Clienții Mini mai au de așteptat: pentru moment, producătorul britanic nu va oferi serviciul digital Android Auto

de Cornel Șocariciu
Luni, 16.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Modelele Mini încă nu vor primi Android Auto, în ciuda faptului că reprezentanții Grupului BMW au anunțat că modelele BMW vor beneficia de serviciul digital începând cu luna iulie a anului viitor.

La finalul săptămânii trecute, oficialii Grupului BMW au anunțat că modelele constructorului german echipate cu sistemul de operare BMW 7.0 vor primi serviciul digital Android Auto (foto).

Acesta ar urma să fie introdus începând cu luna iulie 2020 și va fi disponibil în versiune wireless. Totodată, prezentarea noului serviciu va avea loc în cadrul Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas, eveniment care își deschide porțile în luna ianuarie.

Cu toate acestea, clienții MINI mai au de așteptat. Pentru moment, producătorul britanic care face parte din Grupul BMW nu va oferi serviciul digital Android Auto.

"Modelele Mini nu vor primi acest serviciu în același timp cu modelele produse de BMW. În acest moment încă nu putem anunța o dată cu privire la debutul acestui serviciu și pentru gama Mini", a declarat un purtător de cuvânt Mini.

În acest moment, clienții producătorului britanic pot miza doar pe Apple Carplay, serviciu care este disponibil și în versiune wireless.

Via | BMW Blog

Comentarii (3)

  • ecosportivu
    cum, nu vor primi android?? doar au promis ca il pregatesc sa il propuna.
    10 0
  • Adrian
    Ha! Exact ceea ce observasem saptamana trecuta la un articol despre BMW. Astia ofertta doar CarPlay. Nu vor sa se asocieze cu Androidul asta pentru sarachii. Nespalatilor !
    3 2
  • @ecosportivu. prea subtila ironia pt expertii am. doar vezi ca nimeni nu se prinde fara un branci generos etc
    altfel decizia mini cred ca e bine gandita de nemti si nu ii deranjeaza pe clientii lor yuppie de lifestyle si bani gata
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru