Land Rover și Jaguar vor oferi suport pentru Android Auto și Apple CarPlay: opțiunea, disponibilă inclusiv pentru modele deja vândute

de Daniel Popescu
Joi, 27.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover și Jaguar vor oferi suport pentru aplicațiile Android Auto și Apple CarPlay, inclusiv pentru modele deja comercializate care sunt echipate cu sistemele de infotainment InControl Touch Pro și Touch Pro Duo.

Numărul constructorilor care integrează sistemele Android Auto și CarPlay pentru conectarea smartphone-urilor la mașini este în creștere continuă în ultima perioadă.

Ultimii pe listă sunt cei de la Land Rover și Jaguar, care au anunțat că modelele care sunt echipate cu sistemele de infotainment InControl Touch Pro și Touch Pro Duo vor fi compatibile cu cele două sisteme furnizate de Google și Apple.

În plus, mașinile care au fost deja vândute vor putea primi suport pentru Android Auto și Apple CarPlay prin intermediul unui update. Nu este foarte clar dacă de la care această actualizare va fi disponibilă, însă un purtător de cuvânt al companiei a afirmat că update-ul este "iminent".

Totuși, noua facilitate nu va fi gratuită, întrucât va presupune achiziționarea unei opțiuni. Prețul opțiunii pentru Europa nu a fost încă dezvăluit, însă aceasta va costa 280 de dolari în Statele Unite, astfel că pe Bătrânul Continent ne putem aștepta la un cost de până în 300 de euro.

Grupul Jaguar Land Rover devine al treilea constructor care anunță compatibilitate cu Android Auto și Apple CarPlay în acest an, după deciziile similare luate de Mazda și Toyota.

Via The Verge

Comentarii (2)

  • kim_vl
    O decizie inteleapta, in sfarsit. Exclusesem de pe lista scurta de achizitie si E-Pace-ul (alaturi de RAV4 2019) din acest motiv.
    0 0
  • tc1900
    ce tristete pe ei.

    nu mai pot vinde navigatia cu 3 k
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru