Duminica, 19 Mai 2019 | Industrie

Volkswagen apelează la IBM pentru “transformare digitală”: nemții vor “eficientizarea activității financiare” și servicii noi pentru clienți

Volkswagen a semnat o colaborare cu IBM prin care să accelereze “transformarea digitală” a companiei. Nemții vor să-și eficientizeze activitatea financiară și să dezvolte noi servicii digitale cu ajutorul inteligenței artificiale de la IBM.
Duminica, 06 Ianuarie 2019 | Tehnologie

BMW va investi în securitate cibernetică și inteligență artificială pentru mașini: sunt vizate start-up-uri din SUA și Marea Britanie

Grupul BMW va investi în dezvoltarea soluțiilor de securitate cibernetică și a inteligenței artificiale pentru mașini. Investițiile vor fi derulate prin fondul BMW i Ventures, cu un capital de 500 de milioane de euro, și vor fi destinate unor start-up-uri din industria auto.
Luni, 11 Iunie 2018 | Industrie

Jaguar aduce noutăți pentru SUV-ul E-Pace: suspensie adaptivă, tehnologii bazate pe inteligență artificială și un nou motor pe benzină de 200 CP

Jaguar a anunțat că SUV-ul E-Pace a primit câteva noutăți, printre care suspensia adaptivă, o tehnologie bazată pe inteligență artificială și un nou motor pe benzină ce dezvoltă 200 de cai putere.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Industrie

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi vrea să investească în electrificare și inteligență artificială: fonduri de un miliard de dolari în următorii 5 ani

Renault, Nissan și Mitsubishi au anunțat înființarea unui fond de 1 miliard de dolari care să finanțeze start-up-uri în domeniul mobilității și al transportului, pentru proiecte care să vizeze electrificarea, autonomia mașinilor electrice sau inteligența artificială.
Luni, 26 August 2013 | Tehnologie

BMW iGenius - germanii apelează la inteligenţa artificială pentru a-şi vinde maşinile electrice

BMW a gândit la o soluţie inovatoare pentru a-şi scuti clienţii modelelor electrice „i” de un drum la showroom. Aceştia pot interacţiona live, prin întrebări şi răspunsuri, cu ajutorul sistemului iGenius, disponibil pentru telefoanele inteligente.

Tag-uri similare

BMW, inteligenta artificiala, BMW inteligenta artificiala, BMW Genius, BMW iGenius
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru