Ford va continua să ofere conexiune Apple CarPlay și Android Auto în mașinile sale

de Alexandru Monenciu
Duminica, 14.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit șefului Ford, Jim Farley, constructorul american va continua să ofere conexiune Apple CarPlay și Android Auto în mașinile sale.

În prezent, mai toate mașinile noi oferă conexiune Apple CarPlay și Android Auto. Sunt, însă, câțiva constructori de automobile care se pregătesc să renunțe la cele două servicii în favoarea unor tehnologii proprii.

Cele mai bune exemple sunt General Motors și Tesla.

Ford nu se va alătura acestui grup. Potrivit șefului companei, Jim Farley, constructorul din Dearborn va continua să ofere Apple CarPlay și Android Auto în mașinile sale.

Farley a mai declarat că 70% dintre clienții Ford utilizează Apple, așa că renunțarea la serviciul CarPlay nu ar fi deloc o decizie bună.

Mai mult, constructorul american susține că vrea să ofere cele mai bune experiențe posibile, bazate pe Apple și Android, dar că productivitatea și siguranța sunt prioritare.

via Motor1

Comentarii (2)

  • Citind printre rânduri, mai degrabă înțeleg că Ford nu are bani (încă) să investească în sistemul Android Automotive, care funcționează independent, direct pe mașină. E mai simplu și ieftin pentru ei, să omoare bateria telefonului clientului și să folosească ceva ce există pe toate telefoanele. Eventual, tot cu cablu, ca acum zece ani.
    1 4
  • @dutzu
    https://youtu.be/pOOnrbXVmUU
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru